מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול הצהרת היקפים שגרם לדליות,דחוףיעל12/11/2009
שלום ,
עשיתי שלשום טיפול שמיועד להצרת היקפים ולהעלים צלוליט
המכשיר מיצר ואקום חזק וחום - הרגשה של צביטות חזקות וקצת כמו כוסות רוח
היום הרגליים ממש ממש כואבות לי וגילתי כמה נימים קטנים שיצאו לי על הפרונט וצידי הירך
האם זה אמור לעבור לבד ? האם זה יעבור בכלל ,
האם יש משהו שכדאי ורצוי לי לעשות עשכיו כדיי שהם יעלמו ? קרח ? גרב ? הליכה <?<<??? ב ..
( ואת האמת קיבלתי את הטיפול הזה בהתנדבות ויצאתי מופסדתתתת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הצרת היקפים שגרם לדליות
ד``ר יאיר גלילי13/11/2009שלום לך
ראשית, דליות הן ורידים בולטים כחבלים. הנימים שיצאו קרוב לודאי הן בשל הטראומה המקומית לעור בעקבות הוקום. אם מדובר בשטף דם פשוט, הכל יספג תוך מס' ימים עד שבועות. אם מדובר בנימים חדשות, קרוב לודאי שלא תעלמנה. הטיפול היעיל בנימים הוא הזרקות או לייזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...אבל .. ( מצורפת תמונה)
יעל13/11/2009ראשית תודה ,
יש לי שטף דף אחד - סימן כחול כמו שמקבלים מכה או צביטה והיא לא מדאיגה אותי
צירפתי תמונה של הנימים שהופיעו , האם הבנתי נכון שנימים לא נעלמים לבד ???
מה ההבדל בעצם בן נימים לבן שטף דם - האם יש שם חסימה ??
טיפול בלייזר משאיר עור חלק ? ללא צלקות ?
מה הזריקה עושה מבחינה קלינית?
תודה שוב
מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליות? בעקבות טיפול הצרת היקפים
ד``ר יאיר גלילי13/11/2009לפי התמונות נראה לי שאין לך מה לדאוג כיוון שמדובר בשטף דם שטחי בעקבות הואקום שצפוי להיספג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד תמונה
יעל13/11/2009עוד אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים לאחר פרוצדורהכירורגית
ד``ר טל סולומון13/11/2009שלום מירב,
1. שטף דם הוא יציאת דם מתחת לכלי הדם בהם הם זורמים אל הרקמה התת עורית (ר"מ ד"ר גלילי)
2. נימים/דליות - בעיה ורידית אשר הביטוי שלה הופעת כלי הדם הנ"ל מורחבים
בתנונות (שהנן באיכות לא מספקת) כנראה שמדובר בשטף דם עדין - המטומה.
הייתי ממליץ לך להתרחק קצת מהטראומה העורית שלך לאחר פרוצדורת הפחתת הקפים, ולבחון את אותם הכתמים שוב ע"י אותו רופא שביצע את הפרוצדורה. במידה ויישארו הדליות והנימים, תוכלי לקבל את ההמלצות הר"מ לטיפול המתאים בהם
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?