מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ברייטקס בי סמארטרותם10/01/2012
האם הדגם של ה- 4 גלגלים הוא כבר ישן והיצרן מייצר דגם זה רק עם 3 גלגלים? כך זה נראה עפ"י אתר היצרן... למישהו יש מושג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברייטקס בי סמארט - תגובה
קובי רוזנברג17/01/2012שלום רותם
ממש לא בארץ יש כרגע רק את ה-4 גלגלים.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרקו סיגנצ'רסיון10/01/2012
היי,
אשמח לחוות דעת, הערות, וכל דבר שידוע לכם על עגלת הסיגנצ'ר מבית גרקו.....
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרקו סיגנצ'ר - תגובה
אביבית מולכו12/01/2012סיוון היי
יש לי כמה לקוחות שמשתמשים בסיגנצ'ר והם אומרים שהעגלה נהדרת, נוחה לתפעול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סל קל ומגיני ראששיר09/01/2012
באיזה גיל אפשר להסיר את המגיני ראש שמקטינים כ"כ את הסלקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סל קל ומגיני ראש - תגובה
אביבית מולכו12/01/2012זה מאוד תלוי בגודלו שלח הפעוט. ישנם ילדים שמחזיקים ראש בגיל מוקדם יותר ואז ריפודי המשנה רק מפריעים, מצד שני ישנם תינוקות שלוקח להם יותר זמן לייצב את הראש ואז הם בעצם "נתמכים" במקטינים הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הברקס של הבי סמארטגלי09/01/2012
רכשתי את הבי סמארט ואני עדיין עם האמבטיה, מאוד מרוצה.
ה"אבל" היחיד הוא הברקס הבעייתי, אני צופה שתוך מעט מאוד מן הוא יישבר.
האם ידוע לך אם החלפת הברקס כרוך בתשלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הברקס של הבי סמארט - תגובה
קובי רוזנברג09/01/2012שלום גלי
עם עדיין לא עברה שנה מאז רכישת העגלה יש לך אחריות מלאה חוץ מריפודים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל של פגגלי07/01/2012
שלום רב. אחותי הביאה לי סלקל של פג "דיזיינר 22", בסלקל חסרות חלק מהרתמות ואולי עוד כמה חלקים ע"מ להשמיש אותו.
לאן אוכל לגשת ע"מ שיסדרו לי את החלקים החסרים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקל של פג - תגובה
קובי רוזנברג08/01/2012שלום חן
הדגם שציינת דיזיינר 22 הוא של חברת קוסקו שהיה שייך בעבר לפג ישראל קיים ניתן להשיג קוסקו אצל גולדי הון שיושבים בבצרה 09-7432182* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על התשובה המקצועית!!!!
גלי09/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ריידר מבית ג'יין טובה?שיר06/01/2012
שלום,
אני מתלבטת אם לקנות עגל ריידר מבית ג'ייו. לא שמעתי הרבה אנשים שקונים אותה וחסרה לי חוות דעת.
האמבטיה נראית נוחה אך הטיולון נראהלימאוד צר
עד איזה גיל הטיולון של הריידר מתאים? לי נראה בעין שתינוק מעל גיל שנה לא נכנס לטיולון? האם העגלה הזו מומלצת?????חייבת לדעת בדחיפות כי אני אוטוטו יולדת ואין לי עגלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת ריידר מבית ג'יין טובה? - תגובה
אביבית מולכו08/01/2012שיר היי
אכן גם אליי לחנות באו אנשים לומר שהטיולון צר מידי והאמבטיה נוחה מאוד!
תבדקי עוד אפשרויות כמו לדוגמא: בייבי גוגר דגם עלית, בבה קומפורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו עגלה לבחור? המלצות בבקשה...איילת05/01/2012
אנחנו מתלבטים לגבי הברייטקס 4 גלגלים ( b-agile) דגם מקביל ומשופר לבייבי ג'וגר, או
ה- avio החדשה של אינגליזינה. מה עדיף? יש המלצות נוספות? פרטו בכיף...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מעדיפה ברייטקס
גלי09/01/2012האינגלזינה קלילה יותר והרגישה לי פחות איכותית. לי יש את הבי-סמארט ולמעט זה שצריךכל הזמן לשמן את הגלגלים, היא מצוינת!!! יש לי גם את הסלקל של ברייטקס והוא אליפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו עגלה לבחור? המלצות בבקשה... - תגובה
קובי רוזנברג09/01/2012שלום איילת
אכן 2 עגלות משולבות מצויינות:
אבל אני עדיין חושב שלברייטקס כמה יתרונות בולטים:
1. אמבטיה רחבה וארוכה ובנוסף מתכווצת בסוף השימוש.
2. קיפול ידידותי ונוח.
3. הטיולון הרבה יותר רחב ויש הצללה נהדרת.
4. סלקל אמריקאי מגיע עם בסיס איזו פיקס.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לברייטקס אין מגש וגם אין אפשרות
טלי09/02/2012להרים את החלק של הרגליים לשכיבה מלאה של העגלה..
חוץ מזה היא נראית מצויינת אבל אלו 2 סיבות שבגללן אני לא אקנה אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבטיה של ברייטקס בי אגיל
אניה23/04/2012קובי, באחת התשובות כתבת שאמבטיה שלה מתקפלת?
הכיצד? האם יש כמה סוגי אמבטיה שמתאימות לעגלה זאת?
אני מתעניינת בדגם של 4 גלגלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבטיה של ברייטקס בי אגיל - תגובה
קובי רוזנברג23/04/2012שלום אנחה
כוונתי היתה שלאחר סיום השימוש ניתן לכווץ את האמבטיה כך שהיא תופסת פחות מקום.
לעגלה זו יש רק סוג אמבטיה אחת.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המותג האיכותי ביותר של עגלהקרן05/01/2012
שלום לכולם
אנחנו מתארגנים מספר אנשים לקניית עגלה לחברה שפשוט חולת מותגים...
מה המותג שנחשב הכי "אין" בעגלות ילדים?
תודה!
וסליחה על השטחיות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נינה05/01/2012Jane Rider.חללית לא עגלה.לנו יש כזאת,אני בטוחה שחברה שלכם תשמח מאד.היא גם כוללת הכל,וגם מהממת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותגים
גלי08/01/2012חברה שלך בטוח תשמח לקבל את "מוצי" או "בוגאבו" 2 מותגים חזקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ג'וי של ד"ר בייבילולה27/12/2011
האם אתם מכירים את העגלה ויכולים לחוות דעתכם עליה?
קיבלנו עליה הצעת מחיר: טיולון+אמבטיה+סלקל+בסיס+תיק הכל ב2100 ש"ח.
הבד נראה נעים מאוד, השלדה חזקה ואיכותית, העיצוב מגניב.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת ג'וי של ד"ר בייבי - תגובה
קובי רוזנברג09/01/2012שלום לולה
עגלה נחמדה מאוד, אכן יש לה עיצוב מושך, האמבטיה רחבה השילדה מיתקפלת לגודל סביר ביותר.
חסרונות: עגלת 2 ידיות, לא ניתן לקפל את השלד עם הטיולון, הטיולון לא נשכב לגמריי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
לולה09/01/2012מעניין, דווקא האמבטיה הייתה נראית לי צרה מאוד...
קנינו אותה בסוף, אך היא מחכה לנו בחנות. אשמח להיות מופתעת לטובה לגבי האמבטיה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עגלה טובה? עברו 9 חודשים
סרגיי16/10/2012בבקשה תוסיפו תגובה האם כדי לקנות את העגלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לגבי BEBE CONFORT STREETY?עגלה קומפקטית26/12/2011
ממליצים? מה צריך לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לגבי BEBE CONFORT STREETY? - תגובה
קובי רוזנברג27/12/2011שלום
השילדה אכן קומפקטית, אבל יחסית כבדה.
אמבטיה צרה.
הסלקל מגיע ללא בסיס, ניתן להוסיף בסיס אבל הקשירה לא נוחה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל לעגלת פרגו+ כסא בטיחות מגיל 0.יסמין25/12/2011
האם יש סלקלים של חברות אחרות שניתן להרכיב על העגלות של פג? אולי עם מתאמים?
אני מתלבטת האם לקנות סלקל או ללכת ישר על כסא בטיחות מגיל0.. המלצות?
ומה ההבדל בין הדגמים של הסלקלים של פג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקל לעגלת פרגו+ כסא בטיחות מגיל 0. - תגובה
קובי רוזנברג27/12/2011שלום יסמין
על העגלות של פג פרגו מתחבר סלקל 1 בלבד הפרימו ויאגייו והוא הדגם היחידי שקיים בארץ.
לגביי כיסאות בטיחות מגיל 0+ אכן יש בשוק כל מיני דגמים שמתאימים מגיל לידה אבל החיסרון שלהם הוא בזווית שכיבה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברייטקס מול אינגליזינהלנה21/12/2011
שלום לכולם, אני נורא מתלבטת וחייבת להחליט עד מחר...
איזו עגלה מומלצת יותר ברייטקס בי-אגיל 4 גלגלים + אמבטיה או אינגליזינה אביו?
שתיהן יחסית קלות ונוחות בקיפול....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברייטקס מול אינגליזינה - תגובה
קובי רוזנברג22/12/2011שלום לנה
לברייטקס 2 יתרונות בולטים:
1. אמבטיה הרבה יותר גדולה.
2. הטיולון הרבה יותר רחב
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברחחטקס מול אינגליזינה
לנה22/12/2011כן, אתה צודק, לזה שמתי לב...השאלה האם זה לא בא על חשבון משקל העגלה? הייתה לי הרגשה שהאמבטיה של ברייטקס היא כבדה יותר (מאוד חשוב לי המשקל וקלות הפירוק כיוון שאצטרך כל פעם להוריד את האמבטיה עם התינוק היות ואני מתגוררת בבניין ללא מעלית).תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברחחטקס מול אינגליזינה - תגובה
קובי רוזנברג22/12/2011שלום לנה
דווקא האמבטיה של הברייטקס מאוד קלה והכי חשוב ניתן לקפל את הטיולון ביד אחת ולעלות איתו ברגל בקלות.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחותגילי21/12/2011
אודה על קבלת המלצה על כסא בטיחות מגיל שנה עד 600 ש"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא בטיחות - תגובה
קובי רוזנברג22/12/2011שלום גילי
יש בשוק לא מעט כיסאות עד 600 ש"ח
כסאות מומלצים:
רויאל בייבי
ד"ר בייבי קוסמו
קוסקו סינרה
קצת יותר יקרים
ציקו אלטה
ברייטקס אקליפס
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה קומפקטית מגיל 0עגלה קומפקטית19/12/2011
שלום,
נבדקו המון עגלות, ורק מעט מאוד נכנסו לתא המטען...אחת מהן היא הבוגבו בי.
אך האם "באמת" היא מתאימה מגיל 0?...
האם לקשור את התינוק כשהוא רק נולד, ולהשכיב אותו בעגלה שהזוית המקסימלית שלה היא 150 באמת מתאים כפי שהיצרן מפרסם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה קומפקטית מגיל 0 - תגובה
קובי רוזנברג22/12/2011שלום
על מנת להשכיב ילד מגיל 0+ בעגלה ללא אמבטיה אני חייב שיהיה זוית שלפחות 175 מעלות.
מבחינת שלביי ההתפתחות:
180 מעלות רק באמבטיה ניתן להשכיב על הבטן.
175/178 מעלות מגיל 0+ על הגב בלבד/עלהצד
165 מעלות מגיל 3+ חודשים
150 מעלות מגיל 6+ חודשים
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SILVER CROSS HALOעגלה קומפקטית19/12/2011
מישהו מכיר את העגלה ויכול לחוות את דעתו, האם מתאימה מגיל 0?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SILVER CROSS HALO - תגובה
קובי רוזנברג22/12/2011שלום
היא אכן מתאימה מגיל 0+, אך העגלה לא תפסה בארץ.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)