מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרומבוזהדנה26/07/2010
יומיים לאחר לידה קיסרית נגרמה לי טרומבוזה שגרמה לי לראות מטושטש וכפול למשך מספר ימים. במעקב MRI התגלה שהטרומבוזה נספגה.
לפני ההריון עברתי בירור קרישיות ונמצא שאין לי שום בעיה.
האם מדובר בסיבוך שכיח לאחר לידה?
האם זה מסכן אותי גם בלידות הבאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרומבוזה
ד``ר יאיר גלילי27/07/2010שלום לך
האירוע שעברת מחייב השלמת בירור למציאת המקור של אותה הבעיה שגרמה לשינויים בראיה.
הבירור צריך להתבצע במסגרת של שיתוף פעולה בין מומחה לכלי דם, נוירולוג , המטולוג שמתמחה בבעיות קרישה וגינקולוג אשר יבחנו את כל פירטי האירוע ותוצאות הבדיקות אשר נעשו עד כה ויחליטו לגבי אופי המשך הבירור. לדוגמה, במידה ומדובר בתסחיף לאזור מרכז הראייה במוח, מקורו יכול להיות בפקקת בורידים שברגל ומעבר למוח דרך פגם במחיצה בלב. רק הנחה זו מחייבת ביצוע בדיקות דופלקס ורידי רגלים ואקו של הלב. זוהי רק דוגמה כמובן ואין זה אומר שזה מה שקרה לך או שבכלל היה תסחיף. ייתכן שמדובר על הפרעה אחרת שאמורה להמצא על ידי הנוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרומבוזה
ד``ר טל סולומון30/07/2010שלום דנה,
טרומבוזה הנה "קריש דם".
אשמח לייעץ לך באם תעבירי מעט יותר מידע - היכן חלה אותה טרומבוזה (עורק? וריד? באיזה חלק של הגוף?)? האם רופא עיניים בדק אותך בבית החולים? האם היה טשטוש ראיה וראיה כפולה בשתי העיניים או רק עיין אחת? מדוע עברת ברור קרישה לפני ההריון? קרישיות יתר או תת קרישיות? האם ידועה לך בעיית ורידים? האם ידועה לך בעיית מום לבבי? האם ראייתך שבה לנורמלית? האם היה דימום רב בניתוח הקיסרי? האם קיבלת דם לאחר הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?