ורידים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים בפנים
    יאיר
    05/08/2009

שלום,

כמה שאלות:

1) יש לי וריד בצבע ירוק קצת מתחת לעניים האם ניתן לעלימו ?
    בנוסף יש לי וריד במצח בצד שמאל קצת מעל העיין, שמתי לב שהוא מתרחב בצורה גדולה כשאני עושה כושר גופני או כשאני חושב הרבה, האם ניתן לעלימו גם ?

2) אני סובל מהרבה נקודות חן בגוף (שטוחות) האם יש אמצעי כלשהוא היום להעלימם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורידים בפנים

הוספת תגובה

• ורידים בפנים

ד``ר יאיר גלילי
    05/08/2009

שלום לך.
    ניתן בחלק מהמקרים להעלים ורידים ונימים בפנים באמצעות טיפול בקרן אור ממוקדת IPL או לייזר. ממליץ שתפנה לרופא עור לייעוץ ובדיקה גם בנושא נקודות החן בגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור ממוקדת

eden
    11/08/2009

שלום ,

האם אפשר לקבל הסבר קצת בנוגע למה קרן אור ממוקדת IPL, או כל קרן לייזר אחרת שאמורה להעלים ורידם מהפנים, עושה לוריד?
    האם היא מרחיקה אותו מהשכבות העליונות של העור?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור ממוקדת או לייזר לורידים

ד``ר יאיר גלילי
    12/08/2009

מנגנון הטיפול של הקרניים הנ''ל בורידים הוא באמצעות מיקוד קרניים המחממות את הוריד וגורמות לפגיעה דומה לכויה אבל מבוקרת וממוקמת כך שלא ייפגעו רקמות שכנות כגון עור , שומן או שרירים. הוריד מגיב לכוויה בנזק שגורם לו להתכווץ ולבסוף להיספג בגוף. לרוב ישנו במקביל לקרן מנגנון קירור מקומי שמונע פגיעה בעור תחתיו נמצא כלי הדם המטופל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו