מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ליטול מיקרופיריןעדי20/02/2009
שלום ד"ר אני בן 51 לוקח טריטייס 2.5 קומפ וסמבסטטין 10 ברקע אסטמה mvp לפני 14 שנה התגלה במקרה dvtמאחורי הבירכיים- עבר ללא טיפול כעת בדופלר קרוטיס נימצאה היצרות של כ 25% בעורק ימני פנימי האם ממצא זה ומצב זה מצריך טיפול במיקרופירין? מהי ההמלצה לעשות? עליי לציין כי היה לי כיב בעקבות נטילת נקסין לפני כ 12 שנה שטופל ב לוסק במשך חודש עד לרפוי עליי לציין כי נוצרה בעיה שאינני יודע לפתור התחלתי מיקרופירין לפני 3 שבועות והחלו כאבים בבטן שמאלית תחתונה כעבור כ4 ימים ואז הפסקתי לקחת והכאב פחת הוסף לי פמוטידין 20 ולא עזר עם הלקיחה הופיעו כאבים שוב הוסף לי עוד פמוטידין ועדיין לא עזר שוב הפסקתי ל3 ימים והכאב נירגע כעת הוסף לי אומפרדקס אבל הכאב קיים אז שוב הפסקתי את השמוש השבוע רופא כלי דם שראה את הממצאים קבע שאין צורך לקחת כל טיפול נוגד איגור ורק לבצע דופלר חוזר בעוד שנתיים רופא המישפחה לעומת זאת אמר לי בהתחלת הטיפול כי אם לא אקח את המיקרופירין אגיע למצב של 80 אחוז חסימה וחלילה אירוע מוחי ואז תיהיה חגיגה מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ליטול מיקרופירין
ד``ר יאיר גלילי21/02/2009המצאות DVT בגיל צעיר עלולה להעיד על נטייה לקרישיות יתר. ממליץ שתפנה לבירור המטולוגי בנושא זה . היצרות בקרוטיס של 25% מחייבת מעקבים חוזרים בלבד.
יש לשקול נטילת תרופות סטטיניות נגד כולסטרול אף אם רמת הכולסטרול תקינה.
לרוב מומלץ לקחת אספירין מעל גיל 50 במידה ואין הוריית נגד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?