מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרימת דם חלשה ביד שמאלבת 2811/07/2018
שלום, רקע כללי: בת 28, לא מעשנת, לא לוקחת גלולות, עודף משקל קל.
מזה כחודש יש לי כאבים ביד שמאל שמתחילים מהכתף הפנימית לכיוון החזה ויורדים עד לכף היד, הכאב הוא כמו דקירות כל פעם במקום אחר ללא הפוגה, באחת הפעמים הכאב היה כל כך חזק שלא הצלחתי להרדם.
רופא המשפחה הפנה ל2 בדיקות: דופלקס עורקים וEMG. את הדופלקס עשיתי והרופא התקשר ואמר שהבדיקה לא יצאה תקינה ושיש זרימת דם חלשה ביד והפנה לבדיקה מעמיקה יותר CT אנגיו. (את הEMG עוד לא עשיתי, מחכה לתור)
כרגע אני מחכה לתוצאה של הCT ומרגישה סוג של החמרה כי יש לי נמלול באצבעות שלא הרגשתי קודם, וגם רגל שמאל שלי מתחילה לכאוב. אני מפחדת שיש לי חסימה כלשהי ושזה יתפתח למשהו חמור יותר. בבדיקת דם רמת הכולסטרול הייתה גבוהה קצת. ויש היסטוריה של מחלות לב ושבץ במשפחה. השאלה שלי, האם מה שיש לי מסוכן או שאני סתם מלחיצה את עצמי? אני ממש בחרדה וזה משפיע עליי לא טוב. עד כמה חמור מה שיש לי? ואיך ממשיכים מכאן? יש עוד בדיקות שעליי לבקש? לחכות עד שיגיעו D7תוצאות של הCT או לחזור לרופא לפני כי אני מרגישה רע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרימת דם מופחתת
ד``ר טל סולומון11/07/2018שלום,
את צריכה להבדק במרפאת כלי דם באזור מגורייך.
גיל 28 הוא גיל צעיר מאוד להצרויות עורקיות, אך יש מצבים חריגים.
ללא ספק שאת צריכה הערכה של כירורג ובדיקת CTA תיתן תמונה אנטומית לבעיה אם קיימת.
האם ביד הזו יש דופק בשורש כך היד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?