דחוף SVT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף SVT
    טאטי
    13/02/2011

חייבת תשובה במהירות {|סליחה} .

הריון שבוע 18 כאשר התגלה ע"י דופלר קרישי דם {אומנם שטחיים} ברגל אחת
    אני מטופלת ע"י קלקסן וגרביים אלסטיות .

חשוב לציין כי אחרי שבועיים של קלקסן ביצעתי דופלר חוזר ואין שום שינוי אלא התקדמות של וריד לכיון מפשעה.

אני עובדת
    7 שעות ביום בישיבה מול מחשב ולפעמים חוזרת עם רגל מאוד נפוחה וכואבת + כאבים לכיוון מפשעה ולמעלה יותר.

הריון קודם הייתי בשמירת הריון אבל זזתי המון עד כמה שאפשר והקלקסן מאוד עזר .

האם אני חייבת להפסיק את עבודתי האם יש גורם לסיכון בדבר ?

אם כן למי אוכל לפנות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף SVT

הוספת תגובה

• דחוף SVT - תגובה

ד``ר יאיר גלילי
    13/02/2011

לרוב אין צורך למנוחה מוחלטת בפקקת שטחית = SVT. ניתן לטפל גם בקומפרס חם ואם הגינקולוג מאשר, גם במריחת קרם וולטרן על האזור שכואב.
    במידה ויש במקרים נדירים חדירה של הפקקת למערכת הורידים העמוקים שביטויה במקרים רבים נפיחות ניכרת של הרגל והחמרה בכאב ובתלונות, אז יש צורך במנוחה לשבועיים וטיפול מלא בנוגדי קרישה. ניתן לאבחן זאת בבדיקת דופלקס חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירת הריון 

טאטי
    13/02/2011

לצערי אני כבר יודעתאת כל זה . השאלה מה קורה במצב שלי שאני כל היום בישי לא על מנת לשבת בבית אלא להפך לזוז יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירת הריון  - תגובה

ד``ר יאיר גלילי
    13/02/2011

לרוב אין משמעות לתזוזת יתר לעומת ישיבה במצבים של SVT. עם זאת, מציע שבזמן הישיבה, כל 10 דקות תניעי את כפות הרגלים 10 פעמים בתנועות של כיפוף וישור של כף הרגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו