ורידים בולטים בכמה איזורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים בולטים בכמה איזורים
    אוהד
    28/02/2019

שלום,

אני בן 32. כבר לפני כמה שנים התחילו לי ורידים בולטים בשוק של רגל שמאל. לפני שנתיים נפגשתי עם כירורג כלי דם שהמליץ על גרב אלסטית ולא חשב שצריך לטפל מעבר לזה. היום יש לי בשתי הרגליים אי ספיקה של הספנה הארוכה לכל אורכה, ורידים בולטים בבטן התחתונה, וריקוצלה, וחדש מהימים האחרונים וריד בולט (וכואב) בכרית של כף היד.

מרגיש לי שחייב להיות איזשהו קשר בין הדברים. אני יודע שאפשר לטפל בכל אחת מהבעיות בנפרד, אבל האם יכול להיות שאני מפספס איזו מחלה כללית בכלי הדם?

אם זה רלוונטי, אובחנתי לפני שנה עם טרומבוציטוזיס ראשונית (טסיות באיזור ה-900).

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ורידים בולטים

ד``ר יאיר גלילי
    28/02/2019

שלום. וורידים שבולטים בבטן התחתונה ויתכן שגם ווריקוצל עלולים לרמז על חסימה בווריד העיקרי בבטן - הווריד הנבוב. בעיה זו אפשר לאבחן בבדיקת הדמיה CTV או MRV. טרומבוציטוזיס יכולה להיות גורם לקרישי דם ולחסימה בוורידים.
    ממליץ שתבצע אחת משתי הבדיקות הנ"ל ותחזור אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו