פעימות מוקדמות ואקג תקין האם חרדה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות מוקדמות ואקג תקין האם חרדה?
    מורן
    25/10/2020

בס"ד

בוקר טוב
    לפניי מספר ימים היה לי פעימות מוקדמות רצופות כנראה בגלל חרדה לא מודעת הלכתי לטרם עשו א.ק.ג טרופונין יצא תקין אבל לקחו גם בדיקת די דימר שיצאה 1.3 שהמקסימום זה 0.5 הפנו לאיכילוב.
    באיכילוב חזרו על טרופונים וא.ק.ג ובדיקות דם כלליות כולל תפקודי קרישה שיצאו תקינים והרופא החליט לשחרר.
    בת 35 בריאה בדרך כלל.הפעימות מוקדמות אובחנו בבדיקות אקו הולטר וא.ק.ג במאמץ וקרדיולוג אמר שהם תקינות והכל בסדר.

לפניי מספר חודשים היה לי אריתמה נודוזום אושפזתי 3 פעמים כי נתנו טיפולים כושלים ולבסוף אני חצי שנה עם קולכיצין כדור 1 של 0.5 הסימנים מהרגליים נעלמו צריכה לסיים את האיפול בשבועיים הקרובים.
    ויש לי הליקובקטר במינון נמוך בקיבה כי טיפלתי בשמן אורגנו והוא חיסל מרבית ממנו יש לי 9.0 בקיבה.כאשר לפניי הטיפול היה 35.0

בכל מקרה השאלה היא כזאת
    הרופא במיון אמר שהרבה דברים יכולים לעלות את הדי דימר
    ושאין לי מה לדאוג כל עוד שאר הבדיקות יצאו בסדר ושאני צריכה להרגע כי זה הכניס אותי לחרדות.
    האם זה מסוכן?
    ושאלה נוספת,האם תרופות,לחץ,השמנה,חרדות,וכו...יכול גם לעלות את הדי דימר.
    מפחדת מאוד.
    תודה דוקטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקות הדם שעשו

מורן
    25/10/2020

צירפתי את הבדיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

ד``ר טל סולומון
    27/10/2020

שלום מורן
    האתר אינו תחליף לבדיקת רופא.
    את מציגה כאן שלל בעיות ותוצאות בדיקה. הן אינן בתחום כירורגית כלי גם או ורידים
    אם את מעוניינת במיקוד שאלה בנושא כלי דם נשמח לענות.
    נא לפנות לרופא המשפחה עם שלל התסמינים ותוצאות הבדיקות על מנת שיוכל להשלים פרטים, לבדוק אותך, ובמקרה הצורך להפנותך לרפואה יועצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כתבתי מה השאלה שלי

מורן
    27/10/2020

היי דוקטור
    אני כתבתי בנושא בדיקה שנקראת די דימר.

כל שאר הבדיקות שלי תקינות ועברתי בדיקת רופא והכל תקין.

אני רק שאלתי בנושא הדי דימר האם יש סיבות נוספות שיכולות להעלות את הערך בבדיקה בהנחה שזה לא קריש דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די דימר

ד``ר טל סולומון
    27/10/2020

שלום מורן
    ציינתי בפרוטרוט כי השאלות שלך לא שייכות לתחום כירורגית כלי דם, ורופא המשפחה שלך יוכל לענות לך על כך או לפנותך ליועץ בתחום הדרוש בשאלות ששאלת, וכל די-דיימר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה לשאלה חשןבהההה

מורן
    28/10/2020

מוזר...
    כי אני עכשיו רואה שב 2016 היתה לי שאלה דומה על די דימר שזה בוודאי קשור לכלי דם
    וענו לי על השאלה.אז קראתי את התשובה ויש לי תשובה.

דוקטור סהכ רציתי חוות דעת נוספת יכלת לתת לי איתה בצורה מקצועית.בוודאי שאתה לא תחליף לרופא שבודק פיזית.בשביל זה הוקם הפורום כדי לשאול שאלות מקצועויות.

כל טוב.תודה בכל אופן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה

מורן
    27/10/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו