הסרת נימים וורידים ברגליים - טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת נימים וורידים ברגליים - טיפול
    עדית
    18/09/2010

ההודעה לד"ר גלילי - לאחר ביצוע בדיקת דופלר ורידים והתוצאה שיש זרימה ורידית תקינה ויש ספיקה, רציתי לבדוק אפשרות של טיפול אסטתי להסרת נימים וורידים מהרגליים. מהי שיטת הטיפול היעילה ביותר עבורי ועם מי אני אמורה ליצור קשר??
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת נימים וורידים ברגלים

ד``ר יאיר גלילי
    18/09/2010

שלום לך
    אם הורידים הפנימיים תקינים כפי שהבנתי מתאורך, ניתן להסיר את הנימים והורידונים החצוניים באמצעות סדרת טיפולים. בעיקרון הורידונים הכחולים מתאימים יותר לטיפול בהזרקות ואילו הנימים הדקים האדומים לליזר. אננו נוהגים להמליץ בפורום על מרפאות ספציפיות אך קיימים מטפלים רבים בסוג זה של טיפול ובטוח שתוכלי לאתר אחד מהם כאשר מה שחשוב לשאול זה נסיון הרופא המטפל וכן לברר המלצות אצל מספר מטופלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימים וורידים

עדית
    20/09/2010

אם כך, האם תוכל להמליץ לי על מרפאות כאלו?
    תודה וחג שמח
    עדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בנימים

ד``ר יאיר גלילי
    20/09/2010

איננו נוהגים לתת המלצות במסגרת הפורום אבל אני בטוח שבחיפוש פשוט תוכלי לאתר את מבוקשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו