ורידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים
    יעלי
    31/08/2009

שלום
    יש לי ורידים ברגליים בצבע כחול סגול בירך מקדימה ומאחורה ובשוק לאחרונה שמתי לב לורידים בכף הרגל מעל העקב
    כשיצאו לי ורידים בירך העליונה הרגשתי מן משהו שמתפוצץ באותו אזור שיצאו הורידים
    מה ניתן לעשות והאם במסגרת קופ"ח
    לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורידים

הוספת תגובה

• ורידים

ד``ר יאיר גלילי
    31/08/2009

ייתכן שיש וריד פנימי לא תקין שאינך רואה בעיניים והוא מקור הבעיה. בשלב ראשון ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים ותחזרי אלי עם התוצאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני אמורה

יעלי
    06/09/2009

לפנות לרופאת משפחה והאם והטיפול נעשה במסגרת הקופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורידים בולטים

ד``ר יאיר גלילי
    06/09/2009

ממליץ שתפני לרופאת המשפחה והיא תשלח אותך לבדיקת הדופלקס. כיום אין הטיפול באי ספיקת ורידים, במידה ותימצא אצלך, מבוצע במסגרת קופות החולים אם כי חלקן תומכות בעלות הטיפול שנעשה במסגרת אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו