מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קישיון בוקר אך ללא מחלות ראומטיותדנה21/09/2016
שלום,
הנני בת 37 לאחר שתי לידות תקינות.
בעברי מום מסוג WPW שטופל באבלציה בגיל 28.
כמו כן אובחנתי עם Ulcerative colitis בגיל 20 לאחר 2 התקפים בזמנו בהפרש של שנה, ומאז המחלה רדומה.
בסביבות גיל 22 החל להופיע קשיון בוקר בכפות הידיים והרגליים. כך עד היום, ובעיקר במזג אויר קר.
בנוסף במהלך ההריון האחרון החלו כאבי אגן/בעצם הזנב ובגב התחתון עם נטייה קלה לצד שמאל, כאבים עזים ומגבילי תנועה שהפכו לכרוניים גם לאחר הלידה חלפו כשנתיים). מחמירים עם תנועה ממושכת (אינני כבדת משקל).
נשללו מחלות ראומטיות באמצעות MRI סקרואיליאק ורנטגן אגן, וכן בדיקות דם בין היתר גם לפקטור הראומטי, ול-ANA (יצא גבולי, וכך הוא תמיד נע בין 0.9-1.3) למעט בעיה שהוגדרה קלה ורברסבילית באגן שנאמר לי שנבעה מההריון.
אני סובלת מכאבים חמורים בכפות הרגליים בהתעוררות, ודריכה עוזרת מאוד להפיג את הכאב (לאחר כעשרים דקות). גם כפות הידיים כואבות בהתעוררות, והכאב והנוקשות חולפים עם עיסוי או תנועה של כמה דקות. כמו כן יש לי "קליק" מס' רב של פעמים ביום רק באצבע 2 ביד שמאל, ואינני יכולה לישון לאורך זמן על צד שמאל מאחר והלחץ גורם לי לכאבים משמעותיים בזרוע שמאל.כל התסמינים הללו נמשכים כבר שנים.
לאחרונה קרו שני מקרים בהם ניכרת התנפחות זמנית של גב כף היד השמאלית (היכן שנראים ורידים). בפעם השניה המקרה היה מלווה בכאב מקומי. זה חלף כעבור שעה-שעתיים.
לקינוח אציין שאני סובלת מעייפות כרונית, אך מצליחה לתפקד (עבודה במשרה מלאה ואמא לשני פעוטות).
אשמח לקבל חוו"ד על פשר הכאבים הללו. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קישיון בוקר אך ללא מחלות ראומטיות - תגובה
ד``ר טל סולומון21/09/2016שלום דנה,
לפי מה שאת מספרת, איני רואה בעיית כלי דם שבה אוכל לייעץ לך.
עלייך לפנות בין היתר למרפאת כאב, לטיפול בהתאם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?