גושים בוורידים לאחר מאמצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גושים בוורידים לאחר מאמצים
    דני
    25/11/2016

היי,
    אשמח אם תעזרו לי להבין מזה יכול להיות, מדוע והאם יש סכנה כלשהי בכך.
    לאחרונה שמתי לב שיש לי כאלה גושים קטנים בוורידים מסוימים בזמן מאמץ פיזי ופרק זמן קצר לאחר מכך. קשה לי לתאר, אבל זה נראה ממש כמו גוש כלשהו בווריד. יש לי כמה כאלה בכף היד(בחלק האחורי - איפה שהעצמות) ממש אחד ליד השני(פחות מחצי סנטימטר רווח מאחד לשני), וגם על האמה יש אחד, אבל יותר גדול.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גושים בוורידים

ד``ר יאיר גלילי
    25/11/2016

שלום
    כפי שאתה מתאר מדובר קרוב לוודאי בתגובה של הוורידים למאמץ כאשר הם מתרחבים והגושים בהם אתה מבחין נשמע שהם קשורים לאופן בו הם מתרחבים. לפי תאורך לא נראה שמדובר במצב הדורש טיפול או בסכנה כל שהיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. האם כדאי לבצע בדיקת דם?

דני
    25/11/2016

מודה לך מאוד על התגובה המהירה, דר' יאיר.
    האם יש משמעות במצב כזה לעבור בדיקת דם? ראיתי שחלק מרופאים ממליצים לעשות בדיקת דם ל:
    AST, ALT, CK

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גושים בוורידים

ד``ר יאיר גלילי
    25/11/2016

הבדיקות שציינת בודקות בעיות בכבד בעיקר כך שאין שום קשר להתנפחות בוורידים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי. תודה רבה!

דני
    25/11/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו