מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בקרסול כף הרגלמשה אקובאס06/06/2017
אני מדבר בשם אמא שלי , אשה קשישה בת קרוב ל80, היא סובלת די הרבה זמן מפצע עמוק שנראה ממש כמו חור , מוגלתי , היא עשתה לאחרונה אם אר איי וגילו שיש לה דלקת בעצם , סובלת מכאבי תופת ללא יכולת לדרוך על הרגל, הלכנו למומחים רבים אף אחד לא יודע מה זה הפצע הזה , עכשיו מתברר שיצא לה אותו הפצע בדיוק גם ברגל השניה בהמשך הרגל למעלה. אנחנו אובדי עצות כי אף רופא לא אמר לנו מה הבעיה וממה נובעים הפצעים האלו , זאת אני אומר לאחר שטופלה באיכלוב ואף הגענו עד למחלקת פצע שם אמרו שיש לה דלקת בעצם הם טענו שהיא צריכה לעשות אינפוזיה אנטיביוטית במשך 3 חודשים, יש לצין שהיא לא יכולה ללכת כלל וכל יציאה מהבית כרוך באמבולנס שיקח אותה ויחזיר .כרגע אנו ממש בחוסר אונים כי אף אחד לא אמר לנו בוודאות מה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד``ר טל סולומון06/06/2017שלום משה. פצע כרוני הוא מצב של קושי ריפוי מסיבות רבות. חלק מסיבות לפצעים כרוניים נובע מאספקת דם לקויה או ניקוז ורידי פגום. על מנת לשפר את אפשרויות ריפוי הפצעים, יש צורך באומדן לסיבת הווצרותו. הטיפול בפצע הכרוני הוא רב-תחומי (רופא פצעים, אורטופד, פלסטיקאי, כירורג כלי דם ועוד). אני משער בבית חולים איכילוב נבדק גם ע"י כירוג כלי דם, וגם מומחים אחרים. לגבי זיהום גרמי - כאשר הפצע מתקדם עם חסר רקמה, ישנה מעורבות גרמית ("זיהום העצם") ואז הטיפול מורכב יותר, ולעיתים בלתי הפיך. אין בידי נתונים כלליים על מצב הפצעים והרגליים שלה, אך ללא ספק היא צריכה בדיקה של מומחה פצעים, כירורג כלי דם,פלסטיקאי, אורטופד, בידקות הדמיה כמו דופלר עורקי וורידי הגפיים, ואז ייתכן ותהיה אבחנה לסיבת מצב הגפיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים ברגלים
ד``ר יאיר גלילי07/06/2017שלום
אני רוצה להתמקד בחלק אחד של תשובתו המקיפה של דר' סולומון ולהדגיש שעל מנת לבדוק האם מדובר בבעייה בוורידים, צריך לבצע דופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה בוורידים העמוקים והשטחיים מכיוון שפעמים רבות מבצעים דופלקס וורידים בשאלה של חסימה ופקקת בלבד וכך עלולים להחטיא את המטרה. אם יש אי ספיקה בוורידים השטחיים, ניתן לטפל ובכך לגרום לפצעים להחלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?