מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- קניתי קופונים של בייביז בBUY2ירדן18/05/2011
ואני כנראה הולכת על הביבה היפי איך העגלה ויש המלצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה מהירה אנחנו רוצים להזמי
ירדן18/05/2011להזמין כבר היום ותודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת היפי של ביבה
נועה18/05/2011מצטרפת לשאלה,אשמח לקבל תגובות על העגלה מתלבטת בינה לבין הבייבי גוגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת אינפנטי דגם מיקה מישהו מכיר?ליאור17/05/2011
שלום
אתמול ראינו עגלה של חברת אינפנטי דגם מיקה לכאורה נראה שהיא מתאימה לנו נכנסת לתא מטען מתקפלת בקלות קלה
מישהו מכיר או שמע על הדגם?
תודה מראש
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלתמ יקה
רבקה06/09/2011אני קניתי את העגלה הזו דגם ממש טוב נוחה וקלה לשימוש...מומולץ בחום..היא גם אל יקרה ועומדת על תו תקן ישראלי ואירופאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת אינפנטי דגם מיקה מישהו מכיר? - תגובה
קובי רוזנברג18/05/2011שלום ליאור
עגלה משולבת קלילה ופרקטית, אני יודע שכרגע חסר ליבואון אבל כשהיא היתה אצלנו בחנות היא נמכרה יפה .
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת מיקה 4
לאה16/11/2011רציתי לדעת מה המידה הפנימית של העריסה כי היא נראת מאוד קטנה הילדים שלי גדולים בד''רכ ..ואני מתלבטת לקנות אותה או את הביבו היפי כי העריסה שלה יותר גדולה אבל היא מאוד כבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי ג'וגר כמה שאלותמירב17/05/2011
האם יש דגם חדש של העגלה יותר יציבה?ובמה היציבות מתבטאת
כמה עולה ידית קדמית לתינוק?
אמרו לי שיש בעיית יציבות עם העגלה בנשיאת חפצים האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייבי ג'וגר כמה שאלות - תגובה
קובי רוזנברג18/05/2011שלום מירב
מבחינת תיקים מומלץ לא להעמיס תיק מעל 4 ק"ג.
מבחינת יציבות היא בסדר גמור, אין בשוק עם 4 גלגלים אמור להגיע בעתיד משהו מאוד מאוד דומה של חברה מתחרה.
פגוש קידמי עולה 190 ש"ח.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הדגם מחברה מתחרה
מירב18/05/2011כמה זמן יקח עד שיגיע? מה יהיו המחירים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הדגם מחברה מתחרה - תגובה
קובי רוזנברג23/05/2011שלום מירב
ייקח עוד כמה חודשים המחיר אמור להיות פחות או יותר דומה למחיר הקיים.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי גוגר סיטי מיני
מעיין22/05/20111. יש דגם של בייבי גוגר עם 4 גלגלים הנקרא סיטי סלקט.
עגלה שיכולה לשמש אתך גם לילד אחד וגם לשניים.
עגלה מצוינת אגב .
2. אני מוכרת סיטי מיני ירוקה - חדשה- דגם 2011 - עם כל השיפורים כולל תמיכה בגב
ארוזה בקרטון אם את מעוניינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה את מבקשת עבור העגלה
מירב23/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פג אונותמר16/05/2011
שלום רב
נאמר לי שאת עגלת האונו , אי אפשר להשכיב את התינוק על הבטן .האם זה נכון ?שקניתי את זה לא נאמר לי וגם שאני קוראת לא ראיתי שזה מצויין .אודה לתגובתך .
תודה תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת פג אונו - תגובה
קובי רוזנברג17/05/2011שלום תמר
כאשר אני מעוניין להשכיב תינוק על הבטן בין 0-3 חודשים אני צריך זווית של 180 מעלות, הפג אונו מתאימה מגיל 0+ אבל על הגב בלבד.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת פג אונו המשך
תמר17/05/2011היי
לפי מה שרשמתם בעגלת פג אונו בין גיל 0-3 חודשים אי אפשר לשים את התינוק על הבטן
מה הפתרון ?שקניתי לא נאמר לי
תודה תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת פג אונו המשך - תגובה
קובי רוזנברג18/05/2011שלום תמר
תנסי להוסיף מזרן קשיח.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבקסרוני16/05/2011
שלום,
יש לי סייבקס ורציתי לדעת מתי מומלץ לעבור מאמבטיה לטיולון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייבקס - תגובה
קובי רוזנברג17/05/2011שום רוני
הטיולון של סייבקס קליסטו מתאים מגיל 0+, לכן מתי שנראה לך לנכון את יכולה להעביר, בד"כ רובם מעבירים בגיל 6+.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי ג'וגרנעה14/05/2011
שלום,
לאחר חיפושים רבים בעלי ואני גיבשנו החלטה לקנות את העגלה של בייבי ג'וגר סיטי מיני.
יש לי שתי שאלות בנושא:
1. האם נכונה השמועה שעד חודש יולי ישנו מחסור של אמבטיות לעגלה זו?
2. אילו סלקלים ניתן לרכוש שמתלבשים על השלדה (ללא מתאמים נוספים) ומי מהם מומלץ במיוחד?
אשמח לתשובה...
נעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייבי ג'וגר - תגובה
אביבית מולכו15/05/2011השמועה אכן נכונה עד יולי לא תהיינה אמבטיות.
אין סלקל המתלבש ללא מתאם. ישנן שתי אפשרויות: המתאם המגיע עם העריסה והוא מתאים לסלקלים: אטון-סייבס, מקסיקוזי. או לרכוש מסגרת מתאם בנפרד להתקנה במיקום של המגש ועל מסגרת זו ניתן להשתמש בסלקלים: אטון, מקסי קוזי, פג פרגו, גרקו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל לבייבי ג'וגר
נעה15/05/2011אביבית, תודה על התגובה.
התכוונתי באמת לסלקלים שמתחברים למתאם שקיים בעגלה.
על מי מבין הסלקלים שהצעת לי את ממליצה? מבחינת בטיחות, נוחות לתינוק, בדים נושמים וכו'..
תודה,
נעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל לבייבי ג'וגר - תגובה
קובי רוזנברג16/05/2011שלום נעה
המומלץ ביותר הינו סייבקס אטון, מכיוון שהוא קיבל ציונים גבוהים במבחניי בטיחות וריסוק.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסל קל לבייבי ג'וגר BE SAFE
שולי16/05/2011הסל קל של BESAFE איזי סליפ מתאים לביייבי ג'וגר
ויש לו פיתרון מעולה שאת יכולה להשכיב את התינוק עליו וכך את לא זקוקה לאמבטיה
זה מה שאנחנו עשינו והסל קל הוא הכי בטיחותי ומדהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבטיה לעגלת בייבי ג'וגר
רונית09/06/2011הי נועה,
ברשותי אמבטיה למכירה של בייבי ג'וגר כחדשה (היתה בשימוש כארבעה-חמישה חודשים) בצבע שחור-אדום. אם את מעוניינת אנא צרי קשר במייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולוןidan83313/05/2011
שלום לכולם.
אני ואישתי מתלבטים האם לקנות את עגלת אינגליזינה אמבטיה קשה או ללכת על עגלה מעוצבת כמו ה mamba,שהשיקול הוא לגבי עניין הטיולון.
כאשר התינוק בן 5 חודשים ויש צורך להעבירו לטיולון,
העגלות המעוצבות כמו ה mamba ה max וה biba ,הטיולון לא יכול לרדת בשלמתו כך שכל חלקו יהיה במצב שכיבה, אלא התינוק שוקע פנימה בתוך העגלה ורגליו כלפי מעלה לעומת עגלת אינגליזינה\פג פרגו שבה כל חלקו של הטיולון נמצא באותה הזווית.
השאלה שלי האם טיולונים הנ"ל בריאים לתינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון - תגובה
אביבית מולכו15/05/2011שאלה טוב.
אני בתור אמא הייתי בוחרת עגלה שניתן לכוון את מדרך הרגליים והגב כיחידות נפרדות ולא כיחידה אחת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת קוויני סנזמירי12/05/2011
היי
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנוגע לעגלת קוויני סנז
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומלץ
אמא מאוכזבת26/07/2011היי,
אני התפתיתי - בעיקר בגלל המחיר ובגלל שהיא קומפקטית ורכשתי את העגלה
והיא פשוט לא מומלצת!!!
האמבטיה צרה וקטנה ועכשיו כשעברתי לטיולון הוא לא נוח לתינוק -
אין הגנה בצדדים והגגון לא מכסה כמו שצריך.
היא גם קלה מדי והבן שלי פעמיים כמעט והפך אותה עם התינוק בפנים.
בקיצור - לא לקנות, גם אם המחיר לכאורה אטרקטיבי לרשת שילב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון סימפליסטיחן11/05/2011
שלום ובוקר טוב למנהלי החנויות,
אשמח לקבל את תשובותיכם המקצעויות בשאלות הבאות:
קיבלנו טיולון משומש של סימפליסיטי של צ'יקו. לטיולון חסר הגגון / צלון. ויש לי מספר שאלות:
1. האם ניתן לקנות "חלק חילוף" זה ? אם כן זה תלוי דגם / שנת ייצור?
2. האם אפשר לחבר אליו את האמבטיה הרכה שמתחברת לצ'יקו קורטינה? והאם גם אותה אפשר לקנות בנפרד?
3. ראיתי שבדגמים החדשים של הסימפליסטי יש אפשרות לחבר סלקל. האם זו אפוציה שהייתה קייימת בדגמי 2008?
המון תודה מראש
ויום טוב,
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון סימפליסטי - תגובה
יובל שיזף11/05/2011שלום חן,
במצבים כאלה הכי טוב זה לפנות יש ליבואן הוא היחידי שיכול לתת תשובות לכל השאלות
ליבואן קוראים דוורון והוא יושב בצפון ליד כפר ירכא תפנה לשירות לקוחות
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון סימפליסטי - תגובה
קובי רוזנברג12/05/2011שלום חן
תשובות:
1. אכן ניתן לקנות חלקי חילוף דרך היבואן 049966333
2. יש אפשרות, ניתן לקנות אותה בנפרד.
3. החיבור לסלקל הוא אך ורק בדגמי 2011.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בין עגלת סיטי מיני לבין מוצידנה09/05/2011
4 ריידר (לייט?)?
מחפשת עגלה טובה קלה ונוחה - איזו מהשתיים מועדפת?
ומה לגבי הקוויני באז 3?
האם יש לכם המלצות על עגלה שלישית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת בין עגלת סיטי מיני לבין מוצי - תגובה
קובי רוזנברג12/05/2011שלום דנה
קלה ונוחה יש רק אחת בייבי גוגר סיטי מיני.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגבו ולא מוצי
גאיה09/06/2011לי יש את המוצי ואני מאוד לא ממליצה
היא כבדה ולא נוחה
וגם השירות ממש לא טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- bugaboo donkey תאומיםכמעט אמא09/05/2011
היי,
האם העגלה הגיעה לארץ?
היכן אפשר להשיגה?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר bugaboo donkey תאומים - תגובה
יובל שיזף11/05/2011העגלה כרגע אינה נמצאת בארץ
אבל אני יודע שהיבואן התחיל לעשות הזמנות על העגלה יש לה ביקוש רב
היבואן הוא בוגבו ישראל ויושב ברמת שרון אולי יש להם שם דוגמא להראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת תאומים
צופית11/05/2011עגלת תאומים Donkey של בוגבו הושקה באירופה במהלך חודש אפריל, בגלל הביקוש האדיר היא אזלה בחנויות. העגלה מתוכננת להשקה בישראל רק במהלך חודש ספטמבר...
ישנן שתי סיבות להשקה המאוחרת:
1. פיילוט לשיפורים במס' מצומצם של מדינות בעולם.
2. תהליך אישור מכון התקנים הישראלי שלוקח זמן...
נשמח לעדכן אתכם כשהעגלה תגיע לארץ (ניתן להרשם כגולשים בעמוד הפייסבוק שלנו תחת בייבי ביורן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין לקנות בוגבו פרוג השאלה שלימני08/05/2011
א.זה מיד 2 איך העגלה?
ב.זה בלי סלקל איזה סלקל מתאים לה ואם אפשר לקנות גם מתאמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תשובה?
מני09/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגאבו פרוג
צופית10/05/2011עגלה מצויינת
עבירות טובה
משקל קל
קלה לתפעול
בד נעים ונושם
אפשר לחבר לה פג פרגו, ריקרו,גרקו ומקסי קוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קניתי.
מני13/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפודית לבבה קארגולי08/05/2011
האם מישהו יודע אולי איך שמים ריפודית לטיולון של הבבה קאר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפודית לבבה קאר - תגובה
יובל שיזף11/05/2011לא הבנתי את השאלה
ריפודית מתחברת על כל עגלה דרך הרצועות בטיחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפודית לבבה קאר המשך..
גולי11/05/2011יצא לך לראות את רצועות העגלה?
יש רצועה שמחברה בין הרצועה של המתניים לרצועת הכתפיים ואז אין אפשרות להכניס לתוך הפתחים שבריפודית..
ידוע לך אם אפשר להוציא את הרצועות ולהכניס את הריפודית?
זה כ"כ מבעס האמבטיה של העגלה היתה כ"כ טובה, היינו מאוד מרוצים ממנה והטיולון ממש לא!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנו יש בבה קאר
דוד14/05/2011ניתן לפרק את הרצועות דרך הכתפיים, יש שם תפס ממנו ניתן לשחרר את הרצועה ואז ניתן להשחיל את הרצועות דרך המזרן. גם אנחנו לא ידענו את זה בהתחלה, אבל כשהלכנו לחנות ממנה רכשנו את העגלה הרכיבו והסבירו לנו שם, לכן אני ממליץ לך ללכת לחנות ממנה רכשתם את העגלה ולקבל שירות בחנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קאר
הדר15/05/2011היי אשמח לקבל מכם חוות דעת על הבבה קאר .. איך ההתרשמות שלכם ממנה?
אני ממש מעוניינת לקנות אותה ונושא המשקל שלה קצת מרתיע אותי
אז אשמח לשמוע אם אתם מרוצים או לא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר..
גולי17/05/2011אם הייתי צריכה היום לקנות עגלה לא הייתי קונה את הבבה קאר.. אומנם היא מהממת והאמבטיה היתה ממש נוחה לקטנה שלי שהשתמשה בה עד גיל שבעה חודשים.. לטעמי הטיולון פחות נוח, העניין שיש להם את אותו גגון זה קצת מעצבן כי הגגון לא יושב טוב עם הטיולון כמו שהיה עם האמבטיה.
והיא ממש כבדה..!! והקיפול של השלדה עם ההטיולון הוא ענק...
תנסי לבדוק את הדגם החדש של הבבה קאר - act הדגם הזה מתקפל מטריה עם הטיולון זה בטוח יותר נוח..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
דוד18/05/2011אכן אחד החסרונות של הבבה קאר הוא נושא המשקל. כשאנחנו חיפשנו עגלה בזמנו הדבר החשוב ביותר היה למצוא עגלה שקודם כל תהיה נוחה לתינוק, על סוגיה זו לא היינו מוכנים להתפשר, כאשר בדקנו עגלות תמיד נתקלנו בעגלות שהשכיבה בטיולון שלהן הייתה סטטית ולא ישרה, דבר שלנו לפחות לא נראה מקובל. העגלות שכן ראינו בזמנו שהיו בעלות טיולון עם שכיבה ישרה היו: מוצי 4 ריידר, ברייטקס בי סמארט והבבה קאר. שלושת העגלות כולן היו בעלות משקל כבד, לכן בחרנו בבבה קאר שהייתה מרופדת טוב יותר מבין השלושה ובסיס הגלגלים שלה היה הצר מבין השלושה. היום אני יכול לומר בודאות שעשינו החלטה נבונה, כאשר התינוק שלנו ישן בעגלה הוא ישן כמו שצריך ולא זרוק בתנוחה לא הגיונית, ואם המשקל אני וגם זוגתי מסתדרים מצוין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. ושאלה-
גולי17/05/2011התקשרנו בסוף ליבואן והוא הסביר לנו..
גם אצלכם השילדה חורקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. ושאלה-
גולי17/05/2011התקשרנו בסוף ליבואן והוא הסביר לנו..
גם אצלכם השילדה חורקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דוד18/05/2011לא נתקלנו בבעיה כזו. אם כבר יצרת קשר עם היבואן אולי כדאי שתתיעצי עימו אני סבור שהוא ידע לענות טוב ממני, כמובן שיש אחריות על המוצר אז כדאי לנצלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל לעגלת הממבהנועה08/05/2011
היי,
אני ובעלי החלטנו לרכוש את עגלה הממבה של חברת ABC.
בחנות נאמר לנו לי הסלקלים היחידים שמתאימים הם הסלקל המקורי של ABC (שאין לו תושבת לרכב) וסלקל של BE SAFE (שיש לו תושבת לרכב, אך המחיר שלו כולל התושבת הוא 2000 ש"ח, שזה מחיר קצת מופקע).
רציתי לדעת האם יש סלקל נוסף שמתאים לעגלה שהינו בעלת תושבת לרכב (שזה מאוד חשוב לנו).
אם לא, האם הייתם ממליצים על הסלקל של CYBEX?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סל קל BESAFE
שולי08/05/2011יש חנויות שהמחיר יותר זול לסל קל של BESAFE ושתדעי שהוא מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אני יודעת שמדובר בסלקל טוב
נועה09/05/2011הבעיה היא שמדובר בסלקל מאוד יקר, והחברה פשטה את הרגל. לכן אני מפחדת כי במידה ותהיה תקלה, לא יהיה לי למי לפנות בכל הנוגע לעניין האחריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברת בייבי סייף BABAY SAFE פשטה רגל
שולי17/05/2011המידע שקיבלת ממש לא נכון חברת BABAY SAFE פשטו רגל
ולא BESAFE שזו חברה נורבגית עולמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברת בייבי סייף BABAY SAFE פשטה רגל - תגובה
קובי רוזנברג17/05/2011שלום שולי
את עושה עירבוב, אכן יש חברה נורבגית בשם BESAFE שמייצרת סלקלים וכיסאות בטיחות, חברת BABY-SAFE אכן ליפני כמה חודשים הועברה לכנס נכסים אבל מאז היא נקנתה ע"י רסטקס וכרגע משדרים עסקים כרגיל.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיהמאיה08/05/2011
שלום!! אני מחפשית עגלה בשביל הילדה שלי בת4 חודשים ועד אחשב לא מצאתי בשבילה עגלה והמצב הכלכלי שלי על הפנים ואני חד הורית בקושי מסתדרית בחיים עם מישו או משהיא תוכל לעזור לי אני מעוד אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה טובה ובזול
ערן שטרית21/05/2011ישנה עגלה טובה מאוד ובמחיר מצחיק ,דיסקברי אקסטרים של איזי בייבי ,עד לפני שנה מכרו אותה קרוב ל 2000 ש"ח ואכשיו נישארו בודדות ממנה בארץ ובמחיר מצחיק ,תבדקי בגוגל ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)