וריד בולט כחול וסגול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וריד בולט כחול וסגול
    אלינור
    25/07/2010

שלום ד"ר:
    שמי אלינור ואני צריכה ייעוץ בדחיפות כי אני נורא מבוהלת.... אני בת 23 ומזה מספר שנים אני סבולת מורידים מורחבים ברגליים וגם קצת בולטים.... לפני חצי שנה לאחר שעברתי בדיקת דם גליתי לאחר חודש ביד ימין באזור המרפק היכן שנעשתה לי בדיקת הדם וריד קטן ובולט לא יחסתי לזה חשיבות אך אני לא יכולה לגעת באזור של הוריד הזה הוא גם קצת התנפתח לי וכשאני נוגעת בו באזור מסויים הוא ממש קשה ושניה צבע מכחול לקצת לסגול אני נורא מפוחדת כי לפעמים אני מרגישה שלא זורם לי דם באזור אבל מצד שני זה וחתיכה קטנה בוריד שהתקשתה נורא ושינתה את צביעה ואני נורא מפוחדת אני בעוד חודש מתחתנת והביאו לי כדורים בשם פרימלוט נור כדי לעכב את קבלת הוסת אך איני יודעת מה לעשות אני חייבת לקחת את הכודרים ומצד שני אני מפחדת שיש לי חסימה בוריד והכדרוים יגרמו לי לקרשיות דם ולנמק... ד"ר האם שמעת על דבר כזה ? אני נורא מפוחדת ולא יודעת מה לעשות האם זה מסוכן? והאם יכול לקרוא מקרה כזה של חסימה של וריד ביד אשמח לדעת ולקבל עזרה תודה רבה אלינור!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריד בולט כחול וסגול

הוספת תגובה

• וריד כחול וסגול

ד``ר יאיר גלילי
    25/07/2010

שלום אלינור
    מדובר בתופעה נפוצה יחסית בשם טרומבופלביטיס בה נוצרת דלקת עם קריש דם בוריד לא גדול בזרוע בעקבות לקיחת דם.
    זוהי תופעה שלרוב אינה מסוכנת אם כי עלולה להטריד בשל גוש מקומי, שינוי בצבע וכאב שלרוב משתפרים בהדרגה איטית מאד במשך חודשים רבים.
    לא נראה לי שלטיפול שאת מקבלת עלולה להיות השפעה מזיקה על אזור הזרוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו