פגיעה בקרום העצם בזמן החדרת אינפוזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה בקרום העצם בזמן החדרת אינפוזיה
    אילמה זמיר
    08/06/2020

שלום . אני עברתי לפני חצי שנה ניתוח קיסרי, בזמן החדרת האינפוזיה אני הרגשתי עילפון מהכאב ובמשך הזמן בבית החולים הרגשתי כאבים חזקים, אז ביקשתי כמה פעמים שיוציאו לי את העירוי כי זה מכאיב נורא, לבסוף הוציאו את העירוי יום לפניי ששיחררו אותי. הכאב היה תמיד אבל לא כמו בחודשיים האחרונים, קשה לי לטפל בתינוק קשה לי להניק אותו בצד היד הכואבת. יש כמו גולה איפה שיהיה העירוי. תחושה כמו עצם הכאבים הם ממש חזקים, אך לא תמיד רק בכמה תנועות שאני עושה פתאומי ואז כאב מופי . לי הסביר הרופא משפחה שכנראה בזמן החדרת מחט נפגע קרום של העצם וגרם לנמק. אני לא יודעת מה לעשות מהכאב שאני לא יכולה לטפל התינוק בלי כאב. אני מטפלת בו כי אין מי שיעשה זאת במקומי וצועקת מכאב. בוכה כשאני מרימה אותו מהכאבים עשיתי צילום רנטגן יצא תקין עכשיו מחכה אולטרסאונד. אני ממש סובלת והאמת שאני אחת שיודעת לסבול בשקט אבל הכאב הזה שונה, הוא מקומי וחזק מה אני יכולה לעשות האם יש מומחים לזה?
    רופא משפחה רשם לי וולטרין זה עוזר?
    בעיה שאני מניקה לכן אני לא יכולה לעשות בדיקות קרינה וכדומה, מה אני כן יכולה לעשות? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב אחרי עירוי

ד``ר טל סולומון
    08/06/2020

שלום. ברכות חמות ללידה!
    ייתכן כי הייתה פגיעה בעצב סמוך לוריד, או בעורק, או פקקת של הווריד. במקרים כאלו, לרוב הזמן היא התרופה הטובה. דופלקס של הווריד והעורק יחד עם אולטראסאונד של האיזור יוכלו לקדם אבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו