התנשפויות וקושי בעמידה ממושכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנשפויות וקושי בעמידה ממושכת
    אנונימית
    05/10/2017

שלום,
    אני בת 21, במשקל תקין ומתאמנת פעם-פעמיים בשבוע. לאחרונה שמתי לב שאני מתנשפת מאוד בקלות, בעיקר אחרי שאני יושבת או שוכבת, כשאני קמה והולכת קצת אני כבר מתנשפת. בנוסף לזה, כבר הרבה זמן כשאני עומדת זמן ממושך, בטקסים בדר"כ, אני מתחילה לראות שחור ולהתנדנד (אחרי שאני יושבת כמה דקות אני כבר בסדר). בגלל שאני נוטלת גלולות דיאנה קרוב ל-4 שנים, שני הדברים האלה קצת מדאיגים אותי. סבתא שלי סבלה מקרישי דם, אבל הרופאת נשים שלי אמרה שזה לא מכניס אותי לקבוצת סיכון ושאין צורך בבדיקת קרישתיות. אני יודעת שהבדיקה יקרה ושלא נוהגים לתת אותה סתם, אבל חשוב לי לא ליפול בין הכיסאות. יש סיבה לדאגה? אלו תסמינים שיכולים להיגרם מקרישי דם או שזה נורמלי ואין צורך בבדיקה?
    אציין גם שלפני כשנה היה לי חשד לפעימה עודפת ועשיתי כל מיני בדיקות- הולטר, אק"ג ואקו לב והכל היה תקין לגמרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התעלפויות

ד``ר טל סולומון
    05/10/2017

שלום. התנשמות במאמץ, שחור מול העיניים - כדאי להתחיל בביקור אצל רופא משפחה. קרישי דם - תחום להמטולוג.
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל האם יש קשר בין הדברים?

אנונימית
    14/10/2017

יש סיבה לפנות להמטולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המטולוג

ד``ר טל סולומון
    14/10/2017

כפי שציינתי קודם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו