מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מונדור תת עורי בשדרינת10/08/2017
שלום רב... כמה זמן לוקח למונדור תת עורי בשד לחלוף לבד? הכירורג שד אמר שכרגע אין צורך בus שזה אמור לחלוף עד סוף החודש... אבל השאלה שלי איך בדיוק??? הוא כתב מונדור תת עורי ללא סימני דלקת? באותו שבוע שזה יצא לי עשיתי בדיקת דם והאחות קשרה לי חזק עם הגומי וגם הכאיבה לי נורא נשאר לי סימן במשך שבוע וחצי כחול צהוב... הממצא יצא אחרי שנבדקתי אצל כירורג שד ואז חזרתי אליו האם מהבדיקה שלו? האם מהבדיקת דם? ובנוסף לכל זה עשו לי עיסוי מאוד אינטנסיבי בלחיצות חזקות בכל מיני נקודות אז לא יודעת למה לקשר את זה... סליחה על האורך אשמח לתשובה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונדור
ד``ר טל סולומון11/08/2017שלום רינת.
מונדור, למרות מעורבות ורידים בשד, אינו מחלת כלי דם. לפי הבנתי מהכתוב, בהפעלת לחץ על עורך, ישנה נטיה לשטפי דם תת עוריים - שוב, אין זו בעיית כלי דם, אלא ייתכן נטיה לדמם, ואז כדאי להיוועץ בהמטולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה לא הבנתי
רינת11/08/2017יש לי רק מונדור בשד... זה מה שהבנתי מהכירורג שד שאמר שזה חולף לבד.... השאלה שלי איך זה יכול לחלוף לבד תוך כמה זמן וממה זה נגרם... תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה וריד
רינת11/08/2017ממש כמו מיתר כזה כשמותחים את היד למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונדור
ד``ר טל סולומון11/08/2017כפי שהסברתי הדבר אינו בתחום כירורגיה של כלי דם, ומענה למהלך המחלה ניתן לברר אצל כירורג השד שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת מונדור
ד``ר יאיר גלילי11/08/2017בנוסף לתשובה של דר' סלומון, מדובר בתהליך דלקתי בוורידים שנוצר לעיתים לאחר ניתוח פלסטי או אחר בשד. הדלקת מובילה לפקקת כלומר קריש דם שבהמשך יכול להתפרק ולהעלם בעזרת מנגנוני פירוק הקרישים של הגוף. אם כואב ניתן למרוח משחת וולטרן וזה יכול להאיץ את ריפוי הדלקת באם ישנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר יאיר
רינת11/08/2017תודה על המענה...המקום כאב בשבוע הראשון זה מבית החזה קרוב לשד עד השד...כרגע זה אצלי 3- 4 שבועות אני לא עברתי ניתוח פלסטי...זה ייצא לי יומיים אחרי הבדיקה הידנית של הכירורג שד ואז חזרתי אליו שוב והוא אמר שזה מונדור וזה יחלוף לבד עד סוף החודש...השאלה שלי איך זה יכול לחלוף לבד בלי טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונדור
ד``ר טל סולומון12/08/2017הרבה מחלות חולפות מעצמן ללא צורך בטפול נוסף.
ד"ר גלילי הציע מריחת משחת וולטרן להקלה בתסמינים.
כדאי לידע את הרופא המנתח על המשכות תסמינים לאחר הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא עברתי שום ניתוח לדר יאיר
רינת12/08/2017וזה כמו וריד אז למה זה לא קשור לכלי דם? הרי זה פקקת... למרוח וולטרן על השד????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?