ורידים וכתמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים וכתמים
    אורית
    09/06/2009

שלום
    אני בת 42 ולפני 6 שנים עברתי טיפול סקלירותרפיה בהזרקות. הטיפול עזר באופן כללי אך זריקה שקיבלתי בכף הרגל גרמה בסופו של דבר להופעת כתם ברגל ,והוריד שהוזרק, היום הוא בולט יותר וצבעו כחול כהה ומכוער. כיום שתי כפות הרגליים נפוחות מאוד ואפילו התחלתי לנעול נעל יותר גדולה במידה. האם ניתן לטפל בוריד ובכתם? האם הנפיחות תרד ורגלי תחזור כמו שהייתה?
    יש לציין שאני עובדת בעבודה שיש בה עמידה לזמן ממושך
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורידים וכתמים

הוספת תגובה

• התייעצות

אורי
    28/12/2011

שלום אורית,
    חיפשתי בפורום אנשים שעברו טיפולים כלשהם לורידים ומצאתי את ההודעה שלך.
    אני מתלבט בעצמי איזה טיפול לעבור והייתי רוצה להתייעץ איתך.
    אם תסכימי אשמח אם תודיעי לי, למייל [email protected]

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורידים וכתמים - תגובה

ד``ר יאיר גלילי
    29/12/2011

שלום לך
    ממליץ שתעברי בדיקת דופלקס לנוכחות ורידים לא תקינים חבויים מהעין שעלולים לגרום לתופעות שהזכרת, ושטיפול בהם עשוי לשפר את המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורידים וכתמים

ד``ר יאיר גלילי
    09/06/2009

שלום לך
    הנפיחות ברגלים מרמזת שייתכן ונותר וריד פנימי לא תקין, כלומר באי ספיקה. לא ברור לי משאלתך האם הטיפול שעברת היה בהנחיית אולטרהסאונד, ואז מאתרים ומטפלים בוריד פנימי שאינו נראה לעין והוא מקור הבעיה, או בהזרקות רגילות בהן מטפלים רק בענפים. יש לכך חשיבות עליונה, כיון שרק אם הוריד הפנימי טופל כראוי, הבעיה נפתרת הן מבחינה רפואית והן מבחינה אסטטית.
    ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים. במידה ויש אי ספיקה, תחזרי אלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו