צריבה בכפות הרגליים ובכפות הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בכפות הרגליים ובכפות הידיים
    איציק
    06/05/2011

אני בן 80 סובל מהצרות בחוליות ע"ש השידרה בL 4-5 זה שנים רבות במרפאות הכאב טיפלו בי במתן זריקות עם שיקוף. אך התוצאות היו. דלות. בזמן האחרון אני סובל מתופעה מוזרה בכפות הרגליים ,הידיים וכן הפנים. התופעה משנה את צבע העור העור לאדום בהיר
    מלווה בנפיחות וכאבים. תופעות אלה חחוזרות על עצמן כמה פעמים ביום. רופאה המשפחה וכן הארטופד עומדים משתאים וולא תשובה! הטיפיל שמצאתי הוא השריית הרגליים והידיים במי קרח וכן הרמתת כפות הידדים והרגליים למעלה. ההתקף הזה כאמור מלווה בצריבה ובנפיחות. האם אפשר לייחס תופעה זו לכלי הדם? או לאינטרקציה בין תרופות! אודהלכם על המלצותיכם בנדון. בתודה ובברכה, איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה בכפות הרגליים ובכפות הידיים - תגובה

ד``ר טל סולומון
    06/05/2011

שלום איציק.
    התקפים של סומק לחיים ידיים ורגליים מראה כי ככל הנראה מדובר במשהו סיסטמי (=מערכתי) ולא ממוקם. בעיות כלי דם הן לרוב בעיות ממוקמות, או בעיית כלי דם קטנטנים אשר מושפעים מתופעות סיסטמיות.
    איני יודע מה התרופות אותן אתה נוטל.
    האם אודם/סומק זה מלווים בכאב ראש? שינויי לחץ דם?
    ייתכנו שינויים הורמונליים התקפיים הגורמים להרחבת כלי דם או לכיווצן.
    הייתי בודק לחץ דם במהלך היום יחד עם מדידתו בעת התקף.
    אולי להמליץ לרופאה משפחה אשפוז יום-יומיים במחלקה פנימית לברור הסוגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו