מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלות בקשר לעגלת ביבההילה13/07/2011
היי,
אני ממש מתלבטת האם לרכוש את העגלה לילד שני.
היא עגלה חדשה ואני לא ממש מכירה אותה, לא מצליחה להבין האם היא אמינה מספיק,
חשוב לי מאוד הגלגלים הגדולים כי אני גרה בבית קרקע במושב ושביל הגישה אלינו הוא כורכר...
בנוסף, חשובה לי האמבטיה (לביתי הגדולה יש כרגע פג סי ואני מרוצה עד הגג אבל בגלל שזה לא נשכב ואין אמבטיה אני לא אשתמש בה כעגלת תינוק)
אשמח לדעת מחיר עדכני של העגלה
בנוסף, אני מבינה שהביבו יותר מתאים לדרישותי מדגם ההיפי, האם זה נכון?
אשמח לכל מידע בקשר לעגלה והאם אתם מכירים אופציה נוספת עם גלגלים גדולים, חזקה,, עם אמבטיה ולא במחיר מופקע (עדיף עד גבול ה3,000 שח)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות בקשר לעגלת ביבה - תגובה
קובי רוזנברג14/07/2011שלום הילה
אני אכן ממליץ יותר על הביבו + מכיוון שהיא יותר חזקה ומאסיבית מאשר ההיפי, החיסרון שלה שהיא יחסית כבדה בתור טיולון.
דגם נוסף שמאוד מומלץ מאמס & פאפס סולה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג איזי דרייב..גולי12/07/2011
שלום..
האם ניתן לרכוש רק את הטיולון של איזי דרייב? (ללא אמבטיה וסל קל..)
הטיולון של העגלה שרכשתי מאוד כבד לי והייתי רוצה לרכוש טיולון קל יותר ושמתקפל מטריה..
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג איזי דרייב.. - תגובה
יובל שיזף12/07/2011שלום גולי
ישנה אפשרות לרכוש רק את הטיולון הוא נמכר ב- 2,790 צרכן
למרות שהיום יש מבצע של פג וסע על טיולונים אחרים של פג כגון הפליקו סי ארייה ופליקו מיני שווה בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה..
גולי12/07/2011מה משקלו? האם הוא קל? כדאי לדעתך לרכוש אותו כטיולון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה.. - תגובה
יובל שיזף12/07/2011את יכולה לראות את כל הפרטים באתר החברה
האיזי דרייב מוגדר כעגלות שכיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין סייבקס קליסטו לטופז?נטלי10/07/2011
להבנתי בקליסטו ישנה ידית אחת,אך מה מעבר?
והאם הם טיולונים יציבים לתלות תיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נטלי11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל בין סייבקס קליסטו לטופז? - תגובה
קובי רוזנברג12/07/2011שלום נטלי
סייבקס טופז נמכרת כטיולון ומגיעה עם 2 ידיות ופגוש קידמי.
הקליסטו הינה עגלה משולבת שמגיעה עם אמבטיה, סלקל וטיולון עם ידית אחת+פגוש.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נטלי12/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הבלו הפי של ד"ר בייבימיטל10/07/2011
שלום,
אנחנו מתלבטים לגבי רכישת עגלה. ראינו את הבלו הפי של דוקטור בייבי והיא כרגע מאוד מוצאת חן בעיינינו.
למישהו יש מידע לגבי יתרונות/חסרונות של העגלה?
אנחנו נשמח להתעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הבלו הפי של ד"ר בייבי - תגובה
קובי רוזנברג10/07/2011מיטל שלום
קודם כל את חייבת לעשות סדר.
עגלת בלו היא של ד"ר בייבי.
לחברת ביבה יש 2 עגלות נוספות:
ביבה היפי
ביבה ביבו פלוס
עכשיו תנסי לכוון אותי.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בקשר לכמה סלקליםהגיע הזמן09/07/2011
שלום לכולם
כיוון שאני מתעוררת מאוחר החלטתי בשבוע 38 לבדוק בקשר לסלקלים
באופן כללי הייתי מעוניינת בכאלה שמתחברים עם בסיס לרכב (אבל נראה לי שזה כבר כולם) ואם אפשר שיתחבר גם לעגלה (כרגע נראה לי שנלך על הבייבי ג'וגר אבל עדיין לא בטוחה). וכמובן שיהיה מאוד בטוח - בעדיפות ראשונה
ראיתי כמה אפשרויות ואשמח לדעה של הח'ברה כאן:
אטון של סייבקיס
גרקו סאנגרייד 35
ג'רקו לויגיקו
וכמו מובן
הקייפיט 30
והמקסי קוזי
ועוד שאלה - בעלי מתעקש לקנות את הכל כולל סלקל אחרי הלידה (דעות קדומות),ואנחנו גרים באזור ראשון/רחובות האם יש בעיות אספקה לסלקלים האלה? או שבאמת הוא יכול לנסוע ולקחת באותו היו0?
תודה על התשובות מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת בקשר לכמה סלקלים - תגובה
קובי רוזנברג12/07/2011שלום
אם את מעוניינת שהסלקל ייתחבר ישירות למתאמים של הבייבי גוגר (כמו האמבטיה) יש 2 אופציות סייבקס אטון או מקסי קוזי (יוצא יקר עם הבסיס לרכב).
גרקו סנאגרייד 35 + איוונפלו מתלבשים על הבייבי גוגר אבל צריך להוסיף חלק נוסף למתאם הקיים.
ציקו קייפיט 30 סלקל מעולה אבל לא מתחבר לגוגר.
בד"כ רוב החנויות מחזיקות במלאי יכול להיות שיהיה חסר חלק מהצבעים.
יום טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסל קל לבייבי גוגר izi sleep
איריס גפן13/07/2011יש ךנו סל קל של חברת BE SAFE זה סל קל נורבגי שניתן להשכיב אותו על העגלה
ואנו מאוד מרוצים הוא ברמה גבוה וסופר בטיחותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת לגבי עגלהדינה09/07/2011
שלום,
מחפשת עגלה משולבת בסדר גודל של 1500 ש"ח.
כרגע מתלבטת בין צ'יקו סימפליסיטי למיקה אינפנטי.
אשמח לקבל חוות דעת לגבי שתי העגלות הנ"ל ואם יש עגלות משולבות נוספות מומלצות באותו סדר גודל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה. אשמח לקבל תשובה. תודה
דינה11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת לגבי עגלה - תגובה
קובי רוזנברג12/07/2011שלום דינה
מיקה היא אכן עגלה משולבת, הסימפליסיטי הינה טרוול סיסטם ולא מגיע עם אמבטיה.
2 דגמים נוספים במחירים הללו: מיקרה לייט דגם טורו, איזי בייבי סטאר לייט.
בעיניי המיקה סבבה של עגלה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דינה12/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצה פעם שניה- למה מתעלמים??כמעט אמא08/07/2011
האם יש חדש בנוגע לבוגבו דונקי?
אני אמורה ללדת בע"ה תאומות בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר.. האם כדאי לי לחכות? כי הבנתי שזה יכול להתעכב..:(
אני לא מתפשרת על אמבטיות בעגלה.. יש הצעה אחרת חוץ מהבוגבו דונקי והסלקט?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה פעם שניה- למה מתעלמים?? - תגובה
יובל שיזף10/07/2011שלום כמעט אמא,
כדי להיות בטוחה את יכולה תמיד לדבר אם החברה(מאד נחמדים)
למירב ידיעתי העגלה צריכה להגיע בספטמבר ככה שאת בדיוק על הגבול.
אני חושב ששווה לחכות לעגלה מכיוון שאין פתרונות טובים בשוק והיא גם מגניבה חוץ מהשם שלא כלכך אהבתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףףףשיר08/07/2011
הי הזמנתי עגלה של פג פרגו איזי דרייב 2011 משולבת עם אמבטיה וטיולון וסלקל ,
ופתאום אני נורא מתלבטת לגבי הסלקל שלהם האם נחשב בטיחותי מה הסיפר עם החגורה באלכסון? אין הגבלה של מחיר חשוב לי לדעת אם כדאי להחליף את הסלקל לאחר מבחינה בטיחותית אני לא מוצאת מבחני ריסוק וציון לגבי הסלקל האם יודעים להגיד לי ? ומה לגבי מתאם מה מומלץ נא עזרתכם ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףףףףףף - תגובה
יובל שיזף10/07/2011שיר שלום,
הסלקל של פג הוא אחד הבטיחותיים בשוק. אני ינסה לעשות לך קצת סדר
הסיפור של החגורה באלכסון הוא התקן האירופאי שדורש את החגורה באלכסון משני סיבות: 1.בטיחות נוספת לסקל(החגורה עוגנת אותו). 2. לקצר את החגורה הרוחבית ככה שבמצב תאונה החגורה כבר נעולה.
דברים שחשובים לשים לב בסלקלים:
1.איכות החומר - לבדוק את איכות הפלסטיק(פשוט להוריד את הריפוד ולנסות לכופף)
2.ספיגת אנרגיה - תינקות מאד שברירים ולכן חשוב לשים לב מה מפריד בין גוף התינוק ולפסטיק(החומר הכי מומלץ זה קצף דחוס,סוג של קלקר) שיהיה על כל הגוף.
3.הגנת צד - קרטיט בעיקר ל3 חודשים הראשונים (לתינוק אין שריר בצוואר ולכן חשוב לתחום את הראש של התינוק).
4.עגינה - חשוב שיהיה הכי קל לקשור את הסלקל(לכן מומלץ בסיס) מכיוון שלפי ארגון בטרם רב הפציעות קורות מקשירה לא נכונה של ההורים.
לא ההיתי בונה על אינפורמציה מהאינטרנט בתחום אלא אם עשית קורס בבטרם.
מכיוון שאינפורמציה יכולה להטעות בגלל שישראל היא אחת המדינות היחידות בעולם שעובר בהם תקן אירופאי ואמריקאי (ובעיקר לאמרקאי יש מאמרים) ואתם לא יודעים מאיפה היבואן מביא את הכסא לפי איזה תקן ומה התקן אומר אז........
בארבע דרכים הפכתי אותך למומחית עכשיו יש לך את הכלים להתרשם בעצמך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףףףףףף - תגובה
יובל שיזף10/07/2011שיר שלום,
הסלקל של פג הוא אחד הבטיחותיים בשוק. אני ינסה לעשות לך קצת סדר
הסיפור של החגורה באלכסון הוא התקן האירופאי שדורש את החגורה באלכסון משני סיבות: 1.בטיחות נוספת לסקל(החגורה עוגנת אותו). 2. לקצר את החגורה הרוחבית ככה שבמצב תאונה החגורה כבר נעולה.
דברים שחשובים לשים לב בסלקלים:
1.איכות החומר - לבדוק את איכות הפלסטיק(פשוט להוריד את הריפוד ולנסות לכופף)
2.ספיגת אנרגיה - תינקות מאד שברירים ולכן חשוב לשים לב מה מפריד בין גוף התינוק ולפסטיק(החומר הכי מומלץ זה קצף דחוס,סוג של קלקר) שיהיה על כל הגוף.
3.הגנת צד - קרטיט בעיקר ל3 חודשים הראשונים (לתינוק אין שריר בצוואר ולכן חשוב לתחום את הראש של התינוק).
4.עגינה - חשוב שיהיה הכי קל לקשור את הסלקל(לכן מומלץ בסיס) מכיוון שלפי ארגון בטרם רב הפציעות קורות מקשירה לא נכונה של ההורים.
לא ההיתי בונה על אינפורמציה מהאינטרנט בתחום אלא אם עשית קורס בבטרם.
מכיוון שאינפורמציה יכולה להטעות בגלל שישראל היא אחת המדינות היחידות בעולם שעובר בהם תקן אירופאי ואמריקאי (ובעיקר לאמרקאי יש מאמרים) ואתם לא יודעים מאיפה היבואן מביא את הכסא לפי איזה תקן ומה התקן אומר אז........
בארבע דרכים הפכתי אותך למומחית עכשיו יש לך את הכלים להתרשם בעצמך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניר לוי
שיר10/07/2011תודה על התשובה המפורטת בהחלט עשית לי סדר , והרגעת אותי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לעלות לשלב 2 בעגלת מדריד?איריס06/07/2011
הילד בן 5 חודשים כבר סקרן וחזק אך עוד לא יושב לבד. עכשיו הוא על השלב הראשון של העגלה (לא שטוח) . מתי ניתן להעלות לשלב השני שהוא יוכל להתעניין ולראות יותר?
תודה
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לעלות לשלב 2 בעגלת מדריד? - תגובה
קובי רוזנברג06/07/2011שלום איריס
גיל 0+ מצב שכיבה 175 מעלות
גיל 3+ חודשים ניתן להעביר לזווית שכיבה 165 מעלות
גיל 6+ חודשים 150 מעלות
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את מרוצה באופן כללי מעגלת מדריד
מיה07/08/2011קנינו את דגם 2010 מתצוגה בדר בייבי. אני אשמח לשמוע תגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור צ'יקו קיי פיט 30 לבייבי ג'וגרציפי06/07/2011
שלום,
האם סלקל של צ'יקו קיי פיט 30 מתחבר לעגלת בייבי ג'וגר סיטי מיני?
האם יש צורך במתאם מיוחד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבור קייפיט 30 לבייבי ג'וגר
בייבי קלאב06/07/2011שלום,
ישנה אפשרות לחיבור הקייפיט 30 לבייבי ג'וגר אך יש צורך ברכישת מתאם נוסף שלא מיובא לארץ כרגע. ניתן להזמינו מארה"ב. בכל אופן למתאם שכן קיים בארץ יש סל קלים מצויינים לא פחות מהצ'יקו בינהם: הגרקו סנאגרייד 35, גרקו לוג'יקו, סייבקס אטון ובריטקס. כולם מקבלים ציוני בטיחות מצויינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו דונקיכמעט אמא05/07/2011
האם יש חדש בנוגע לבוגבו דונקי?
אני אמורה ללדת בע"ה תאומות בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר.. האם כדאי לי לחכות? כי הבנתי שזה יכול להתעכב..:(
אני לא מתפשרת על אמבטיות בעגלה.. יש הצעה אחרת חוץ מהבוגבו דונקי והסלקט?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייבי גוגר מיני סיטי
efi2207/08/2011גם לעגלה הזאת ניתן לחבר אמבטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת תאומים
עמנואל06/09/2011הבנתי שיש עגלת תאומים שנקראת איזי ווקר שאני יודעת שבחו"ל היא מאוד פופולרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות עד 2500גילי05/07/2011
שלום, רציתי לדעת איזה עגלות נחשבות לאיכותיות עד 2500 שח.
חשוב לי שתהיה עגלה עם ידית אחיזה אחת ושלא תהיה כבדה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות עד 2500 - תגובה
קובי רוזנברג06/07/2011שלום גילי
סייבקס קליסטו דגמי 2010
מאמס & פאפס סולה קצת יותר יקר אבל שווה את המחיר.
ביבה דגם ביבו +
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mika עגלהשרון04/07/2011
שלום
אני מחפשת חוות דעת על עגלה mika
יש עליה מבצע כרגע 50 % הנחה
האם היא שווה את זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mika עגלה - תגובה
קובי רוזנברג06/07/2011שלום שרון
בסך הכל היא סבירה לחלוטין, מגיעה עם אמבטיה השילדה מאוד קלה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי עגלת solaאסתי03/07/2011
שלום!
אני נמצאת כרגע בהתלבטות קשה לגבי עגלת sola שדי נדלקתי עליה...הבעיה היא שלא שמעתי עליה מעולם לפני הביקורים בחנויות וגם לא על החברה המייצרת mamas and papas בנוסף, אין עליה יותר מדי חוות דעת שהצלחתי למצוא...
מי ששמע, מכיר, ממליץ/לא ממליץ, אשמח לשמוע כל חוות דעת שיש...
ושאלה נוספת, אני לא ממש בעד אמבטיה, השאלה היא אם באמת אפשר לסמוך על הטיולון שלה כבר לאחר הלידה? (כתוב שהוא מתאים מגיל 0)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sola
רונית07/08/2011שלום רב,
אם זה עדיין רלוונטי, לי יש את העגלה 4 חודשים. לאחרונה עברנו לטיולון שלה.
אצלי הבן נולד לקראת סוף החורף ולכן בהתחלה הוא היה באמבטיה.
בכל אופן אנחנו מאוד מרוצים מהעגלה וגם מהטיולון ששוכב כמעט ל 180 מעלות. הכי חשוב שגם הקטן מאוד מרוצה ממנה. גם השירות של החברה מצויין, הייתה לנו איזה בעיה בשלדה בהתחלה והם החליפו במהירות ופתרו את הבעיה.
מתקפלת בקלות, אפשרות לשים את התינוק אלייך או הפוך, קלה יחסית, בדים טובים, נוחה לתפעול בסה"כ מאוד מרוצים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אסתי07/08/2011רונית, תודה רבה! כבר קנינו אותה...בסוף החלטנו לקנות גם את האמבטיה...אני מחכה כבר להשתמש בה אוטוטו בעז"ה...כייף לשמוע חוות דעת טובה עליה! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבקס אוניקס- מתהפכת.היא זה ידוע?ענת02/07/2011
שלום,
לפני שלושה חודשים רכשנו את סייבקס דגם אוניקס ומאז הבת שלנו התהפכה עם העגלה שלוש פעמים כאשר לא תלוי על הידיות כלום(!!) העגלה קצת היתה במצב שכיבה והילדה בעטה עם הרגליים באויר וזה מה שגרה לעגלה להתהפך.
האם זה ידוע?שמעתם על דבר כזה בדגם הזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייבקס אוניקס- מתהפכת.היא זה ידוע? - תגובה
קובי רוזנברג03/07/2011שלום ענת
אני יכול להגיד לך שמכרנו לא מעט טיולונים דגם אוניקס אבל לא שמעתי על מקרה כזה בכל מקרה אני מצרף לך את הטלפון של השירות לקוחות תבדקי איתם אולי משהו לא תקין בעגלה, 09-7432182
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)