ידיים קרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידיים קרות
    אנונימי
    01/03/2011

אני בן 14 והיידים שלי ממש אדומות וכאלה מוזרות ממש לפעמים הם כחולות בלי קשר שאני קר או חם ויש נקודות אדומות כאילו זו אלרגיה ...
    וזה כבר איזה שנתיים ולא נראה כאילו משחה תעזור הם יבשות גם וכאלה כמו של "זקנים"
    כולם אומרים לי......
    אין איזה משהו שאפשר להזריק לא יודע מה חומר כלשהוא.......
    הנה תמונה הלכתי לרופאה אבל היא אמרה לשים משחה אבל זה לא קשור .........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידיים קרות

הוספת תגובה

• ידיים קרות - תגובה

ד``ר טל סולומון
    01/03/2011

שלום, לפי מראה התמונות, איני רואה משהו חריג.
    אני חוזר להמלצתי, לחזור לרופאת העור ולרופא משפחה, ואם נראה לו כי ישנה בעיית כלי דם, הוא יפנה אותך.
    אגב, לא ענית באם מדובר מלבד השינויי בצבע תחושות כאב? חום? קור? אילחוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידיים

אנונימי
    01/03/2011

לא לא כואב לי בכלל וזה קורא גם בחום ובקור הם נהיים כחולים כאלה...........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידיים - תגובה

ד``ר טל סולומון
    01/03/2011

תבקש מרופא המשפחה שלך ייעוץ של ראומטולוג.
    בינתיים אתה יכול לחפש באינטרנט חומר על תסמונת רינאולדס )"רנו"(
    http://en.wikipedia.org/wiki/Raynaud%27s_phenomenon

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אנונימי
    02/03/2011

נגיד יש לי את הרנו אי אפשר לעשות משהו? אני הרי לא רוצה כל החיים לקחת משחות או כדורים או לא יודע אין משהו שאפשר להזריק ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר טל סולומון
    03/03/2011

ישנן מחלות כרוניות אשר צריך ללמוד לחיות עימן. אני משוכנע כי לא קיים חולה עם תסמונת רנו אשר "רוצה" להמשיך לטפל במחלה בתרופות ומשחות כל חייו. אני חושב שאתה קצת מקדים את המאוחר, עלייך להגיע ראשית לאבחון, ייתכן כי אתה בריא וזו רק תחושה שיש לך בעיה או מחלה. התאזר בסבלנות, ותגיע למסקנות טיפוליות לאחר שתהיה אבחנה - אגב, אתה לא לא במין הנכון או בגיל המתאים להתפתחות המחלה, אך הכל יכול להיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו