חסימה בעורק הכסל אחרי ניתוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסימה בעורק הכסל אחרי ניתוחים
    אריה
    17/12/2019

עברתי ניתוח גב לפני כשלוש שנים ומאז יש לי עייפות בשרירי הרגל השמאלית לפני כשנה הגרל הלבינה מחוסר זרימת דם והגעתי למיון ושם צונטרתי בפעם הראשונה שזה לפני כשנה והעורק (הכסל) נחסם שוב ושוב וסכ"ה עברתי 6 צינטורים במשך שנה ולפני חודש הולט לבצע ניתוח באיזור המותן מעקף מרגל ימין לרגל שמאל
    ולאחר הניתוח הצינור מעקף ששמו לי נורא מציק וכואב לי בגוף וגם אני לא יכול ללכת ורגיש את אותה התחושה שביתה לפהי הניתוח רק שעכשיו זה בשני הרגליים ויותר גרוע אני מרגיש כאבים ועייפות אחרי 100 מטר הליכה
    לציין שלאחר הצינטורים הרגשתי מצויין ויכולתי ללכת רגיל וללא מגבלה האם אפשר לעשות מעקף באיזור החסימה שיזרום דם כל רגל מהעורק שלה ולא לחלק את הזרימה של עורק אחד לשני הרגליים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חסימה עורק כסל

ד``ר טל סולומון
    17/12/2019

שלום אריה.
    השאלה שלך מורכבת מדי.
    תוכל להגיע לייעוץ מסודר עם בדיקות דימות עדכניים CTA ודופלר עורקי רגליים למרפאת כלי דם צבורית מרכז "חורב" חיפה או דרך ה"מושלם" אלי. קיים קושי לקביעת עמדה ולייעץ מבלי לראות אותך , לבדוק ולבחון את מנח המעקף והחדירות שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו