שלום רופאים יקרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רופאים יקרים
    דפנה
    23/08/2010

אני בת 40, אחרי 4 לידות (סגרנו הבסטה...) וכעת מעוניינת לטפל בוורידים הבולטים שברגליי. האם הטיפול המומלץ ביותר הוא הזרקות? יש לי רתיעה מחומרים כימיים שמוחדרים לגוף. האם אין סכנה שחלק מהם יספג בגוף/בדם עם הזמן? או אולי הקצף יזוז מעט או יגרום לפקקת?
    האם יתכן שטיפול בלייזר קר (או טיפול חדשני אחר) יהיה עדיף?
    אשמח לתשובתכם, אני פשוט חורשת בשדות האינטרנט בנושא זה ומעט מבולבלת מעודף אינפורמציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רופאים יקרים

הוספת תגובה

• טיפול בורידים

ד``ר יאיר גלילי
    23/08/2010

שלום לך
    החומר המוזרק נעלם מהגוף לאחר כ12 שעות.
    כל טיפל עלול לגרום לסיבוכים אולם צריך לבחון לאיזה טיפול שיעור הסיבוכים הנמוך יותר. כל טיפול כולל טיפול בקצף. עלול לגרום לפקקת אלם הסיכון לכך נמוך יחסית.
    עודף המידע אכן עלול לגרום לבילבול ולכן ממליץ להגיע לפגישת ייעוץ עם הרופא במקום שתבחרי ולהתרשם פנים אל פנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך המהירה.

דפנה
    25/08/2010

האם אתה מטפל רק באמצעות זריקות במרפאתך? או שיש לך אופציות טיפול נוספות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בורידים

ד``ר יאיר גלילי
    25/08/2010

שלום לך
    בפורום אנו מספקים תשובות על שאלות בנושא הרפואי. בנוגע לפרטים אותם שאלת ניתן לקבל תשובות בכתובת המייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו