מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שטף דם מוזר על הירךד``ר טל סולומון22/10/2010
לפני כשבוע כשקמתי בבוקר ראיתי על הירך שטף דם בקוטר של 5-6 ס"מ.
אני בטוחה שלא קיבלתי מכה באזור שבו הופיע שטף דם מה גם שיש לו צורה מוזרה:טבעת סגולה שמקיפה עור לבן שקצת מגרד.
הלכתי לרופאה ולא היה לה מושג מה זה וקבענו שאם יופיע שוב נבדוק יותר.
האם יש מקום לדאגה או צריך לחכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם מוזר - תגובה
ד``ר טל סולומון23/10/2010שלום יהודית,
קצת קשה לי לעזור באבחנה, למרות התיאור שלך.
משהו נקודתי כזה לא נשמע כ"בעיית כלי דם".
תנסי להוסיף תמונה כתגובה.
לי נשמע הנגע כעקיצה עכביש. העור יכול לעבור שינויי צבע מקומיים עד לכדי פצע לא יפה, אך שוב, זו "יריה באפלה" כי איני רואה וממשש את הנגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות של עקיצה
אלמונית23/10/2010תודה על תשובתך המהירה.
אפשרות של עקיצה נשללה ע"י הרופאה,כנראה כי העור היה חלק לגמרי,ממש כמו שטף דם רגיל.לא היה שום פצע,ראש של עקיצה,נפיחות וכדומה...
עם זאת עכשיו שזה כמעט מבריא,ישנה נקודה מרכזית של חצי ס"מ כהה יותר מהשוליים ואוליי בכל זאת היתה עקיצה....
צלמתי את המקום בסלולר אך לצערי אין לי אפשרות טכנית להעלות את התמונה.
בשנה האחרונה אני סובלת מנפיחות בידיים תמידית וכאבי שרירים קשים בילתי מוסברים למרות בדיקות מרובות שעברתי.לכן אני שואלת לגבי כל דבר היכול ליהיות אוליי קשור לאבחון אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות של עקיצה - תגובה
ד``ר טל סולומון23/10/2010עקיצת עכביש יכולה להראות כך, גם משך ההחלמה הממושך תומך בזה, אך שוב, קשה לי על סמך הכתוב להתקדם באבחנה.
לגבי ידיים נפוחות - את צריכה לעבור דופלר ורידים של היד.
איני יודע מה גילך ופרטים נוספים, כך שכדאי שתיבדקי ע"י רופא כלי דם, אשר יוכל לכוון אותך לבדיקות או מומחים אחרים למציאת סיבת הנפיחות בידיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אלמונית23/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! - תגובה
ד``ר טל סולומון23/10/2010:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות של עקיצה - תגובה
ד``ר יאיר גלילי23/10/2010שלום לך
רציתי להוסיף על תשובתו של דר' סלומון, שכדאי גם שתפני לבדיקת מומחה לראומטולוגיה עם התלונות שלך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטף דם נקודתי
ורד אלוני02/02/2011לא זכור לי שקיבלתי מכה באצבע
יש לי כמו נקודה סגולה כזו כמו מכה יבשה למרות שלא זכור לי שקיבלתי שום מכה באצבע האגודל של יד ימין
אני חולת סכת סוג 2 האם יש מצב שזה כתוצאה מהסכרת? או שאין לי מה לידאוג? זה ממש נקודה קטנטונת
ואם זה שטף דם קטן, תוך כמה זמן זה אמור לעבור?
והאם זה מסוכן?
הודה אם רופא יענה לי על זה בהקדם תודה מראש ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?