העלמת ורידים ודליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלמת ורידים ודליות
    גלילית
    18/10/2010

עברתי את הטיפול בהזרקת קצף ואכן הוא עזר לי מבחינת המראה אך נוצרו כתמים מכוערים שאינני יודעת איך נוצרו באם עשיתי את כל הטיפול אשר הייתי אמורה לעשות בבית, קומפרסים ועוד, יחד עם זאת ידוע כי משקלו של האדם משפיע ישירות על תופעת דליות ורידים וטרומבופובליטיס, לכן אני מאד ממליצה קודם כל לשמור על משקל גוף, אני אומרת דברים אלו אך ורק מתוך נסיון, והעיקר רק בריאות ושמחת חיים, יום ניפלא לכולם, גלילית,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלמת ורידים ודליות

הוספת תגובה

• העלמת ורידים ודליות - תגובה

ד``ר יאיר גלילי
    18/10/2010

הופעת שינוי עור לרוב זמנית ותלויה בריכוז וכמות החומר בו טופלת , בתגובת העור שלך וכמובן בנסיון הרופא המטפל ומיומנותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלמת דליות וורידים ברגליים

כהן גלילית
    18/10/2010

בוקר אור, ד'ר גלילי,

נכון אתה צודק, את הטיפול עברתי דוקא אצלך, ומאד שמחתי על כי רגליי ניראות כיום
    הרבה יותר אסתטיות, אך מה אוכל לעשות על מנת להפחית את הכתמים שנוצרו ?

ושוב בתודה , והמשך בוקר ניפלא, גלילית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלמת דליות וורידים ברגליים - תגובה

ד``ר יאיר גלילי
    18/10/2010

יש בגופך מנגנונים שיעלימו את הכתמים עם הזמן, תני לזמן לעשות את שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו