ורידים בולטים בגב כפות הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים בולטים בגב כפות הידיים
    דנה
    10/04/2009

שלום רב,
    אני בת 60 בריאה ולא נוטלת שום תרופות.
    מגיל צעיר יש לי ורידים קטנים ברגליים בצורת רשת עכביש. הורידים אינם בולטים מעל פני העור , אולם צבעים סגול חזק וזה איננו אסתטי. לא טיפלתי בזה עד כה כי הכמות היא גדולה מאד ועלות הטיפולים תהייה גדולה ביותר. אני מסתירה זאת בעזרת מכנסיים או גרביים.
    בשנים האחרונות ראיתי כי הורידים בכפות הידיים נעשו בולטים, בייחוד הוריד בכף יד שמאל.
    לצערי לא ניתן להסתיר את כפות הידיים. זה מפריע לי מאד כי הופעתי הכללית מטופחת והידיים נראות זקנות.
    האם ניתן לטפל בהזרקות בורידי כפות הידיים כפי שעושים בורידי הרגליים ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ורידים בכפות הידיים

ד``ר יאיר גלילי
    10/04/2009

בהחלט לא מומלץ להעלים ורידים בולטים בכפות הידיים למרות שניתן לעשות זאת. הסיבה לכך היא שורידי הידיים הם המקום ממנו נלקחים לעיתים דגימות דם לעיתים רחוקות יותר[ונקווה שלא יהיה בכך צורך] הם המקום בו מחברים קוים למתן תרופות ונוזלים לתוך המערכת הורידית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורידים בכפות הידיים - שאלת המשך

דנה
    11/04/2009

תודה על התשובה.
    בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם ניתן להעלים לפחות את הוריד הבולט ביותר מבין שלושת הורידים הבולטים , לפחות בכף יד שמאל שבה הורידים בולטים יותר. (כוונתי לוריד השמאלי ביותר הקרובה לקמיצה) .

האם ניתן להסתפק בורידים של יד אחת בלבד למקרים עתידיים כפי שתואר על ידך ?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורידים בכפות הידיים

ד``ר יאיר גלילי
    12/04/2009

באופן טכני ניתן להעלים את הוריד אבל גם ורידים בשכנותו עלולים להיפגע ולא הייתי ממליץ על כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופלר ורידים

צליל
    16/04/2009

מה בושה וחרפה? שמי אור, רק לך קראו אור שנולדת? לא הבנתי יש לאימי בעיה וברצוני לשתף שהרופא יעזור, מה העיניין? להתחזות בשם אחר ששמי אור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורידים בכפות הידיים.

ד``ר יאיר גלילי
    12/04/2009

טכנית, ניתן להעלים ורידים בכפות הידיים, אבל בהחלט לא מומלץ לעשות זאת. הסיבה לכך היא שורידי הידיים הם המקום ממנו נלקחים לעיתים דגימות דם לעיתים רחוקות יותר[ונקווה שלא יהיה בכך צורך] הם המקום בו מחברים קוים למתן תרופות ונוזלים לתוך המערכת הורידית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופלר ורידים,

צליל
    15/04/2009

שלום. ברצוני לברר לגבי אימי,עברה אולטרסאונד, דופלר ורידים, הממצאים:ורידים עמוקים, תקין,ורדים שיטחיים:משמאל יש עדות לאי ספיקה קלה, בספנה, מהאזור הדיסטלי בירך עד פרוקסימלי בשוק, עם אי ספיקה בתוכו, מימין:אין עדות לאי ספיקה, אך הודגמו דליות שטחיות באספקט האחרוי של השוק עם אי ספיקה בתוכו, אודה אם תסביר לי המשך תהליך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו