ורידים ונימים בשתי הרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים ונימים בשתי הרגליים
    ציפי
    29/07/2009

אני בת 41 סובלת מורידים ונימים בשני הרגליים ,רגל אחת לאחר ניתוח . שאלתי, מה ההבדל בין הזרקות רגילות לורידים והנימים לבין הזרקות קצף? ומה יעיל יותר ויפתור לי את הבעייה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ורידים ונימים בשתי הרגליים

ד``ר יאיר גלילי
    29/07/2009

ההבדל הוא שהזרקות רגילות מבוצעות בלי הנחיית אולטרהסאונד ומכוונות רק לורידים השטחיים בלי לטפל במקור הבעיה שהוא לרוב ורידי המסתתר בעומק הרגל ואין חשיבות משמעותית לאם משתמשים בקצף או לא. לעומת זאת כשההזרקות מבוצעות עם הנחיית אולטרהסאונד , הטיפול הוא בוריד הפנימי שהוא מקור הבעיה ופותר אותה ביעילות. הבעיה פותרת בעיקר את נושא הורידים הבולטים כחבלים ולא את הנימים שם הטיפול הרגיל מספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

ציפי
    04/08/2009

ראשית תודה על תשובתך המהירה המשך שאלתי
    האם זריקות קצף יעלימו לי גם את הנימים? האם הזריקות כואבות? האם ביטוח פרטי מחסה את הטיפולים גם של הנימים? חשוב לי לדעת מה גורם לפקקת ורידים שמעתי שזה מסוכן הייתי רוצה להבין יותר זאת אחת התלבטויות שלי לגבי השיטה. ודבר אחרון האם כשאני מגיעה למרפאתך כל הבדיקות מבוצעות אצלך דופלר וכדומה.. או שעלי להגיע עם כל הבדיקות? ואם כן מהן הבדיקות שאני אמורה להביא איתי? האם אתה מבצע רק הזרקות קצף או פועל בשיטות שונות ומתאים אותם לבעייה של כל מטופל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

ד``ר יאיר גלילי
    04/08/2009

שלום לך
    חלק מהנימים שקרובים לורידים הגדולים יעלמו בעקבות ההזרקות. הזריקות אינן מורגשות כמעט. פקקת ורידים עמוקים היא סיבוך שמופיע באופן לא שכיח בניתוחי ורידים ואילו בטיפול בהזרקות, הסיכון נמוך יותר מבניתוח. צריך גם לדעת שבכל מטוס נוסעים הטס מעל 3 שעות, 1 מתוך 100 בני אדם נפגע מפקקת ורידים עמוקים, ואילו הסיכון בטיפול נמוך בהרבה. באשר לשאר השאלות, ממליץ על המשך פירוט דרך המייל כיון שאין כוונת הפורום ליידע לגבי טיפולים אותם אני מבצע אישית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו