מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מבחר עגלותאור02/07/2011
שלום,
איפה יש חנויות שבהם ניתן יהיה לראות מבחר רב של עגלות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולה להמליץ על כמה חנויות במרכז
דנדוש02/07/2011אני יכולה להמליץ על כמה מקומות שהיה מבחר גדול וגם היו מאוד מאוד נחמדים ומביני עניין (כולל הסברים על כל עגלה, וסבלניים לכל השאלות):
1. תינוקות זה אנחנו- פ"ת
2. בייבי שיק- משם גם קניתי בסוף
יש עוד חנות שיש בה מבחר גדול אבל הרגשתי שהם די נעולים למכור לי את מה ש"הולך היום" ופחות התאימו לי עגלות לצרכים שלי- בייבי קלאב.
שווה לראות ולנסות בכמה מקומות ועוד יותר שווה להשוות מחירים בין חנויות כיוון שיש פערים במחירים וגם לא תמיד מוסרים מחירים בטלפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולה- מאמאס אנד פאפאס- ממליצה בחוםדנדוש02/07/2011
משתמשת בה כבר חודש, מרוצה עד הגג, נוחה לתפעול. גם סבא וסבתא של התינוק מרוצים ממנה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לשאול כמה שילמת בעבורה?
יעל06/07/2011אני תוהה אם לרכוש בארץ או בחול אך לא מצליחה למצוא ברשת מחירים, רק מידע ומפרט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה...
דנדוש06/07/2011גם אני שקלתי לקנות בחו"ל בתחילה זה לא יוצא משתלם.
קניתי ב 2690 ש"ח (וקיבלתי 5 אחוז הנחה כיוון שקניתי עוד המון דברים לתינוק).
יש אתר שנקרא פעוטות ואנשים כותבים שם עלויות של המון דברים וכך ניתן להשוות. היום ראיתי שמישהי כתבה שקנתה בחנות בייביז ב 1990 ש"ח, שווה לבדוק את זה גם.
בהצלחה,
אם תצטרכי עוד משהו, אשמח לסייע
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלהאודליה01/07/2011
הזמנו כבר חבילת לידה אבל יש לי התלבטות לגבי עגלה, הזמנו את הסולה אבל מתלבטת האם המוצי עדיפה? ראיתי שוב היו ם את המוצי והאמהטיה שלה נראית יותר מלהיבה אניט ממש לא יודעת מה לעשות להשאר עם הסולה או להחליף למוצי, קצת מבאס שהאמבטיה של הסולה בצבע שחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון וגם בדיוק נכנסתי להמליץ..
דנדוש02/07/2011אני מאוד מאוד מרוצה מהסולה!!
יציבה, קלה יותר מהמוצי, קלה לתפעול באופן מיוחד.
משתמשת בה כבר חודש ואנחנו מרוצים עד הגג. כל מי שרואה אותה ואת התפעול שלה מחמיא לנו על הבחירה.
אחת הבחירות הטובות שעשינו.
האמת היא שכל כך חיכיתי כבר ללדת כדי שאוכל סוף סוף להשתמש בה, ואכן היא לא אכזבה.
יש עוד צבעים לעגלה אבל נראה לי שזה החיסרון היחיד שהצבעים האחרים פשוט פחות יפים. לקחתי בשחור.
באמת ממליצה, אשמח לענות על שאלות נוספות אם תרצו.
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דנדוש03/07/2011אני שמה עליה תיק די כבד (כולל תרמוס מלא מים), והיא יציבה מאוד.
אני תמיד משגיחה בכל מקרה, רק בשביל השקט הנפשי שלי, אבל אין צורך.
אחרי שקניתי אותה התחלתי לראות בהרבה פורומים שפתאום פרסמו המלצות עליה וזה שימח אותי וחיזק אותי על הבחירה שלי.
נראה לי שפשוט העגלה די חדשה בארץ, אבל באנגליה היא אחד המותגים המובילים אם לא המותג הכי נמכר. יתקנו אותי מביני העניין אם אני טועה.
לא תתחרטי, מבטיחה!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדנה לגבי הסולה
אסתי03/07/2011קראתי שלא כדאי לתלות תיק על הידית של העגלה כיוון שהיא עלולה להתהפך... האם זה נכון? האם היא עד כדי כך לא יציבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנדוש גם את
אודליה03/07/2011האמבטיה לקחת בשחור? זה לא קודר מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת מיקה של אינפניטיאופירה30/06/2011
מה דעתך על עגלת אינפניטי מדגם מיקה.
חשוב לי שהעגלה תהיה קלה ותכנס לבגאז' קטן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת מיקה
בייבי קלאב30/06/2011שלום,
עגלת מיקה היא עגלה קלה מאוד מבחינת משקל בהשוואה לעגלות אחרות.
יש לה קיפול סביר (לא הכי קטן) והיא נכנסת לכל תא מטען, גם לקטנים ביותר, כמובן שניתן להגיע אלינו עם הרכב על מנת לודא באופן מוחלט שהיא תיכנס לתא המטען. העגלה מיובאת ע"י דוורון יבואנית גרקו וצ'יקו בישראל, וכל הרוכשים יהנו מאחריות מקיפה של שנתיים מלאות, לאחר השנתיים השירות והתיקונים יעשו חינם וללא תשלום, יתכן תשלום סמלי על חלקי חילוף אך מנסיון העבר שלנו עם דוורון זה לא קורה. המיקה עגלה נהדרת ונחה מאוד להליכה, מתקפלת ביד אחת, יציבה מאוד על אף משקלה הקל. מגיעה ב 4 צבעים מרהיבים. ולסיכום אין כמו מראה עניים ותחושה בידיים, תמיד ניתן להגיע לבייבי קלאב בפ"ת על מנת להתרשם ולקבל הסבר מקיף.
בברכה, קובי בייבי קלאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה וסלקל- דחוף!תודה רבה28/06/2011
הי,
רציתי לדעת האם יש כמה סוגים של סלקל סייבקס או שי רק אחד?
והאם הוא יכול להתאים ולהתחבר לעגלת mamba של חברת abc design?
תודה רבה ויום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה וסלקל- דחוף! - תגובה
קובי רוזנברג29/06/2011שלום
אני יכול לענות אך ורק לגביי הסלקל, אכן יש דגם 1 בארץ סייבקס ATON.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו עגלה עדיפה?בר28/06/2011
שלום,
אני מתלבטת בין 2 עגלות ברייטקס בי סמארט או פג איזי דרייב, איזו עגלה עדיפה מבחינת יציבות ובטיחות, וכמה שוקלת כל עגלה עם הטיולון?
תודה בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו עגלה עדיפה? - תגובה
קובי רוזנברג29/06/2011שלום בר
קודם כל את האיזי דרייב אני יכול לקנות כעגלה חצי משולבת רק עם הטיולון או לרכוש אותה כעגלה משולבת.
המשותף ל-2 העגלות שניתן להרכיב עליהן אמבטיה טיולון וסלקל.
השונה: בי סמארט עם טיולון 12 ק"ג, גלגלים גדולים יותר, קיפול ספר.
האיזי דרייב שוקלת עם טיולון 9.5 ק"ג ומתקפלת מטריה.
שתיי העגלות שציינת הינן מצויינות צריך לבדוק איזה מתאימה יותר לצרכים שלכם.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו עגלה עדיפה? - תגובה - תגובה
יובל שיזף29/06/2011שלום בר
קובי שכח לציין שלאיזי דרייב יש גלגלים מיוחדים אם מיסבים (כדוריות בתוך הגלגל) להליכה יותר קלה ונעימה ושירות VIP וכו.....
אני ממליץ ללכת לחנות ולראות ולהרגיש את העגלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלותמור28/06/2011
היי אני ובעלי מתלבטים בין עגלת hipi מבית ביבה לבין עגלת joolz?
אשמח אם מישהי תוכל לייעץ אני כבר לא יודעת מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות בין עגלות - תגובה
קובי רוזנברג29/06/2011שלום מור
ההיפי הרבה יותר מומלצת הגולז כמעט ולא נמכרת היום.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות בין עגלות - תגובה - תגובה
יובל שיזף29/06/2011לא מדויק והבחירה הין השתיים באמת לא פשוטה
היבואן של הג'ולז פשט את הרגל והחברה נקנתה ע"י חברה אחרת ולכן המחירים זולים וחנויות פחות ממליצות (קצת מפחיד) למרות שנותנים שירות והכל
ההיפי היא עגלה יחסית חדשה בארץ(4 חודשים) ככה שאין יותר מידי תגובות אמיתיות כמו כן החברה היא חברה קטנה ככה ש..... למרות ששמעתי שיש להם שירות טוב בינתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה עד 3500 ש"חרק שאלה28/06/2011
שלום רב אנחנו זוג צעיר שמעוניין לקנות עגלה ראשונה במחיר של עד 3500 ש"ח, כולל הכל.טיולון,סלקל.
חשוב שיהיה בא: קל לקיפול
קל במשקל
יד אחת
גלגלים מפלסטיק 4
ניתן להשכיב את התינוק 180 מעלות.
יש הצעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה עד 3500 ש"ח - תגובה
קובי רוזנברג29/06/2011שלום
הרשימה המומלצת:
בייבי גוגר סיטי מיני
סייבקס קליסטו
מאמס & פאפס דגם סולה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבטייה
קארין29/06/2011למי מהם יש אמבטייה? ומה ההבדל בין אמבטיה קשיחה לרכה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבטייה - תגובה
יובל שיזף29/06/2011שלום קארין
קובי שכח לציין אבל יש גם המודולרים של פג פרגו שעכשיו במבצע ב 3590
שאת מקבל עגלה סוויץ אמבטיה קשיחה סלקל ותיק
ההבדל בין אמבטיה קשיחה לרכה הוא שרכה עשוייה רק מבד ולכן היא לא מתחברת לעגלה אלה נקשרת (מה שפחות בטיחותי) ובנוסף היא היא יותר קטנה ולכן מספיקה לפחות זמן, ומין הסתם יש לה פחות פונקציות
לדוגמא: באמבטיה של פג יש רגליים פתחי איוורור מרים ראש כילה ועוד... ולכן היא יכולה לשמש כעריסה לכל דבר (הרבה תינוקות אפילו מעבירים שם את הלילה)
להבדיל מאמבטיה רכה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון - מקלרן או סילבר קרוסגלי28/06/2011
שלום,
אני רוצה לרכוש טיולון לילד בן שנה
ההתלבטות שלי היא בין: מקלרן לסילבר קרוס
כמו כן, אשמח לקבל פרטים לגבי ההבדלים בין הטיולונים השונים של סילבר קרוס:
דגם dazzle
דגם POP
דגם FIZZ
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון - מקלרן או סילבר קרוס - תגובה
קובי רוזנברג29/06/2011שלום גלי
החברה הטובה ביותר בעולם לטיולונים הינה מקלרן.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון - מקלרן או סילבר קרוס - תגובה
יובל שיזף29/06/2011שמעתי שמועה שבקרוב פג יוצאים במבצע על הטיולונים שאת יכולה לקחת אותם למשך שבועיים לבדיקה ככה ששווה בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לניר לוי לגבי סלקל של פג פרגושרון27/06/2011
שלום
ראינו באתר שלכם שיש מבצע על סלקלים PRIMO VIAGGIO TRIFIX
האם יש לכם אותו במלאי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין מדגם 2011
שרון27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין מדגם 2011 - תגובה
יובל שיזף29/06/2011יש רק דגמי 2010 כרגע שהם אותו דבר (פג לא עשו שינויים בסלקל,למה לשנות דבר טוב חחח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל פג
ציפי29/06/2011הי ניר,
כמה עולה הסלקל הזה במבצע שלכם והאם הוא בא עם בסיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל פג - תגובה
יובל שיזף29/06/2011את יכולה להסתכל באתר זה לא אתר מכירתי מצטער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל צבעעעעעעע
שרון30/06/2011סתם
אמרו לי בחנות שאמורים להגיע בשבועות הקרובות .
עד מתי המבצע שיש לכם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לסלקלציפי27/06/2011
שלום,
אני רוצה לקנות סלקל לתינוק. לא מוכנה להתפשר על בטיחות ועל איכות מצד אחד אבל גם לא מוכנה להשקיע מעבר ל- 1,000 ש"ח.
מה המוצר המומלץ בטווח מחירים זה שגם כולל בסיס?
בנוסף, האם חשוב להתעקש על חיבור איזופיקס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות לסלקל - תגובה
קובי רוזנברג28/06/2011שלום ציפי
2 דגמים מומלצים:
ציקו KEY-FIT 30
גרקו סנאגרייד 35
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לפג פארגו דחוווף!!!נעמה27/06/2011
האם יש הבדל בגלגלים בין גומי מוקצף לבין הגומי הרגיל?
הפג פארגו מודולר היא גומי רגיל והסוויץ היא גומי מוקצף
ראיתי גם שבפג האיזי דרייב יש 4 גלגלים ולא 8 האם זה הופך את העגלה
לפחות טובה בשביל עפר לדוגמא?ובעבירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לפג פארגו דחוווף!!! - תגובה
יובל שיזף29/06/2011שלום נעמה
מלבד גלגלי האוויר כל הגלגלים עשויים מגומי מוקצף!! השאלה באיזה איכות(אפשר בקלות להרגיש את ההבדלים ע"י נגיעה בגומי)
נכון בדרכ עדיף 8 גלגלים על 4 יותר מבחינת יציבות בטיחות ופחות תקלות אבל לאיזי דרייב יש גלגלים ייחודיים שבפנים יש מייסיבים,כמו שיש בסקיטבורדים מקצועיים וכו... (כדוריות שיושבות על הציר) מה שגורם להליכה יותר קלה ועבירות מצויינת !! את יכולה להתרשם רק מלהזיז אותה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו!זה חשוב!
נעמה27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סל קל או כיסא בטיחות מגיל 0שרון26/06/2011
שלום
אני מתלבטת האם לקנות סלקל או כיסא בטיחות מגיל 0
אם נחליט בסופו של דבר על סל קל אז נקנה את הסל קל של פג (אנחנו קונים עגלה של פג)
האם הוא טוב ?
אם בסופו של דבר נלך על כיסא בטיחות חשבנו על אוונפלו סימפוני או מומנטום
האם הם טובים ?
האם יש עוד סוגים של כיסאות שהם טובים / ומומלצים ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סל קל או כיסא בטיחות מגיל 0 - תגובה
אביבית מולכו27/06/2011כסא בטיחות AIR PROTECT של סייפטי 1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלותתתתתתתת אני כבר מיתחרפנת..רחל26/06/2011
היי
אני מחפשת המלצות לעגלות האילו..
CHICCO TRIO TOUR 4
chicco trio scoop
GRACO SYMBIO
MB X6 טריז CAM
איזו עגלה טובה ??? מה כדאי לקנות??
או עגלה אחרת שכוללת אמבטיה+טיולון+סל קל+מתאמים לעגלה+בסיס לרכב
וכול זה בסביבות ה3000 ש"ח.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו לי
רחל26/06/2011נו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלותתתתתתתת אני כבר מיתחרפנת.. - תגובה
אביבית מולכו26/06/2011רחל היי
תבדקי גם את הבייבי גוגר סיטי מיני
את סייבקס קליסטו
שתיהן עגלות קלות עם אמבטיה
עגלות ציקו גם הן בסדר גמור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה של ביבהרונית26/06/2011
שלום
אנחנו מתלבטים אם לקחת את העגלה של ביבה
קודם כל האם כדאי את ההיפי או את ביבו?
מדוע הביבו יותר יקרה מההיפי?
ושאלה שנייה האם העגלה הזו בכלל מומלצת? הבנתי שהיא יחסית חדשה בשוק - לא עדיף לקחת משהו קצת יותר ותיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה של ביבה - תגובה
קובי רוזנברג26/06/2011שלום רונית
חברת ביבה קיימת שנה אבל חדרה לשוק ולתודעת הציבור בצורה יפה מאוד,העגלות מצויינות והשירות מעולה.
ההבדלים בין הביבו להיפי: הביבו כבדה יותר, הסלקל מתחבר לביבו ישירות ללא מתאמים, הטיולן של הביבו רחב וארוך יותר ויש עוד כמה הבדלים קטנים.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)