טיפול באי ספיקה ורידית ברגל ודליות בכף רגל שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באי ספיקה ורידית ברגל ודליות בכף רגל שמאל
    מעיין
    13/10/2016

בת 32 לאחר 3 הריונות ואירוע d.v.t ברגל שמאל לפני 12 שנה . מטופלת בקומדין לכל החיים מאחר וסובלת מחוסר בפרוטאין s. כעת סובלת מאי ספיקה ורידית ברגליים ודליות בכף רגל שמאל (עם שינוי בצבע העור )מאוד לא אסטתי וגם כואב. האם יש טיפול/ ניתוח שאוכל לעשות לטיפול בדליות לאור ההיסטוריה של קרישיות יתר שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בוורידים

ד``ר יאיר גלילי
    15/10/2016

שלום לך
    חשוב לדעת האם קיימת אי ספיקה בווריד הראשי ברגל שמאל. ניתן לדעת זאת באמצעות בדיקת דופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה במערכת העמוקה.
    אם אין אי ספיקה בווריד הראשי ניתן לטפל בדליות. אם יש אי ספיקה בווריד הראשי לא ניתן. בררי נקודה זו ויידעי אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה....

מעיין
    23/10/2016

ביצעתי c.t .. מצרפת לך את תוצאות הבדיקה. השאלה מה זה אומר? יש לי אי ספיקה? אני יכולה לעבור ניתוח /טיפול לורידים ולדליות ? ואם כן איזה טיפול מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה בוורידים ברגל שמאל

ד``ר יאיר גלילי
    23/10/2016

לפי בדיקת הCTA ישנה בעיה בווריד האגן משמאל . הוא הודגם צר מהרגיל וייתכן שנפגע בזמנו מה DVT.
    כדי לדעת האם ניתן לטפל בוורידים שלך ברגל שמאל צריך לבצע דופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה וורידים עמוקים ושטחיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו