כאב לאחר בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב לאחר בדיקת דם
    מטופלת
    21/10/2016

שלום,
    לפני שבוע עשיתי בדיקת דם שגרתית. לאחר כיומיים התחיל לכאוב לי לאורך היד כולה - מתחילת בית השחי ועד כף היד. הכאב העז ביותר נמצא בזרוע ושם גם נהיה שטף דם ארוך ומסתלסל. כואב לי לישר את היד ולהפעיל אותה. הכאב התעצם בימים האחרונים ואף הפריע לי בלילה וגרם להתעוררות מהשינה. אשמח לדעת ממה הכאב נובע והאם יש צורך לגשת לבדיקה.
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב לאחר בדיקת דם

הוספת תגובה

• כאב אחר בדיקת דם

ד``ר טל סולומון
    21/10/2016

שלום מטופלת.
    לעיתים (מסיבות מגוונות) ישנה פקקת של הוריד ממנו נלקחה בדיקת הדם. לפי מה שאת מתארת יש שם פקקת ותהליך דלקתי (ככל הנראה לא זיהומי). מאידך ייתכן כי יש דלקת בדרכי הלימפה כתגובה לדקירה באזור המרפק. כדי לאבחן אותך, יש צורך בבדיקת רופא . האם יש אודם? מעין חוט נוקשה לאורך הכאב? כפי שציינתי לכי להבדק ע"י רופא. בינתיים את יכולה להרים את היד מעל לבית החזה ולשים קומפרסים על האזור הכואב, ליטול אספירין, ולמרוח וולטרן ג'ל, אך זה לא במקום בדיקת רופא.
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו