מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורט המיסב כאבים, וקשה לשטוף אותואילה24/01/2021
שלום, יש לי פורט מצד ימין בחזה במשך כשנתיים וחצי, בגלל טיפולים כימותרפיים שעברתי. אני עושה שטיפה כל חודשיים כדי לשמור עליו. לאחרונה השטיפה נעשתה קשה מאוד עד בלתי אפשרית, כנראה בגלל הכנסה לא טובה של הפורט בזמן הניתוח. בזמן האחרון יש לי כאבים באיזור הפורט.
שאלתי היא- האם יש סכנה במקרה והשטיפה לא עושה את תפקידה? האם הכאבים יכולים להראות על משהו מסוכן?
קבעתי כבר תור לאונקולוג כדי להתייעץ על הוצאת הפורט, אך עד שיגיע התור יעבור זמן, ואני רוצה לדעת אם זה בסדר לא לעשות שטיפה בינתיים, וכן אם הכאבים מצריכים טיפול דחוף יותר.
תודה רבה, וסליחה על האורך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורט
ד``ר טל סולומון24/01/2021שלום. בעת שטיפת פורט לא אמור להיות כאב.
מקום הדקירה יכול לכאוב, אבל לא השטיפה.
ממליץ להגיע לפני התור של האונקולוג לרדיולוג אשר התקין אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורט המיסב כאבים, וקשה לשטוף אותו
אילה24/01/2021שלום ד"ר, ותודה על המענה המהיר.
רוצה להבהיר- בזמן השטיפה הפורט לא כואב, אלא קשה מאוד לחבר אליו את המחט בצורה טובה, הנוזל של השטיפה כמעט לא נכנס. לכן קבעתי תור לאונקולוג כדי להתייעץ על הוצאת הפורט.
חוץ מזה, בימים האחרונים יש לי כאבים באיזור הפורט, מלווה גם בכאבי דקירה מידי פעם.
השאלה שלי אם זה דחוף בגלל הכאבים ללכת להבדק יותר מהר. אם זה יכול להיות מסוכן.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורט
ד``ר טל סולומון24/01/2021הפורט כנראה סתום במידה זו או אחרת . הסיכון היחיד הוא זיהום הפורט. מטופל עם פורט הוא לרוב אונקולוגי ולגן מדוכא חיסון במידה כזו או אחרת. הדבר הכי רע זה זיהום עכשיו.
קשה לי לנהל רפואה בשלט רחוק, על כן ממליץ ללכת לבית החולים בו הותקן הפורט, למיון, לבדיקתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?