טרומבוזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרומבוזה
    דנה
    26/07/2010

יומיים לאחר לידה קיסרית נגרמה לי טרומבוזה שגרמה לי לראות מטושטש וכפול למשך מספר ימים. במעקב MRI התגלה שהטרומבוזה נספגה.
    לפני ההריון עברתי בירור קרישיות ונמצא שאין לי שום בעיה.
    האם מדובר בסיבוך שכיח לאחר לידה?
    האם זה מסכן אותי גם בלידות הבאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרומבוזה

הוספת תגובה

• טרומבוזה

ד``ר יאיר גלילי
    27/07/2010

שלום לך
    האירוע שעברת מחייב השלמת בירור למציאת המקור של אותה הבעיה שגרמה לשינויים בראיה.
    הבירור צריך להתבצע במסגרת של שיתוף פעולה בין מומחה לכלי דם, נוירולוג , המטולוג שמתמחה בבעיות קרישה וגינקולוג אשר יבחנו את כל פירטי האירוע ותוצאות הבדיקות אשר נעשו עד כה ויחליטו לגבי אופי המשך הבירור. לדוגמה, במידה ומדובר בתסחיף לאזור מרכז הראייה במוח, מקורו יכול להיות בפקקת בורידים שברגל ומעבר למוח דרך פגם במחיצה בלב. רק הנחה זו מחייבת ביצוע בדיקות דופלקס ורידי רגלים ואקו של הלב. זוהי רק דוגמה כמובן ואין זה אומר שזה מה שקרה לך או שבכלל היה תסחיף. ייתכן שמדובר על הפרעה אחרת שאמורה להמצא על ידי הנוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרומבוזה

ד``ר טל סולומון
    30/07/2010

שלום דנה,
    טרומבוזה הנה "קריש דם".
    אשמח לייעץ לך באם תעבירי מעט יותר מידע - היכן חלה אותה טרומבוזה (עורק? וריד? באיזה חלק של הגוף?)? האם רופא עיניים בדק אותך בבית החולים? האם היה טשטוש ראיה וראיה כפולה בשתי העיניים או רק עיין אחת? מדוע עברת ברור קרישה לפני ההריון? קרישיות יתר או תת קרישיות? האם ידועה לך בעיית ורידים? האם ידועה לך בעיית מום לבבי? האם ראייתך שבה לנורמלית? האם היה דימום רב בניתוח הקיסרי? האם קיבלת דם לאחר הלידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו