פקקת ורידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פקקת ורידים
    שולה
    12/09/2010

הרגשתי כאבים בוריד מתחת לברך וגם מעל ובשתי המקומות גוש חזק וקשה הרופא נתן לי זריקות לדילול דם בבטן סך הכל 8 זריקות. וזה עבר אחרי זה . עכשיו חודש אחרי יש לי עוד פעם גוש קשה קרוב לקרסול וזה כואב !! כנראה עוד חסימה ! מה עושים ? האם יש לרוץ לרופא !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פקקת ורידים

הוספת תגובה

• פקקת ורידים

ד``ר טל סולומון
    13/09/2010

שלום שולה,
    אני מניח שמה שאת מתארת היא פקקת של וריד שטחי או בשמו האחר superficial thrombophlebitis. מדובר בפקקת אש מביא בין היתר לתהליך דלקתי מסביב, לכן מומלץ על טיפול בנוגדי דלקת ונוגדי איגור טסיות ולא נוגדי קרישה כפי שקיבלת. הסיבה להופעת הפקקת (ועוד חוזרת) יכולה להיות מגוונת מסיבות אחדות, ביניהן קרישיות יתר (אשר נובעת מסיבות שונות), תהליכים מקומיים כמו דליות וכד'.
    אני ממליץ לך בשלב ראשון לחבוש את הרגל עם תחבושת אלסטית או גרב אלסטית באם יש בנמצא, ולבקש הפניה לדופלקס של מערכת ורידים עמוקה ושטחית, ולהיוועץ עם רופא כלי דם לגבי המשך טיפול וברור.
    כמובן שאיני יודע בת כמה את, מה מחלות הרקע ומה התרופות אותן את נוטלת....ומן הכתובים יצאתי מנקודת ההנחה כי אובחנה פקקת זו, כך שיש לקחת "המלצות" אלו בערבון מוגבל.

שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פקקת

שולה
    13/09/2010

האם יש קשר בין פקקת ורידים חוזרת למחלה ממארת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו