מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובל מאודיוסי17/01/2010
מזה תקופה של עוד מעט שנה אני סובל מדבר מאוד מפחיד:במידה ואני יושב ישר על כיסא תלמיד ישיבה נורמלית90 מעלות במידה וישבתי כך משהו כמו 5 דקות לא יותר ואני קם על הרגלים אני מרגיש כאב בילתי יתוארכאילו ניקרע איזה וריד או ורידים ממש כל הגוף שלי קופץ וכך גם ברכב זה ממשיך הייתי אצל אורטופד שהפנה אותי לכירורג כלי דם
זה משהו מפחיד....יש לציין שזה רק ברגל ימין
ושמזה זמן אני מתלונן על קפיצות משונות בלב א.ק.ג עשיתי אבל לא הראה כלום אני סה"כ בן 24 וכל רופא אומר אתה צעיר זה לא אמור להיות לך ממש הם רואים בחור צעיר וכאילו לא אצלך זה לא
אני עובד עבודה משרדית וכל היום הרגל שלי ישרה ולא ב 90 מעלות
אודה על העזרה לכוון לאן ומה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובל מאד
ד``ר יאיר גלילי17/01/2010בשלב ראשון ממליץ שתעבור בדיקה בשם דופלקס ורידי רגלים על מנת לאבחן האם קיימת בעיה בוריד בשם אי ספיקה. רופא המשפחה ישלח אותך. אם אכן קיימת בעיה, תחזור אלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יוסי17/01/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
יוסי21/01/2010עשיתי בדיקת דופלר לא דופלקס האם לזה הכוונה?
אגב תוצאות הבדיקה תקינות למרות שהסברתי לרופא את התנוח שזה קורה לי ולי עשו רק בשכיבה אני כבר לא יודע מה לעשות וסובל מאוד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????
יוסי22/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובל מאד
ד``ר יאיר גלילי24/01/2010אתה חייב לבצע דופלקס ורידי רגלים גם בעמידה לשלול אי ספיקה.
ישנם רופאים היודעים לבצע פעולה זו. פנה אליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים על מקומות ביצוע דופלקס
יוסי24/01/2010האם צריך הפנייה והיכן ניתן לבצע בדיקה זו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופלקס ורידים
ד``ר יאיר גלילי24/01/2010רופא המשפחה אמור לתת לך הפניה לבדיקה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום ניבדקתי
יוסי28/01/2010עשיתי היום בדיקה אי ספיקה ורידית את הבדיקה עשתה אחות במכון מור
האחות לפי ניסיונה טענה שאין שום בעיה בורידים
אין לי מושג כבר מה לעשות
השאלה היא מה הלאה לא אכפת לי לשלם והרבה העיקר להגיע לבעיה ולפיתרון
האם תוכל לכוון אותי אני ממש סובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
ד``ר יאיר גלילי28/01/2010בשלב זה צריך לבדוק אותך מומחה לכלי דם שיבצע את הבדיקה כולל לאי הספיקה הורידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן להגיע אלייך?
יוסי29/01/2010הייתי מוכן להגיע מחיפה למרכז לבצע את הבדיקות הנידרשות
תגידלי רק לאן ומה אני צריך לעשות כדי שאתה תיבדוק אותי והכי מהר שאפשר
אשמח לקבל פרטי או כאן
או למייל:[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אוכל להגיע
ד``ר יאיר גלילי29/01/2010איני יכול מעל דפי הפורום להנחותך בנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עלי לעשות?
יוסי29/01/2010האם לבקש איזה הפנייה אצל רופא מישפחה
ואם כן אז למה בידיוק
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?