הופיעו לי כתמים בצוואר בגלל הדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופיעו לי כתמים בצוואר בגלל הדם
    דוד סייג
    20/10/2016

שלום,
    שמי דוד לפני כחודשיים התחילו להופיע לי כתמים על הצוואר משני הצדדים , היום דיברתי עם אדם חכם שהוא אמר לי שזה בגלל הדם(הכתמים הללו), ובאמת עשיתי בדיקות דם והיו מספר בדיקות שקשורות לדם שלא יצאו טובות.
    מה עושים?
    איך משפרים את איכות הדם?
    חייב לציין,
    בשלוש שנים האחרות טבעוני.

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתמים בצוואר

ד``ר טל סולומון
    21/10/2016

שלום דוד, אני מטפל בכלי דם ולא בתחלואי הדם עצמו. אם יש לך מחלת דם, יש לאבחנה ולהיות במעקב/טיפול המטולוג. לגבי טבעונות, חשוב לציין ולהדגיש שמלבד הדיעה הרווחת כי זו דיאטה "טובה" ו"בריאה", בעולם הרפואי מדעי המבוסס על מחקר ותוצאות, אין כל הוכחה שככלל, דיאטה טבעונית מפחיתה תחלואה או תמותה!!!. מצד שני, כאשר אתה מונע מגופך מרכיבי מזון חיוניים בשם "דיאטה טבעונית בריאה" אתה למעשה פוגע בגופך. לשיקולך. סופשבוע נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה , חג שמח

דוד סייג
    21/10/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

ד``ר טל סולומון
    21/10/2016

חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו