מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- תוקף של סל קלMOON07/08/2011
שלום
יש לנו סלקל מעגלה של דר' בייבי מדריד משנת 2004 ( 7שנים)
הוא כמו חדש
אין עליו שום מדבקה על תוקפו איך אנחנו יכולים לדעת מה הוא התוקף
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוקף של סל קל - תגובה
אביבית מולכו08/08/2011אמור להיות מוטבע על גב המוצר שנתון המראה את זמן התפוגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלהטובה07/08/2011
מחפשת עגלה עם אמבטיה נוחה שמתקפלת בקלות רצוי כחלק 1 ושתהייה קלה ונוחה לשימוש.
חשוב לי המחיר שלא תהייה יקרה מאוד.
יש לי עלגלה מעולה של פג אך היא קשה מאוד בקיפול ולכן קשה להתנייד איתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה על בייבי ג'וגר מיני סיטי
קונצי07/08/2011גם מחיר טוב, גם קלה מאוד (שוקלת כ- 7 ק"ג) ומתקפלת בקלות רבה!!! לאחרונה החלפתי לבייבי ג'וגר סלקט בגלל שנולד לי עוד ילד...
מאוד ממליצה על הבייבי ג'וגר מיני סיטי מניסיון אישי.
מאוד נוחה בהליכה ומאוד נוחה ומהירה בהכנסה למכונית. האמבטיה גדולה יחסית וממוקמת גבוה (יחסית לעגלות אחרות). לי היה ממש נוח.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת סלקט של בייבי ג'וגרקונצי06/08/2011
היי,
קנינו עגלת סלקט של בייבי ג'וגר משום שהיא מתאימה לשני ילדים שנולדו בהפרש קטן.
הילדים שלי בני שנה וחמישה חודשים וקטנצ'יק בן חודשיים וחצי.
בסך הכל אני מאוד מרוצה מהעגלה וההתניידות שלה.
קיים חיסרון אחד - הטיולון נמצא במצב ישיבה של 90 מעלות. ניתן להשכיב את הטיולון אך הזווית של הישבן והגב נשארת 90 מעלות.
מה אני עושה עם ילד בן שלושה חודשים בערך, שכבר אין לו מקום בעריסה של העגלה וכמובן עדיין לא יושב?
האם יש איזשהו רעיון להשכיב אותו איכשהו על הטיולון באמצעות הוספת איזשהו חלק או אביזר שיוכל להביא למצב שהילד ישכב בטיולון בזווית של כ- 170 מעלות?
אשמח לחוות דעת....... או רעיון כלשהו.....
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת סלקט של בייבי ג'וגר - תגובה
אביבית מולכו08/08/2011היי, כדאי לפנות ליבואן - היי סטנדרט ולהתייעץ איתו אם יש פתרון הולם למצב הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אביבית
קונצי08/08/2011התקשתי ליבואן, ונאמר לי בשיחת טלפון שכנראה זה מה שיש.
חוצמזה הם ממש בסדר מבחינת שירות הלקוחות. אבל אולי זה משום שאני ממש לא קטנונית.....
בכל מקרה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת סילבר קרוס סרף דגם 2011מישהי03/08/2011
אני לא מוצאת חוות דעת על העגלה הזו כי היא יחסית חדשה בשוק הישראלי, מישהו יודע עליה משהו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת סילבר קרוס סרף דגם 2011 - תגובה
קובי רוזנברג05/08/2011שלום מישהי
סילבר קרוס סרף לא כזאת חדשה ואין עלי הרבה חוות דעת מכיוון שהיא לא הצלחה גדולה.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ביבו מבית ביבהקמיק02/08/2011
שמעתי על הבעיות של עגלת היפי מבית ביבה ,בעיית שילדה וגלגלים אך למישהו יש מספיק זמן את העגלה ביבו מבית ביבה שיכול להמליץ בחום ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת ביבו מבית ביבה - תגובה
קובי רוזנברג02/08/2011שלום קמיק
אנחנו עובדים בחנות קרוב לשנה על עגלת ביבה דגם ביבו ולא ניתקלנו בבעיית תיקונים (לעומת ההיפי).
בנוסף לאחרונה נכנס הדגם החדש ביבו+.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פג פרגו איזי סוויץ 2011ליאת02/08/2011
היי
הזמנו את עגלת פג פרגו איזי סוויץ 2011 עם ידית אחת.
לאחר חיפוש מקיף והתלבטויות רבות החלטנו לקחת אותה.(למרות שבעלי העדיף את האינליזינה אביו 2011).
קראתי בפורום אחר שכתבו על עגלת הפג פרגו איזי סוויץ שהיא מתפרקת ומסורבלת מאוד וכלל לא שווה את המחיר היקר.
בנוסף, נכתב שהשרות לא טוב.(של פופיק).
אל אותה הודעה הצטרפו עוד מס' אנשים והתלוננו על שני הדברים.
האם זה נכון?
מתלבטת אם לבטל את ההזמנה.
מבחינת בעלי הוא ישמח.
אשמח לתגובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת פג פרגו איזי סוויץ 2011 - תגובה
קובי רוזנברג02/08/2011שלום ליאת
קודם כל בחירה מצוינת, חברת פג היא מהותיקות ביותר בענף העגלות שלהם איכותניות ומיוצרות באיטליה, אני חושב שעשיתם בחירה נכונה, כיום האיזי דרייב היא החצי משולבת הטובה ביותר.
לגביי השירות קודם כל בשנה הראשונה יש אחריות vip באים עד לבית הלקוח ולאחר מכן ישנה אחריות נוספת, בתור בעל חנות אני יכול להגיד לך שלחברת פופיק יש שירות מצויין.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליאת03/08/2011היי
תודה על המענה המהיר.
ובכל זאת, מדוע ישנן תלונות על העגלה?
קיפול העגלה הוא קיפול מטריה אך נראה שהיא לא מתקפלת הדוק מאוד.
פוחדת מכך שיהיה לי מסורבל.
בעלי ניסה לקפל אותה והוא גבר חסון והרגיש שמשהו לא מסתדר שם.
אשמח למענה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
קובי רוזנברג03/08/2011שלום ליאת
קיפול זה עניין של תירגול, עד היום מכרנו כמות יפה ולא ניתקלנו בתלונות כלשהן מצד הלקוחות, מכיוון שיש ידית אחת והמרכב ישיבה רחב יחסית הקיפול הסופי קצת יותר נפוח.
לסיכום הכי חשוב ללכת לחנות ולהתנסות כפי שעשיתם במידה ואתם רואים שאינכם מסתדרים תנסו דגמים אחרים.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ביבו מבית ביבהמיטל01/08/2011
הי,
מתלבטת אם לקנות את העגלה הזו,
היא נראית מעולה אבל בגלל שהיא חדשה יחסית בשוק אין עליה הרבה פרסומי תגובות,
יש כאן מישהו שמכיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת ביבו מבית ביבה - תגובה
קובי רוזנברג01/08/2011שלום טל
הביבו מומלצת אבל אם את הולכת לכיוון הזה תבדקי גם את הברייטקס בי סמארט וסולה של מאמס & פאפס.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, והסלקל?
מיטל03/08/2011מה דעתך על הסלקל שמגיע עם העגלה של הביבו?
האם בטיחותי ונוח או שיש סלקלים בטיחותיים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, והסלקל? - תגובה
קובי רוזנברג03/08/2011שלום טל
אני ממליץ בחום רב על הציקו קייפיט 30 .
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי מה קרה לאמינות שלך?
שרון21/08/2011קובי אתה לא מפסיק להמליץ על עגלות של חברת ביבה,למרות שאתה יודע שהן עגלות מסוכנות(מתקפלות בזמן ההליכה),לכל חנות שהשכנים שלנו פנו לגבי ביבה היתה תשובה דומה שיש בעיה חמורה בעגלות והיבואן לא נותן תשובות,אני לא מבינה איך מכון התקנים הכניס את העגלות האלה לארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי מה קרה לאמינות שלך? - תגובה
קובי רוזנברג22/08/2011שלום שרון
העגלה היחידה של ביבה שאני ממליץ עליה בחודשיים האחרונים היא דגם ביבו, לגביי ההיפי בדיוק כמו כל צרכן במדינת ישראל, החנות שלנו עבדה על העגלה בידיעה שהעגלה איכותית ועם אישור מכון התקנים, ברגע שהבנו שיש בעיה בשלד העגלה פנינו ליבואן על מנת לקבל פתרונות לאחר שהבנו שהפתרונות לא מספקים העגלה הוסרה מהתצוגה, כל מי שרכש אצלנו עגלת היפי קיבל פיתרון הולם, לכן אני מבקש לא להשמיץ סתם, הרבה אנשים מתבלבלים בגלל השם של החברה "ביבה" אבל חברת ביבה זה לא רק "היפי" יש להם את עגלת "ביבו" שהיא מצויינת וללא תקלות ובנוסף הם מייבאים כיסאות בטיחות.
לסיכום לכל מי שיש עגלת ביבה דגם "היפי" והיא לא תקינה שייכנס לחנות ממנה הוא רכש את העגלה ואני מאמין שיעזרו לו לפתור את הבעיה, כפי שאנחנו עשינו אצלנו בחנות.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לקנות ביבה היפי!!!
תמר06/08/2011הי, אנחנו רכשנו את העגלה כי נראתה מעולה למרות שלא היו עליה תגובות.
להלן המסקנות שהגענו אליהן:
1. הסלקל - הילדה מאוד מאוד מזיעה. הבד לא נושם.
2. האמבטיה של העגלה - במצב שהיא עם הפנים אלינו, הזוית היא הפוכה. זו הבעיה היחידה. חוץ מיזה מאוד נהנינו ממנה.
3. הטיולון - לטיולון רק שני מצבים. שכיבה וישיבה.
התקפל לנו פעימיים תוך כדי נסיעה כשהילדה בפנים!!!! כרגע, החזרנו אותה בגלל הבעיה הזו ואנו מחכים לקבל חדשה.
מקווה שעזרתי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה - סכנה
אייל06/08/2011אל תסכימו לקבל שילדה חדשה.
לנו החליפו לדגם ביבו. הרבה יותר טוב מההיפי.
הכי מעצבן זה שהיצרן והחנויות יודעים על הבעיה אבל לא מודיעים כלום. מחכים שתינוקות יפלו מהעגלה. עד שיקרה אסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך היא התקפלה?? ואיך החליפו לך דגם
סיון20/08/2011גם לי יש בעיה עם הטיולון.. מעצבן שהמצב ישיבה הוא ממש ישר.. את טיפה חצי ישיבה חצי שכיבה וזה מעצבן.. מה גם שאני שמה במצב ישיבה אחרי כמה שניות זה לא ניתפס טוב והמושב עם התינוקת נופל למצב של שכיבה בבת אחת..
כבר החליפו לי את הטיליון ואת השלדה אבל עדיין יש את הבעיה...
עם מי דיברת?? איך החליפו לך.. אני רוצה לעמוד על זה שיחליפו לי דגם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ביבה כישלוןןןןן
שרון21/08/2011לא רק שעגלת ביבה התקפלה לשכנים שלנו בזמן שהתינוק שלהם היה בה,מתברר שהעגלות של חברת ביבה הם בסך הכל חיקוי של העגלות של חברת דוקטור בייבי,וברור שעדיף לרכוש את המקור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביבה מתקפלת בזמן ההליכה
חני07/08/2011יש לנו זוג חברים שרכש עגלת ביבה שהתקפלה להם בזמן ההליכה עם התינוק,הם פנו לחנות שממנה רכשו את העגלה ,(דיגדוגים בכ"ס) ושם אמרו להם שהבעיה ידוע, ושהם לא מקבלים תשובות מהיבואן .הם חושבים לפנות למכון התקנים או לאמון הציבור שיהיה להם בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה דגם של ביבה מדובר?
תהילה16/08/2011הזמנתי עגלת ביבו של ביבה 2011 האם בדגם זה העגלה מתקפלת בזמן נסיעה?
חייבת תשובה דחוף!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שהבנתי, מדובר בהיפי
מיטל16/08/2011בעקבות מה שראיתי פה גם שאלתי בחנות (בייבי לאב),
אמרו לי שבאמת עם ההיפי יש המון בעיות
אבל את הביבו הם מוכרים כבר קרוב לשנתיים ולא נתקלו בבעיות שילדה כלל ושהעגלה מעולה
אני גם מתכוונת להזמין אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל תודה על התשובות
תהילה16/08/2011תודה רבה על התשובות... שיהיה לך לידה קלה
ומקווה שעשינו בחירה טובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מפחיד...
ענת18/08/2011אני מקווה לפחות שבשירות שלהם יהיו הוגנים כלפיכם ותקבלו החזר (או החלפה למשהו אחר שאתם רוצים...).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת ביבה
Biba baby05/11/2011חברת ביבה עשתה ריקול לפני כחצי שנה לכמה עשרות עגלות דגם היפי שהגיעו לארץ בתחילת שנת 2011 . מדובר בליין ספציפי מתוך כל אלפי העגלות שהגיעו שהתגלתה בו תקלה שתוקנה לשביעות רצונם של אלו שיצרו עמנו קשר. מעבר לכך, הדגם שהגיע ב יוני 2011 היה לאחר בקרת איכות מוקפדת שבעתיים וללא התקלה המיוחסת. לצערנו הרב, היו מספר משתמשים שלא פנו "וסחבו" את הבעיה. כל הלקוחות שרכשו את שני דגמי העגלה מדווחים על שביעות רצון מלאה. מרבית הלקוחות שחוו את התקלה, קיבלו שירות ותיקון ומשבחים את המקצועיות והשירות. עגלות ביבה מיוצרות בסטנדרטים גבוהים והיבואנית עומדת מאחורי המוצרים. לצערנו היו מספר נקודות מכירה שלא העניקו את השירות הראוי ונשארו מספר לקוחות שלא טיפלו בבעיה וחווים תסכול ועגמת נפש.
העגלות בעלות התקן האירופאי המחמיר בעולם, וכמובן תקן ישראלי.
ביבה מתחייבת לטפל בכל פנייה ולתקן את ליקוי בעגלות המדוברות לשביעות רצון מלאה. ומזמינה אתכם ליצור עמנו קשר.
הדגם המדובר כבר לא נמצא למכירה בישראל כבר מאז יוני 2011 והדגמים החדשים זוכים לביקורות נהלבות.
התקשרו למוקד שלנו ומחלקת השירות תשמח לענות על כל שאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש לא נכון!!! וחבל!!!
שיקמה29/03/2012זה ממש לא נכון שהדגם היפי כבר לא מוצא למכירה. הוא אכן מוצא למכירה לחנויות, ומשווק באתרי האינטרנט ובמחיר לא זול בכלל. חבל!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההיפי שמשוורת עתה בישראל מדגם חדש
Biba baby29/03/2012הי לך
היפי מודל 2011 שבחלק מהעגלות מליין ספציפי נמצא ליקוי שטופל, כבר יותר מחצי שנה לא נמכרת בישראל. מאוגוסט שנה קודמת כבר יש בישראל את דגמי 2012 ללא הליקוי שזוכים לבקורות מצויינות.
העגלה קיבלה ציון מעולה במבחן העגלות האוביקטיבי ביותר בשוק ועולה ביתרונותיה על מותגים ותיקים ויקרים ממנה.
הלקוחות שרכשו מביעים הנאה ושביעות רצון מלאה מהמוצר.
גם בפייסבוק שלנו תוכלו להתרשם מאווירה חיובית כלפי העגלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה לא בטיחותית
Luchia15/11/2012שלום רב!
חייבת להזהיר ולשתף- עגלת ביבה לא בטיחותית לתינוקות!!!
רכשתי עגלה מדגם היפי לפני כשנה. בני כעת בן 11 חודש בדיוק בשלב של יציאת השיניים. מסיבה כלשהי הפגוש הקדמי של העגלה עשוי מגומי רך (כאשר ברוב העגלות הפגוש עשוי מפלסטיק). התינוק נגס ובלע חתיכה מהגומי של הפגוש.
למזלנו הגומי עבר במעיים (מקווה כי כולו יצא) אך בקלות יכול היה להיגרם חנק. מדובר בסכנת חיים.
בפנייתי לייבואן קיבלתי תשובה חצופה מאוד כי "אני צריכה לשמור טוב יותר על הילד" והוא לא מוכן למסור לי את שמו המלא כי "זה מידע אישי".
לא ברור לי מי נתן להם תקן ומי העלה בדעתו כי העגלה יכולה להיות עשויה מחומר המהווה סכנת חיים לתינוק.
היזהרו וקחו לתשומת לבכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה עגלה כדאי להביא מארה"בנטע31/07/2011
יש לנו אפשרות להביא עגלה מארה"ב. אבא של בעלי חוזר לארץ ומביא מכולה.
ממה שבנתיים הסתכלתי באינטרנט המחירים זולים משמעותית וזה מאוד משתלם.
העניין שלא כל הדגמים שיש בארץ יש שם וליהפך.
מחפשת המלצות על דגמים טובים (אני רוצה עם אמבטיה ורצוי גם סלקל).
איזה חנות כדאי ללכת לראות באיזור חיפה והצפון שיש בה מבחר גדול של עגלות (כרגע לא חשוב המחירים)?
ולגבי סלקל... יש לי שאלה..
אם לא קונים סלקל, האלטרנטיבה זה כסא קבוע לרכב , נכון?
שהחסרון זה שצריך להעביר כל פעם את התינוק..
האם יש יצרונות/חסרונות נוספים לכל אחד?
תודה מראש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנתיים שמנו עין על Britax B-Ready
נטע31/07/2011מישהו יודע/מכיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנתיים שמנו עין על Britax B-Ready - תגובה
קובי רוזנברג01/08/2011שלום נטע
היא מאוד מזכירה את הבי סמארט שקיימת בארץ.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מייבאים אותה לארץ?
פרידוש07/08/2011האם היא דומה לבי סמארט או בי דואל?
מה ההבדל בינה לבי דואל? אפשר לראות אותה כאן בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו הזמין דרך אתר יורושופ??גלי31/07/2011
חברה אמרה לי כי יש אתר יורושופ שמציע מחירי עגלות ממש במציאה
דוגמא abc ב2600 ש"ח לא כולל סלקל וזה ממש זול כי בשאר המקומות ראיתי ב 4200
האם מישהו הזמין דרכם או שמע???.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו הזמין דרך אתר יורושופ?? - תגובה
יובל שיזף02/08/2011לא ממליץ רק פתח לטעיות והרבה עצבים מיותרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גלי03/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ביבה היפיגלית31/07/2011
להתרחק לא לקנות בשום אופן לא להתפתות לא למחיר ולא למראה.
קנינו 3 עגלות במשפחה כולן עם בעיות בשילדה של העגלה
גלגלים קדמיים מתעקמים, שילדה לא יציבה, עגלה לא נוסעת ישר.
העגלה כמעט התקפלה לי בעוד הזעטוט ישן בתוכה.
בקיצור מאוכזבת מאוד מאוד מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת ביבה היפי לא לקנותתתת
רחל31/07/2011גם אני מאוד מאוכזבת מהעגלה היפי ביבה הגלגלים נתקעים באמצע הכביש כמעט נכנס באנו רכב. נתקע בהליכה סוטה ימינה או שמאלה כמעט התהפכנו אם העגלה והתינוק שלי בתוכה התקשרתי לחברה בקשתי פיצוי והם אמרו אין פיצוי הפיצוי הוא החלפת גלגלים וזה לא ניראה לי בכלל אני הייתי מאוד מעוניינית שיחליפו לי תעגלה הזאת לסוג הגעלה אחרת לגמרייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביבה מפחיד
שרון01/08/2011לשכנה שלי הייתה עגלת ביבה שהתקפלה בזמן שהתינוק היה בתוך העגלה,היא לא מוכנה להשתמש בעגלה הזאת יותר(היא גם פנתה למספר חנויות ובכולם אמרו לה שהם יודעים שיש פאק בעגלות האלה,ממש סכנה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחליפו לנו לביבו
אייל06/08/2011גם לנו הייתה בעיה עם ההיפי ולאחר ויכוחים עם החנות והיצרן החליפו לנו אותה לביבו.
בהתחלה הציעו לנו שילדה חדשה אבל לא הסכמנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לעגלות וסלקל של CAMרוני29/07/2011
הי רציתי לדעת אם למישהו יש מידע על עגלות CAM, ומה ההבדלים העקריים בין הקאם פולסר לקומבי, האם הסלקל שלהם מומלץ? אשמח לקבל כל מידע.
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
MOON31/07/2011אהבתי את העגלה אבל אמרו לי שהיא מסורבלת ,כבדה ותוך כידי קיפול נופלים לה גלגלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקניית עגלה שנייה!!!אמאלה29/07/2011
שלום,
יש לי עגלה די מפוארת של דוקטור בייבי שעלתה לי 2500 ש"ח ואני לא מרוצה ממנה.
אני רוצה לקנות עגלה קלה וקומפקטית יותר (אבל בטיחותית) ואני מתלבטת לגבי מספר עגלות:
1. הטיולון של צ'יקו דגם טרווי. העיניין הוא שאני לא יודעת האם יש אפשרות למצב שכיבה? לא רשום בשום מקום מה זוית המעלות של מצבי השכיבה של הגב? יש לי תינוק בן 3 חודשים, האם העגלה יכולה להתאים לו?
2. עגלת סוהו של ד"ר בייבי
3. עגלת זיפ / זיפ ספורט
מה מומלץ? האם יש עגלות אחרות מומלצות?
התקציב שלי עומד סביב ה-800 ש"ח...
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנו הייתה הסוהו של ד"ר בייבי
רחלי31/07/2011היא שימשה אותנו שלושה ילדים והייתה מעולה!
קלה, עולה במדרגות נהדר, סל גדול, צילון גדול, מגש להורה ולילד.
חסרונות:
לא כ"כ אופנתית (אם זה חשוב לך...)
אין ישיבה של 90 מעלות
אני גם ממליצה על "אריה" של פג פרגו- טיולון קליל, עם מגש לילד, סל גדול. יעילה ושימושית, איכותית וחזקה.
חסרונות:
קשה לעלות איתה במדרגות ברוורס (קשה אבל אפשרי)
אין שכיבה מלאה (בערך 165 מעלות). אבל מגיל שלושה חודשים הקטנצ'יק ישן שם נהדר.
לי היה חסר מקום לשים מפתחות ופלאפון (אחרי שהתרגלתי למגש להורה שהיה בסוהו). אז קניתי משהו דומה למה שאני מביאה בקישור, רק עולה 100 ש"ח ולא 195
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
אמלה31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בקניית עגלה שנייה!!! - תגובה
אביבית מולכו01/08/2011עגלת זיפ מדהימה!!!
חזקה , יש לה שני מגשים , עושה את העבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אבל הזיפ לא כבדה מדי??
אמלה02/08/2011האמת שגם אני אהבתי אותה רק שהיא נראת לי מגושמת מדי וגם בקיפול היא נשארת די גדולה לא?
אשמח לשמוע חוות דעת על עגלות נוספות, גם כאלו שלא ציינתי:)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל מומלץאמא לעתיד27/07/2011
שלום,
אבקש את עזרתכם בהתלבטויותיי....
איזה סלקל מומלץ יותר ומדוע:
סייבקס- אטון או גרקו-סאנגרייד 35.
שניהם מגיעים עם בסיסים.
כמו כן יש לציין שאני מעוניינת בעגלת בייבי גוגר מדגם סיטי מיני- יחיד,
והבנתי כי ניתן לחבר את שני הסלקלים הללו לעגלה.
תודה מראש למשיבים.
אמא לעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עם סייבקס ומבסוטה !!
רוני27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל מומלץ - תגובה
אביבית מולכו01/08/2011סייבקס אטון סלקל נהדר קיבל ציוני בטיחות גבוהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס אטון מעולה
שרון01/08/2011משתמשת בסייבקס אטון ומאוד מרוצה ,כל החברים שלנו רכשו סייבקס ,מומלץ בחום עם הבסיס שלו(הקשירה של הבסיס לרכב פשוט גאונית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Britax b mobileיעל27/07/2011
ראיתי את העגלה והתרשמתי מאוד לטובה מבחינת משקל, גודל, נוחות הקיפול ואפילו המחיר.
אשמח לקבל חוות דעת עליה
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי איזה מחיר נתנו לך על העגלה??
הילה ס31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמאס אנד פאפאס סולההדס26/07/2011
הייתי היום בביבי קלאב בפתח תקווה ונאמר לי שם שהם מפסיקים למכור את העגלה עקב ריבוי תקלות.
רציתי לדעת אם מישהו אחר יודע מניסיון או ששמע ממישהו שיש לו את העגלה על תקלות בה והאם ידוע על מקומות נוספים שמפסיקים למכור את הדגם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמאס אנד פאפאס סולה - תגובה
קובי רוזנברג27/07/2011שלום הדס
הסולה חיה ובועטת, עגלה מצויינת כמעט ואין תקלות ואם כבר יש השירות מצויין.
ניתן להשיג בבייבי שיק ובתינוקות זה אנחנו.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)