זרימת דם חלשה ביד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרימת דם חלשה ביד שמאל
    בת 28
    11/07/2018

שלום, רקע כללי: בת 28, לא מעשנת, לא לוקחת גלולות, עודף משקל קל.
    מזה כחודש יש לי כאבים ביד שמאל שמתחילים מהכתף הפנימית לכיוון החזה ויורדים עד לכף היד, הכאב הוא כמו דקירות כל פעם במקום אחר ללא הפוגה, באחת הפעמים הכאב היה כל כך חזק שלא הצלחתי להרדם.
    רופא המשפחה הפנה ל2 בדיקות: דופלקס עורקים וEMG. את הדופלקס עשיתי והרופא התקשר ואמר שהבדיקה לא יצאה תקינה ושיש זרימת דם חלשה ביד והפנה לבדיקה מעמיקה יותר CT אנגיו. (את הEMG עוד לא עשיתי, מחכה לתור)
    כרגע אני מחכה לתוצאה של הCT ומרגישה סוג של החמרה כי יש לי נמלול באצבעות שלא הרגשתי קודם, וגם רגל שמאל שלי מתחילה לכאוב. אני מפחדת שיש לי חסימה כלשהי ושזה יתפתח למשהו חמור יותר. בבדיקת דם רמת הכולסטרול הייתה גבוהה קצת. ויש היסטוריה של מחלות לב ושבץ במשפחה. השאלה שלי, האם מה שיש לי מסוכן או שאני סתם מלחיצה את עצמי? אני ממש בחרדה וזה משפיע עליי לא טוב. עד כמה חמור מה שיש לי? ואיך ממשיכים מכאן? יש עוד בדיקות שעליי לבקש? לחכות עד שיגיעו D7תוצאות של הCT או לחזור לרופא לפני כי אני מרגישה רע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרימת דם חלשה ביד שמאל

הוספת תגובה

• זרימת דם מופחתת

ד``ר טל סולומון
    11/07/2018

שלום,
    את צריכה להבדק במרפאת כלי דם באזור מגורייך.
    גיל 28 הוא גיל צעיר מאוד להצרויות עורקיות, אך יש מצבים חריגים.
    ללא ספק שאת צריכה הערכה של כירורג ובדיקת CTA תיתן תמונה אנטומית לבעיה אם קיימת.
    האם ביד הזו יש דופק בשורש כך היד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו