פקקת וריד אצל ילדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פקקת וריד אצל ילדה
    ענת
    10/06/2019

שלום
    לפני כשנה לביתי בת ה 13 התנפחה היד. היתה לה דלקת בבית השחי שטופלה באנטיביוטיקה. הנפיחות ביד לא ירדה.
    אנחנו במעקב אצל המטולוג. עשינו דופלר ורידים ונמצא שיש פקקת בוריד אחד שיש בו חסימה חלקית. לא קבלנו שום טיפול בהמלצתו של ההמטולוג. (טען שאם אין החמרה במצב אז ניתן לחכות) לאחר חצי שנה שלא חל שום שינוי עשינו שוב דופלר ונמצא כי הוריד באותו מצב. ההמטולוג המליץ לנו על קבלת זריקות לשחרור הפקקת במשך שבועיים שתי זריקות ליום ולאחר מכן זריקה ביום למשך חודשיים וחצי. עליי לציין שכל בדיקות הדם שערכנו כולל גנטית וקרישיות יצאו תקינות. אני יודעת שזה דבר חריג לגילה של ביתי ולכן שאלתי היא האם לא יכול להגרם איזשהו נזק לביתי עקב קבלת הזריקות?
    ההמטולוג אומר שאין תופעות לוואי- האם כך הדבר?
    אני לא שלמה עם ההחלטה לתת לה את הזריקות מכיוון שאני לא יודעת מה ההשלכות של כך
    אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פקקת וריד אצל ילדה

הוספת תגובה

• פקקת

ד``ר טל סולומון
    10/06/2019

שלום,
    המידע כאן חסר.
    האם הייתה טראומה ליד או בית החזה? לקיחת דם מיד זו? האם הוריד הוא עמוק או שטחי? ההמטולוג לא המליץ תרופות במקום זריקות? האם נעשה ברור נוסף להפקרת מלבד המטולוג.
    הייעוץ כאן חלקי, מומלץ להגיע גם למרפאת כלי דם סמוך למקום מגורייך לאבחון והחלטה טיפולית.
    לגבי הזריקות לרוב אין להן תופעות לוואי, גם לא לטווח ארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו