כאבים במיפשעה מניתוח ורידים לפני שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במיפשעה מניתוח ורידים לפני שנתיים
    ג`אן הדר
    18/07/2018

שלום... שמי הדר ג'אן אני בת 70 משקלי 52 לפני שנתיים עברתי ניתוח ורידים לאחר חודש וחצי הרגשתי כאב במפסעה ומאז וועד היום אני מבדיקות צילומים ואולטרסאונד דופלר ולא מצאו מאיפה נובע הכאב שהפך לכרוני שמקרין כבר לפרק היירך היום אינני יכולה לעשות צעד מלא ואני צולעת הופנתי למרפאת כאב לעירוי בלידוקאין זה כבר הטיפול ה20 שלא עוזר האם יש אפשרות שהניתוח במיפשעה הפרדתה עד ל OSTIUM קשירתה וקשירת ענפי GSV STRIPPING OF GSV אולי זה היה יתר על המידה לשם כך אני מרגישה שצריכה כל הזמן למתוח את הרגל שזה מקל עלי מעט וזו הרגשתי אודה לקבל תשובה מידית
    תודה מכל הלב הדר ג'אן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים במפשעה לאחר ניתוח וורידים

ד``ר יאיר גלילי
    18/07/2018

שלום
    כאבים מהסוג שאת מתארת עלולים להופיע בגלל פגיעה בעצבים באזור בו בוצע החתך הניתוחי בעקבות תהליך של יצירת צלקת פנימית בעקבות הניתוח.
    זו אחת מתופעות הלוואי האפשריות בניתוחים ובמצב כזה מרפאת כאב יכולה לתת מס' פתרונות.
    בכל מקרה, בשל הכאבים המטרידים ממליץ לבצע CT של האזור המכאיב על מנת לבדוק האם יש ממצא שמחייב התייחסות. [למשל פד או מכשיר שנשכח בניתוח בתוך האזור המנותח אם כי הסיכוי לכך נמוך מאד]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו