שטף דם בשוק רגל ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שטף דם בשוק רגל ימין
    שירליט
    10/05/2010

שלום
    לפני למעלה משבוע ננשכתי ע"י כלב. התפתח באיזור מעין סימן כחול-סגול, כמו זה המתפתח כשמקבלים מכה ברגל. במהלך הימים האחרונים, הסתמנה היעלמות של סימן שטף הדם, אולם אתמול לפתע הופיעו שטפי דם נוספים באיזור שצבעם אדום. זה קרה לאחר אימון על מכשיר הסטפר במכון הכושר, אם כי, מאז הנשיכה התאמנתי גם כך בחדר הכושר כרגיל (ריצה/סטפר).
    האם זה מצב נורמלי, או שמא עליי ללכת להיבדק אצל רופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שטף דם בשוק רגל ימין

הוספת תגובה

• נשיכת כלב

ד``ר טל סולומון
    10/05/2010

בנשיכות כלב עלייך להיבדק ע"י רופא, לראות אם את מחוסנת, ואם אין זיהום מקומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בירור

שירליט
    11/05/2010

תודה על תשובתך, אבל הדגש בשאלה שלי היה על שטפי הדם - בפן של הנשיכה טיפלתי (לכלב אין כלבת וקיבלתי טטנוס)
    האם זה קורה ששטף דם נמוג ואז חוזר? האם בעקבות פעילות גופנית? האם לא לעשות ספורט לX זמן הקרוב?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטף דם

ד``ר טל סולומון
    12/05/2010

האודם יכול להעיד על זיהום מקומי. ייתכן כי בנשיכה נקרעו כלי דם קטנטנים, ומעצם הפעילות הגופנית קרישי דם זזו ושוב נהיה דימום.
    אני לא יכול ממש לתת אבחון למצב (וכמובן לא ממש טיפול) הזה מבלי לראות זאת.
    אני שוב ממליץ על הבדקות ע"י רופא, ועד אז להמנע מפעילות גופנית מאומצת
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו