ורידים ונימים ברגלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים ונימים ברגלים
    לירון
    30/05/2010

שלום,
    עשיתי טיפול בהזרקות קצף לוורידים מסיבה אסטטית בלבד.
    לאחר הזריקות הבחנתי בהמון נימים באזורים שהוזרקו.הרופא אמר שזו תופעה שיכולה לקרות בעקבות הזריקות ואולי לתת לזה זמן וזה יעבור לבד. האם זה יכול לעבור לבד??? בנוסף האם הטיפול הנ"ל יכול לגרום להופעת ורידים חדשים בעקבות זה שסותמים וריד עד לנקודה מסוימת אז איזור אחר מתחיל לבלוט ? כי נוספו לי עוד ורידים ליד אזורים שטיפלתי ותהיתי אם זה בעקבות הטיפול עצמו. לתשובתך אודה,לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורידים ונימים ברגלים

הוספת תגובה

• התייעצות

אורי
    28/12/2011

שלום לירון,

חיפשתי בפורום אנשים שעברו טיפולים כלשהם לורידים ומצאתי את ההודעה שלך.
    אני מתלבט בעצמי איזה טיפול לעבור והייתי רוצה להתייעץ איתך.
    אם תסכים אשמח אם תודיע לי, למייל [email protected]

תודה

למנהלי הפורום - אני מקווה שלא מפריע לכם שאני פונה ככה לאנשים, פשוט לא מצאתי דרך לפנות אליהם באופן פרטי, וחשובה לי חוות הדעת שלהם כמטופלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בורידים ונימים ברגלים

ד``ר יאיר גלילי
    30/05/2010

הצלחת הטיפול בהזרקות נמצאת ביחס ישר למיומנות הרופא המטפל. מטרת הטיפול היא לטפל בוריד אחד פנימי לא תקין ששאר הורידים הבולטים הם רק ענפים המסתעפים ממנו ולכן אם נעשו הזרקות שטחיות בלבד בלי לטפל בוריד הפנימי הבעייתי שאליו מכוונים בהנחית אולטרהסאונד, אין ערך לטיפול והוא עלול רק להחמיר את המצב. לרוב נימים לא אמורים להופיע בעקבות הטיפול ואם זה קורה לעיתים, לרוב חל בכך שיפור הדרגתי עם הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וריד הפנימי

לירון
    05/06/2010

שלום דוקטור,
    הבדיקה שנעשתה לי לוורידים עמוקים ושטחיים יצאה תקינה.האם בכל זאת ישנו ווריד פנימי בעייתי שגורם לוורידים השטחיים לבלוט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וריד פנימי

ד``ר יאיר גלילי
    08/06/2010

שלום
    גם אם קיבלת תשובה בה כתוב שהבדיקה שעברת תקינה, קיימת סבירות מסויימת שהבודקים החמיצו בעיה בוריד פנימי כפי שקורה לא מעט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו