dvt

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• dvt
    אתי
    10/07/2010

אני בת 60 סובלת מזה כארבע שבועות מחום וכאבים עזים בשוק הימנית ,אושפזתי בבית חולים עשו דופלר והודגם מתחת לפופוליטאל מימין, וכמו כן עשו עקב קוצר נשימה אנגיוגראפיה והתברר שיש
    תסחיפי ם בריאה דו צדדי,
    החום ממשיך והכאב ברגל עדיין חזק כמו כן תפקודי הכבד גרועים מה שלא היה מעולם, אני מקבלת
    פעמיים ביום קלקסן ועוד כדור וחצי של קומדין, העם התסחיפים בריאות זה מהרגל או שזאת בעיה אחרת
    לחלוטין , הם לא יודעים ממה החום, עשיתי בדיקת קרישיות יתר ואני עדיין לא מאוזנת בכלל זה יתכן
    עם תרופות שכאלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    dvt

הוספת תגובה

• DVT

ד``ר יאיר גלילי
    10/07/2010

אחד מהסיבוכים של DVT - פקקת בורידים העמוקים ברגלים הוא תסחיף של קרישים לריאות.
    חום יכול להיות אחד מסימני הDVT אולם צריך לקחת תרביות דם ולראות האם בכל זאת גם יש זיהום ע''י חידק.
    הטיפול שאת מקבלת הינו הטיפול המקובל ויש להתאים את ערכי הקומדין לרמות הINR. קרישיות יתר הינה בדיקה הנותנת מדד לא לאיזון התרופות אלה האם קיימת אצלך נטייה ליצירת קרישי דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו