מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממה יכולים להגרם הכאבים?בת 2807/10/2018
בת 28, עודף משקל קל, לא מעשנת. במשפחה אירוע מוחי ואירוע לב בגיל צעיר אצל אבא.
מזה כעשרה חודשים שאני סובלת מכאבים בצד שמאל של הגוף ומהרגשה כללית רעה. הכאבים מתחילים בצוואר, חזה, כתף,יד ורגל שמאל. עשיתי בדיקות ללב (הולטר, א.ק.ג, אקו לב) הכל תקין. עשיתי דופלקס ליד ויצא ביד שמאל יש זרימת דם חלשה, לכן נשלחתי לCT יד שיצא תקין, כמו כן גם בדיקת EMG ליד יצאה תקינה. בנוסף גיליתי שאני בתחילתו של הריון, שעכשיו מגביל אותי מבחינת הבדיקות. ממה יכולים להגרם הכאבים? אני עדיין חושבת שמדובר במקור לבבי או של כלי דם. איזה עוד בדיקות עליי לבקש? ממש חוששת שזה משהו מסכן חיים כי המצב לא משתפר אלא רק מחמיר. כל הבדיקות האלה לוקחות זמן. האם יש מקום או שירות כלשהו שאוכל להגיע ולעשות את כל הבדיקות הנדרשות? אשמח לכל עזרה ותובנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב פלג גוף שמאל
ד``ר טל סולומון07/10/2018שלום.
תהליך של כאב כרוני לצעירה בת 28 , לאחר שעברת הדמיה - קצת קשה להגיע לאבחון. כאב הוא יותר סממן של חוסר אספקת דם לאיבר, ואם הדבר היה חמור, אז תוך 10 חודשים היינו יודעים מכך. יתרה מזאת עברת בדיקות הדמיה. מחלות כלי דם מופיעות בד"כ בגיל מבוגר לבעלי גורמי סיכון (שאת נעדרת מהן). איני יכול לשלול מחלות דלקתיות של כלי דם או בעיות מולדות.
אני ממליץ שתקבעי תור למרפאות כלי דם (כי את חושבת שהבעיה שם) על מנת שכירורג כלי דם יוכל לבדוק אותך ובאופן אובייקטיבי יכול לחבר את פרטי תלונותייך, ממצאי בדיקה גופנית והדמיה רלוונטית אם צריך. המערכת הצבורית אכן סובלת מבעיית תורים, אך לפי שיקול דעתך, יש מערכות ביטוח משלים לכל קופה או מערכת פרטית - לפי מקום מגורייך. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?