מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת MBX 6 מבית CAMMADLEN13/06/2011
שלום
ראינו היום עגלה עגלת MBX 6 מבית -CAM
הבנתי שהעגלה טובה מאוד ,אפילו עולה על פג .
האם זה נכון ?
האם סל קל שלהם טוב ?
רציתי לשאול גם איפה אפשר לרכוש אותה ?(איזור מרכז או שפלה)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
שרון15/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברחה לי ההודעה.מישהו יכול לתת חוות?
שרון15/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת גרקו סטיילוססיגל13/06/2011
רציתי לשמועה חוות דעת עליה ואם היא עגלה טובה ועמידה??
וגם לשאול אם יש באמת הבדל בינה לבין הקווטרו?
שמעתי שלחלק מהגרקו אפשר להכניס עריסה רכה (של דוקטור ביבי אם אני לא טועה)אז רציתי לדעת אם גם אליה זה אפשרי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לעגלה גרקו סטילוס
תינוקידס אילת14/06/2011עגלה חמודה חזקה אכותית מרווחת ניתן להלביש עליה סלקל של גרקו כמובן גם קריקוט (מנשא לשכיבה של 180 מעלות)של כל חברה. חיסרון משקל כבד במחירים שהיא מוצעת שווה כל שקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלותליאת13/06/2011
שלום לכם
אני מתלבטת בין מס' עגלות.
האמת היא שכולן בסדר ועם המלצות אך אני לא יודעת מה ההבדל ביניהן והאם הוא משמעותי.
זקוקה לעצה/ הכוונה אובייקטיבית.
פג פרגו 2011 / cam / בוגבו / בבה קאר
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לליאת
תינוקידס אילת14/06/2011רציתי לומר לך שארבעת הדגמים שציינת אינם דומים אחד לשני אולי peg/cam דומות מעט המלצה: תיבחרי עגלה שהקיפול קל ונוח לתיפעול .בעלת משקל סביר עד 10 ק"ג(לא להיבהל עגלה לא סוחבים על הכתפיים מהרצפה לתא המטען)ניכנסת בקלות לכל תא מטען .צבע יוניסקס.ועומדת בתקציב שהקצבת בהצלחה ולידה קלה כמובן ליליה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה דחוף עזרהאיריס12/06/2011
שלום
אני מחפשת עגלה משולבת (טילון + אפשרות להלביש סלקל) ואמבטיה- אבל לא חובה.
חושב לי מאוד שתהיה קלה כי אני קטנה יחסית
שתהיה נוחה לקיפול ולתפעול.
מחיר נוח עד 2000+ ש"ח
מבקשת המלצות מרוב מבחר איבדתי כיוון
תודה
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה דחוף עזרה - תגובה
קובי רוזנברג13/06/2011שלום איריס
דגמים מומלצים:
סייבקס קליסטו 2010
בבה קונפורט סטריטי/ מילה
ביבה דגם היפי
כל העגלות הללו לפי המחיר שציינת.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי תודה ....
איריס13/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאירס
תינוקידס אילת14/06/2011האמת שאת צודקת מרוב דגים לא רואים את הים .אבל אני אמליץ על 3 עגלות שאני חושב שיענו על דרישתך ובמחיר נמוך מ2000 ש"ח 1)סטאר לייט של איזי בייבי 2)מון לייט איזי בייבי 3)max של איה בייבי כולן כוללות עריסה טיולון וסלקל.ליליה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלות..שירה12/06/2011
הייתי רק בחנות אחת ולא ראיתי הרבה עגלות.
בייביג'וגר- שמעתי שאינה יציבה
פג - נוחה אך כבדה לתפעול
סייבקס- לא אהבתי
בינתיים התלהבתי מהברייטקס 2011 וצ'יקו living
יש חוות דעת? או המלצות לעגלות אחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות בין עגלות.. - תגובה
קובי רוזנברג13/06/2011שלום שירה
תבדקי גם את הביבה דגם ביבו + החדשה.
מאמס & פאפס דגם סולה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לכם אותן בחנות?
שירה13/06/2011תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לכם אותן בחנות? - תגובה
קובי רוזנברג14/06/2011שלום שירה
אכן יש לנו אותם בחנות.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשירה
תינוקידס אילת14/06/2011מבין שלושת העלות הראשונות העגלה שכל אם לא מצטערת שקנתה בסופה של קניה זו הבייבי ג"וגר סיטי מיני .עגלה מדהימה ביעילותה בעלת שכיבה של 175 מעלות גגון צל שמכסה 90% מגוף הילד בדים ניתנים להסרה בקלות לכביסה משקל העגלה 7.5 ק"ג קיפול ביד אחת (פטנט בילעדי)אפשרות חיבור לעריסה/אמבטיה וכמובן סלקל לגבי יציבות (נבדק ע"י מכון התקנים האמריקאי/ארופאי/הישראלי ונמצא יציב ותיקני ראוי לציין העגלה הנמכרת בעולם .נ.ב בארץ ניתנת אחריות לכל החיים לשילדה פלסטיקה וגלגלים אחריות שנה לבדים .וכן שרות vip עד בית הלקוח .לילה טוב לידה קלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת טיולוןענת12/06/2011
שלום,
רציתי המלצה לעגלת טיולון שתהיה קלה לתפעול וקלה במשקלה
ניתנת לשכיבה מלאה, רחבה , מקום לרגליים, סל אחסון
העגלה לגיל שנה ו-8 חודשים.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת טיולון - תגובה
יובל שיזף12/06/2011באיזה רמת מחיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה
ענת14/06/2011מחיר סביר לעגלה סבירה בהתחשב בעגלת טיולון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת טיולון
ענת16/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת טיולון - תגובה
קובי רוזנברג13/06/2011שלום ענת
היוקרתיים יותר: מקלרן טכנו XLR/XT
מהזולים: אינפנטי RM-198
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לענת
תינוקידס אילת14/06/2011האמת שאישית אני חושב שפעוט בגיל שנה ושמונה הגיע הזמן שילך ברגל .אבל אם בכל זאת חייבים אז המלצתי היא על אינפנטי דגם rm 198 טיולון בעל שילדת אלומיניום .שכיבה טובה של כ 165 מעלות 4 מצבים פגוש קידמי סל איחסון גגון שמש שמכסה את הילד עד 90% מהשמש תיק תפור בכיסוי רוח האחורי נוחה לקיפול ולתיפעול מרווחת במיוחד וחזקה משקל הערכתי היא בין 5 ל6 ק"ג בהצלחה לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענת14/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ענת14/06/2011קראתי תגובות לגבי העגלה ונראה שיש איתה מספיק בעיות כשהגלגלים נתקעים ומנגנון ההשכבה פוצע את האצבעות.
אז בכל זאת אבקש המלצות לעוד עגלות וכמובן שיהיו קלות כי המשקל של עגלה זו היא 7 ק"ג וזה משקל קצת כבד לטיולון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ענת16/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש לא מרוצה מהבייבי ג'וגרשירן12/06/2011
רכשנו לפני חודשיים את הבייבי ג'וגר סיטי מיני בגלל שהרבה המליצו עליה לפני יומיים הבן שלי התהפך בה מאז אני לא מסוגלת להשים אותו בה קנינו אותה עם הכל סלקל ואמבטיה מחפשת למכור אותה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירן, אם את רוצה למכור
dass15/06/2011אני אשמח לפרטים
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת אורבו של מאמס אנד פאפס????אלינור12/06/2011
היי,
אני בהתלבטות לגבי האורבו, הבעיה שלי היא בשיכוך שלה, הגלגלים קטנים ולא מוקצפים, יש לה בולמי אויר אחוריים אך לא ברור לי האם העגלה מספיק 'רכה' בתנאי דרך כמו אבנים משתלבות או כביש משובש. אנא עזרו לי אם יש לכם ניסיון איתה!!!!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאלינור
תינוקידס אילת14/06/2011עגלה urbo הינה עגלה שהשילדה עשויה אלומיניום בציפוי ניקל עגלה קלה במיוחד גלגלים אכותיים עבירים בכל מקום בולמים אכותיים במיוחד לטיולון 3 מצבים שכיבה מלאה /חצי/ישיבה כמובן עם כיוון הנסיעה ונגד כיוון הנסיעה אפשרות חיבור לעריסה/אמבטיה וכמובן חיבור לסלקל מגיעה בצבעים מדהימים ובדים יוקרתיים קיפול קטן וקל נוחה מאד לתיפעול מותג עולמי יוקרתי במחיר הכי שפוי לעגלות מסוג זה .חיסרון :לא יכולה להישתתף בתחריות שטח וטיפוס על סלעים . בהצלחה ולידה קלה כמובן לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל תקנו בצוציק חיפה !!!דנה12/06/2011
יש לי נסיון רע מאוד עם הרהיטים שהם מוכרים. הם פשוט מאוד מתפרקים.
לא שווה את החיסכון במחיר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לדנה
תינוקידס אילת14/06/2011מתיי רכשת את הריהוט ושל איזה חברה אוליי אני יכול לעזור לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחותאמא12/06/2011
שלום, בני בן 9 חודשים שוקל 10.5 ק"ג וגבוה יחסית
אנו מעונינים לקנות כסא ואשמח לקבל המלצות( ההמלצות שקיבלתי על עגלת טיולון היו מעולות תודה...) .נקודות חשובות- צריכה שיהיה כסא מרווח נוח אנו נוסעים נסיעות קצרות אך לעיתים תכופות מאוד והוא הרבה פעמים נרדם ברכב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא בטיחות - תגובה
יובל שיזף12/06/2011מכיוון שצינת שהתינוק נרדם ברכב אני ממליץ לחפש כיסא אירופואי שאפשר להשכיב תוך כדי נסיעה להבדיל מהכסאות האמריקאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסא בטיחות - תגובה
קובי רוזנברג13/06/2011שלום חן
מכיוון שהוא בן 9 חודשים את צריכה כיסא שנקשר נגד כיוון הנסיעה.
כסאות מומלצים:
ברייטקס 2011 הדגמים הבאים: בולווארד, מרתון, ראונדאבאוט
איוונפלו אדוונס או סימפוני.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה מאודנעה11/06/2011
רכשתי עגלת סייבקס ואני מאוד מרוצה למעט בעיה אחת גדולה מאוד - התינוק שלי בן 4 וחצי חודשים, לא נכנס כבר באמבטיה ולא מסכים לסוע בטיולון עם הפנים החוצה כאשר הוא לא רואה אותי. הרכבנו את הסלקל על העגלה ולא נוח לו עליו, צפוף לו. באופן כללי הוא שונא את הסלקל מאוד (גם כאשר אנחנו באוטו). כעת אני מחפשת עגלה נוספת בו יהיה טיולון מרווח (כי התינוק גדול ובוכה כאשר צפוף לו), עגלה עם טיולון עם הפנים אלי. מה עושים ? ?????? איזו עגלה מרווחת וטובה , שהטיולון בה נשכב (לא עם הטוסיק בולט). חשבתי לקנות את הפג החדשה אך זה מאוד יקר כעגלה נוספת (6000 ש"ח). זקוקה לעזרתכם, כבד להרים 8 ק"ג בחום של ת"א על הידיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה מאוד - תגובה
יובל שיזף12/06/2011מה שאת צריכה זה טיולון איכותי ולמרות שהפנים של התינוק לא יהיו לכיוון שלך את תהני ממנו מאד
אני ממליץ על טיולון של מקלרן/ פג או משהו בסגנון הזה ככה תוכלי להנות ולא לסחוב הרבה הטיולונים שוקלים בסיסות ה 6 ק"ג
במידה ולא תחפשי עגלה חצי משולבת ותוותרי על האמבטיה שגם ככה לא תשרת אותך עוד הרבה זמן
עגלות חצי משולבות יש בשפע שכמובן האיטלקיות מפורסמות ביעילות והפרקטיות בתחום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 3 עגלותחגית10/06/2011
שלום,
אני מתלבטת בין 3 עגלות: אינגליזינה AVIO , פג פרגו איזי דרייב סוויץ 2011 או איה מקס.
חשוב לי שהעגלה תהיה קלה, נוחה לקיפול ובמחיר סביר.
אשמח לחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות בין 3 עגלות - תגובה
יובל שיזף12/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות בין עגלות
חגית13/06/2011כנראה בשל תקלה תגובתך לא נרשמה. אודה לתשובתך בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לחגית
תינוקידס אילת14/06/2011מבין השלושה max של חברת איה בייבי היא העגלה שעונה על צרכייך משקלה הוא 6 ק"ג מגיעה עם עריסה/אמבטיה טיולון דו כיווני בעל 3 מצבי שכיבה/ישיבה אפשרות התקנה של סלקל על מרכב העלה קיפול נוח וקטן ידית מתכווננת לגובה מבחר צבעים רחב וכמובן הזולה מבין השלושה משמעותית לילה טוב ולידה קלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה מושלמתMADLEN09/06/2011
שלום
אני יודעת שאין כזה דבר עגלה מושלבת
אבל יש כל כך הרבה עגלות שאני לא מצליחה לבחור
האם לקנות עם אמבטיה בלי אמבטיה ?
מה עדיף ידית מתהפחת או הטיולון (הבסיס)ש משנה כיוון ?
ראיתי כמה דוגמאות של פג לדוגמא
פג סוויץ איזי דרייב peg perego switch easy drive 2011
פג סוויץ peg perego switch 2010- שהיא ללא אמבטיה
ושני דגמים של אינגלזינה
AVIO של INGLESINA אינגליזינה
עגלה Inglesina זיפי סטריפ
מלצות לבחירה בין שלושתן ,או עגלות נוספות שאולי פספסטי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אנחנו מתלבטים בדיוק על אותו דבר
נעמה12/06/2011בהתחלה ממש אהבנו את האינגליזינה של 2011 אבל הבנתי שנשארו בחנויות רק צבע אדום ירוק ושחור והאביו החדשה שגם אהבנו אבל שאין עליה כ"כ הרבה חוות דעת
בגלל החוסר בצבעים באמת התחלנו לחשוב גם על פג פארגו אני חושבת שמה שיכריע בסוף זה המחיר ויש החודש אחלה מחירים על האינגליזינות בשילב
אבל את הפג פחות אהבנו כי היא נראית קצת יותר מגושמת למרות שכל המשקלים ושאר הדברים רוחב אמבטיה וכו' מאוד דומים באינגליזנה ובפג
את הפג החדשה עם ידית אחת עוד לא יצא לנו לבדוק אני מקווה שבקרוב נסגור על משהו
כי זה מלחיץ כמעט כמו ההתלבטויות על השמלת כלה שלי...
אני ישמח אם תשתפי על מה את מתלבטת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
שרון12/06/2011פג באמת מגושמות ובעלי לא אהב אותן בכלל
למרות שחברה שלי אמרה שהן חזקות מאוד וכמו טרקטור .
אכן הגלגלים שלה נראים גדולים ויציבים לאומת גלגלים של אינגלזינות
אינגלזינה נראת שבירה מאוד החדשה במיוחד .
לדעתי נלך על אינגלזינה החדשה (למרות שלא מצאתי עליה תגובות לא לראה ולא לטובה )
בגלל שיש לה ידית אחת לדעתי שתי ידיעות לא נוח
אם אני טועה תתקנו אותי
בעבר הייתה לי עגלה עם ידית אחת כמו באינגלזינה חדשה וזה היה נוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת חוות דעת על אינגליזינה AVIO
שרון12/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי קצת על האינגליזינה החדשה
נעמה15/06/2011גם אנחנו ממש התלהבנו מהאינגלזינה החדשה
אני יגיד לך מה אמרו לי עליה:
פרטים טכניים משקל אמבטיה+שלדה 10.2 (שזה ממש קל)
משקל טיולון 9.5 יש אותה במלא צבעים.
אני בטוחה שהיא חזקה כי אינגליזינה זה חברה ממש טובה בכל העולם
ככה שיש על מי לסמוך...
והמחיר שלה עכשיו פצצה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, יש מבצע בשילב ,אבל התלהבתי CAM
שרון15/06/2011ראינו עגלה של CAM
עריסה +סל קל+טיולון +תיק
עגלת תינוק מידות-
אורך 65.5
רוחב 114
גובה 105.5
משקל 12 ק"ג
מושב כסא-
אורך 44
רוחב 114
גובה 105.5
משקל 3.65
סל קל-
אורך 59.5
רוחב 98
גובה 117
משקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב הכול ב3600 ש"ח
שרון15/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל המתלבטים
יובל שיזף12/06/2011קודם כל אני שמח לשמוע שאלו ההעגלות שאתן מתלבטות ביניהם. מכיוון ששניהם עגלות איטלקיות איכותיות ואמינות ומשווקים טובים בארץ.
היום מאד בעיתי לבחור עגלה מכיוון שהציפו את השוק בהמון דגמים והמון אינטרסים מסתובבים בשוק ולכן הבחירה היא לא קלה(תלוי לאיזה חנות מגיעים)
לגבי הפג והאינגליסנה
כמו שאמרתי שניהם מיוצרות באיטליה
האינגליסנה החדשה עכשיו יצאה לשוק ככה שאני בספק אם אפשר למצוא תגובות
אינגליסנה בעולם היא חברה יחסית קטנה לעומת פג פרגו
פג עגלות יותר חזקות ולכן לפעמים נראות יותר מגושמות ובנוסף גם מקבלים שירות עד לבית הלקוח
חשוב תמיד לבדוק את איכות הבד (השילדה תחזיק שנים אבל הבד....)
אני יודע שכרגע יש מבצעים אטרקטיבים על עגלות פג שווה בדיקה
בכל מקרה אתן נמצאות בבחירה קלה יחסית כי מה שתיקחו תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יודע מה הטווח מחירים
נעמה15/06/2011של הפג פארגו החדשה זאת עם ידית אחת?עגלה משולבת כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למדלן
תינוקידס אילת14/06/2011אל תיסחפי עגלה מושלמת ? אם גבר מבין השלושה הייתי ממליץ דווקה על הרביעית של חברת cihcco האיטלקית דגם טריו לוינג אכותית מאוד משקל 8.5 ק"ג קיפול מיטריה ידיות מתכווננות אפשרות ידית פתוחה או סגורה מגיעה קקומפלט עם עריסה/אמבטיה טיולון דו כיווני 5 מצבי שכיבה/ישיבה סלקל אכותי+עיגון לסלקל (בסיס)תיק תואם ואכותי ומרווח כיסויי גשם בדים אכותיים השילדה מגיעה עם 4 גלגלים אכותיים בלם בצד ימין שחרור בלם בצד שמאל וכמובן סל קניות בתחתית העגלה והעיצוב איך שכחתי איטלקי מעודן כל זה במחיר זול ב30% לפחות מהאחרות לילה טוב רק בשמחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על טרמפולינה לאמבטיהעדן גבאי06/06/2011
שלום רב,
ברצוני לקבל חוות דעת על טרמפולינה לאמבטיה שראיתי באתר של שילב של חברת summer.
כדאי לרכוש או עדיף להשתמש בדפני רגילה?
בברכה
עדן גבאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוו"ד
נעה08/06/2011חברה שלי קנתה ואמרה שזה גרוע. זה ממש לא מחזיק קטנטנים. עדיף דפני. אולי בגילאים גדולים יותר זה רלוונטי. אני מרוצה מהדפני מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה...לילי05/06/2011
היי,
אני כרגע בהריון ראשון, יש למישהו המצלה על עגלה שהוא מרוצה ממנה?
יש כל כך הרבה..
תודה
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אצלי זאת ילדה ראשונה
גאיה09/06/2011היי
גם אצלי זאת ילדה ראשונה
ותמיד אני רוצה את ההכי טוב בשבילה
ורכשתי את ה מוצי זאת הטעות הכי גדולה
העגלה מאוד כבדה לפניי שהגעתי אמרו לי שיש 22 צבעים הגעתי לשם והיו אולי 12 וכולם צבעים של בנים חוץ מסגול והסלקל שלהם מאוד לא ידידותיי הקשירה מסורבלת
והשירות שלהם ממש לא נחמד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)