מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות דופלקס מעקב.פלוני28/09/2010
לאחר חצי שנה של טיפול בקומדין עקב DVT בוורידי הגסטרוקנמיוס ובוריד הספנה הקצרה.
לפני שלושה חודשים ביצעתי דופלקס נוסף, ואלו היו התוצאות:
חסימה מלאה-ורידי השוק בורידי הגסטרוקנמיוס.
יש חסימה חלקית וריד הספנה הקצרה.
דהיינו שיפור בווריד הספנה הקצרה.
לאחרונה (שישה חודשים לאחר התחלת הטיפול) ביצעתי שוב דופלקס ואלו התוצאות שלו:
יש חסימה חלקית בוריד הטיביאליס האחורי המשותף.
זה לא קצת מוזר שפתאום יש לי חסימה בווריד אחר?
האם הווריד הטיבאליס האחורי המשותף הוא ווריד עמוק או שטוח?
ההמטולוג אמר לי כי במידה ויופיע לי מקרה של DVT נוסף, אאלץ לקחת קומדין למשך כל ימי חיי, לכן תוצאות אלו מדאיגות אותי.
האם הקריש מטייל לו? או שמא מדובר בקריש חדש (לא כתוב שמדובר בקריש ישן)
הייתכן כי הדופלקס האחרון הינו שגיאה, מכיוון שעשיתי אותו לאחר שקיבלתי שבוע לפני כן תוצאות של דופלקס עם שגיאות איומות (נכתב שהקרישים ברגל ימין במקום רגל שמאל שבה באמת יש DVT ואותה בדקו, ובנוסף כתבו וורידים אחרים בכלל) עקב שגיאות אלו, ביצעתי את הדופלקס העדכני שעליו אני שואל.
האם ייתכן כי שוב פעם נעשתה שגיאה?
מה עושים? (פגישה אצל ההמטולוג רק לאחר החג) ומה המשמעות של הדופלקס האחרון שעשיתי? (בהנחה שהוא אמין)
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DVT
ד``ר יאיר גלילי28/09/2010שלום לך
וריד הטיביאליס האחורי הוא אחד מורידי השוק העמוקים והתאור שכתבת מראה שיש מגמת שיפור צפויה ופתיחה הדרגתית של הורידים בשוק כך שהמצב לא מדאיג אלה משתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, אך לא הבנתי משהו
פלוני28/09/2010עד עכשיו כלל לא היתה לי חסימה (קריש) בוריד הטיביאליס המשותף, הכיצד פתאום יש לי שם חסימה חלקית אם לא היה לי שם קריש בהתחלה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDVT
ד``ר יאיר גלילי28/09/2010היה שם קריש דם קודם אך לא צויין בשם המיקום המדוייק של הוריד הטיביאליס המשותף שהוא אחד מהתפצלויות הורידים העמוקים בשוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אך לא הבנתי משהו
פלוני28/09/2010עד עכשיו כלל לא היתה לי חסימה (קריש) בוריד הטיביאליס המשותף, הכיצד פתאום יש לי שם חסימה חלקית אם לא היה לי שם קריש בהתחלה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDVT
ד``ר יאיר גלילי28/09/2010היה שם קריש דם קודם אך לא צויין בשם המיקום המדוייק של הוריד הטיביאליס המשותף שהוא אחד מהתפצלויות הורידים העמוקים בשוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הדופלקסים הקודמים סותרים זאת
פלוני28/09/2010מכיוון שבדופלקסים הקודמים היה כתוב מפורשותאת הוורידים שבהם לא נמצאו קרישים, וכך כתוב: ללא קריש בוריד הטיביאליס המשותף.
מצטער שאני 'מתקיל', פשוט אני מבקש להבין את מצבי על בוריו.
אני מצטער אם זה נשמע כאילו אני מזלזל, זו ממש לא הכוונה, ואני שמח על התשובות שאתם נותנים פה.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בעיה עם השירשור במערכת הפורום
פלוני28/09/2010מצטער על הבלאגן
ד``ר יאיר גלילי28/09/2010השבתי לךלפי הנתונים שסיפקת ובהם היה רשום חסימה מלאה-ורידי השוק בורידי הגסטרוקנמיוס.
יש חסימה חלקית וריד הספנה הקצרה.
לא ציינת כלל שאין מעורבות בוריד הטיביאליס המשותף ואילו כעת אתה מוסיף פרט זה. באופן כזה של מתן פרטים חלקי ובהמשכים קשה לי כמובן להשיב באופן מהימן. על מנת לתת לך תשובה מהימנה, אין מנוס מקריאה מדוקדקת של כל הבדיקות שעברת כולל הצילומים המצורפים להם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?