מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים כרוניים אחרי אירוע DVTג`ורדי22/12/2018
שלום רב
לפני כ6 שנים (בגיל 19)עברתי אירוע של קריש דם בוורידים העמוקים ברגל שמאל
טופלתי בקומדין וקלקסן לתקופה של שנתיים
כמו כן,גרבתי גרב לחץ לתקופה ממושכת
בבירור קרישיות נמצא מוטציה בפקטור 2 עם רקע עישון ולקיחת גלולות.
עד היום אני סובלת מכאבים חזקים לכל אורך הגפה.
התנסתי במגוון טיפולים,משכחי כאבים אופיאטים,ומרפאת כאב,קנאביס רפואי(באישור),הזרקה לעמוד השדרה,טיפול ביופדבק להתמודדות עם הכאב,טיפולים פסיכולוגים ופסיכיאטרים,רפואה אלטרנטיבית,דיקור,טווינה,מדיטציות מיינדפולנס,עיסוי רפואי,אורטופדיה שילוב פעילות גופנית ותזונה בריאה שינוי בהרגלים ואורח חיים...
הכאב חזק מאוד,גם במנוחה וגם במאמץ זה כאב לוחץ שמקרין גם לגב תחתון ולמפסעה.
בבדיקת דופלר אין עדות יותר לחסימה.
בבדיקת EFT אין תוצאה חריגה.
היום אני בת 25 סטודנטית לפסיכותרפיה ומנהלת מסעדה.
מתקשה ללכת מרחקים קצרים ולישון,מת'שה להתרכז לאורך זמן מעיוון שהכאב תופס את מלוא תשמות הלב שלי
הכאבמשפיע לרעה על כל אורח החיים שלי.
הפתרון היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו כרגע הוא קטיעת הרגל.
האם יש טיפול שאתם יכולים להמליץ לי לנסות?
למה הכאב נשמך למרות הזמן הרב שעבר?
למה כל הרופאים שאני הולכת אליהם אומרים שאין סיבה שיהיו כאבים?
הכאב הורס אותי,לפעמים נרדמת לי הרגל לימים שלמים ולפעמים הכאב כל כך חזק שאין לי יכולת או רצון לעשות פעולות בסיסיות והריכוז והחשק שלי נפגע
הוא מעיר אותי בלילה ומקשה עלי בתפקוד יום יומי
אני אובדת עצות..אנא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב כרוני
ד``ר טל סולומון22/12/2018שלום ג׳ורדי,
הפורום הזה דן במחלות כלי דם ולא בכאב כרוני ממנו את סובלת. בעצמך את מסבירה כי הפקקת חלפה ואינך בטיפול , וייתכן כי מקור הכאב אינו בפקקת.
כאב הוא נושא סובייקטיבי ונראה שעברת כל טיפול רפואי ואלטרנטיבי.
הרבה נעשה ברפואה למציאת סיבת כאב וטיפול בו, אך לעיתים מדובר בכאב ללא סיבה נראית לעין ולמרות הסבל שלך, לא תמיד חש פתרון. הטיפול הממושך באופיאטים בגיל כה צעיר מביא לא פעם למצב התמכרות והורדת סף כאב, קרי, הכאב מופיע בגירוי מינימלי או אפילו ללא גירוי. מרפאות כאב מכוונים ליעד מציאת סיבת הכאב אך לא תמיד -,שווה להיוועץ על ידי מומחים שטרם בדקו אותך כמו כירורג כלי דם, אורטופד ומומחה לכאב על מנת להחשף לדיעות ומחשבות חדשות. בדיקות כמו דופלקס ורידים , דופלר עורקים ו MRI יכולים אולי לשפוך אור חדש על מחושייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?