פורום מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת פנים מסורתית או עי חוטים.
    סל
    21/05/2014

.ישלום רב! אבקש את יעוצך אני מתלבטת בין שתי השיטות עי" חוטים העלות נמוכה יותר זמן החלמה גם כן אך מה לגבי הסיבוכים והאם אפשר להגיע לתוצאות טובות כמו ניתוח פנים כירורגי.או לחכות שיהיה לי הזמן והכסף למתיחת פנים כירורגית? יש לי גם קמטים מעל השפה העליונה מה הטיפול היעיל לכך?( עברתי כבר מס" פעמים הזרקות של חומצות אילרוניות אך התוצאות זמניות ולא עשו את העבודה לחריצים עמוקים) . דבר נוסף מה עמדתך בנושא פילינג עמוק ? למרות ששיטה זאת מפחידה אותי. בתודה ובברכה סלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתיחת פנים מסורתית או עי חוטים. - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    20/06/2014

לסלי שלום.
    את שואלת המון שאלות טובות. התשובה היא שקיימות דרכים רבות ולכל דרך יש את היתרונות והחסרונות. שיטת החוטים היא שיטה שנכנסה ארצה מהמזרח ומרוסיה ואינה מוכרת במערב בכל אופן לא בארה"ב.. שיטה זאת אינה מסובכת וניתן לקבל תוצאות מיידיות במשרדו של הרופא. שיטה זאת מתבססת על "משיכת" העור והיווצרות של תגובה של העור. דברי אלה נותנים תוצאות חלקיות כבר בסיום הטיפול על ספת הטיפולים, וממשיכות לתת תוצאות עד למעלה משנה.
    שיטת החוטים מצריכה טיפול חוזר לאחר חודש ולאח כחודשיים מהטיפול הראשון על מנתת לקבל את התוצאה הרצויה. ( קיימות מספר שיטות להחדרת חוטים ואולם שיטה זאת היא הפשוטה ביותר) שיטה זאת ומלווה באופייה באופן חלקי בשימוש בנוסף במילוי ח היאלורונית על מנת לשפר את התוצאה . שיטה זאת מתאימה כהכנה לארוע מתקרב וכאשר אין רוצים לבצע התערבות ניתוחית אשר מן הסתם נותנת תוצאות ארוכות טווח יותר ומשמעותיות ואולם - מצריכה השקעת משאבים נפשיים וכספיים אחרים אשר לא תמיד הם בנמצא.
    לא מזמן ביצעתי טיפול כזה לאשה של עמית רופא אשר עמדה לפני חתונה ונזכרה שהיא רוצה להיראות טוב לחתונה ולא היה ברצונה לעבור התערבות משמעותית בקופה זאת. הייתה מאוד מרוצה מההליך ומהתוצאה וקבלה המון מחמאות על הופעתה בלא שעברה התערבות ניתוחית.
    שובה זאת היא תשובה "על רגל אחת" כמו שאומרים ורצוי תמיד להתייעץ באופן אישי. פילנג עמוק היא טכניקה טובהה אשרר גם לה את הבעייתיות שלה כמו פיגמנטים עור אדום לקופה כזאת או אחרת ולעתים נדירות צלקות אשר יכולת להופיע מסיבות כאלה או אחרות.
    שלך בכבוד רב

דר אבישי וינברגר מומחה לכירורגיה פלסטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן בחוטים
    רחל
    12/05/2014

בזמן האחרון מדברים הרבה על נושא מתיחת בטן בחוטים יש לי עור רפוי לאחר הריון ) ילדתי לפני עשר שנים) וסימני מתיחה אין לי שומן בבטן והיה גם מנתח פלסטי שאמר שאיני מתאימה לניתוח מתיחת בטן כי "אין מה למתוח" ... אבל הבטן עם סימני מתיחה ועור רפוי וטבור מעוות ...האם לדעתך יש מצב שזה פתרון עבורי או ש"חבל על הזמן"

לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן בחוטים

הוספת תגובה

• מתיחת בטן בחוטים - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    20/06/2014

אין לי נסיון במתיחת בטן בעזרת חוטים ואולם אם הבטן אינה רפויה באופן מיוחד בהחלט ניתן לשקול התערבות כזאת.טכניקה זאת נותנת תוצאה מאוד טובה כמובן במגבלותיה בעור פנים וצואר רפויים.
    בכל מקרה לסימני המתיחה קיימות טכניקות של שימוש בפחמן דו חמצני והייתי מפנה אותך לדר גילוני יאיר בית הרופאים תל אביב (ריינס פרישמן).
    בנושא המתיחה של דופן הבטן הייתי ממליץ לך להבדק גם כן באופן מקצועי.
    אם תחליטי לפנות לעמיתי דר גילוני אשמח לראותך ולייעץ לך גם כן. או ההפך

בכבוד רב דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי ניתוח מתיחת בטן
    הילה
    02/05/2014

שלום רב
    אני בת 36, עברתי 3 ניתוחים קיסריים ,האחרון לפני 9 חודשים, אני מעוניינת לבצע ניתוח מתיחת בטן , שאיבת שומן והרמת חזה, (חזרתי למשקלי לפני ההריון). קראתי באינטרנט שההחלמה מניתוח שכזה דומה להחלמה של ניתוח קיסרי, לעומת זאת שוחחתי עם מישהי שסיפרה לי כי ההחלמה קשה מאוד ולעבור ניתוח שכזה, כשיש לי תינוקת בבית נראה לה לא הגיוני. אשמח לשמוע את חוות דעתך ולקבל מידע על תהליך ההחלמה .
    תודה מראש ,
    הילה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי ניתוח מתיחת בטן - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    11/05/2014

הייתי מתחיל במתיחת בטן בגלל שאלות טכניות אנטומיות. גם הרמת חזה וגם מתיחת בטן הינם ניתוחים לא קצרים ( כמו הגדלת שד למשל...) ודורשים זמן הרדמה כללית ארוך - אם את מבקשת שהמנתח שלך בלבד - יבצע אותם.
    במתיחת בטן קלאסית ברב המקרים איני משאיר מנקז ואז נדרשת להיות מעט כפופה למספר ימים כדי לא למתוח את עור הבטן המתוח עקב הניתוח.
    נותן תוצאות יפות צריך שיתוף פעולה בבית לכשבוע...
    הרמת חזה ניתוח יותר קל לדעתי גם כן נמשך זמן בחדר ניתוח בגלל התפירה .
    ההליך הניתוחי. התאוששות ממנו קלה יותר לדעתי - ממתיחת בטן.
    כדאי לך להתייעץ ולקבל אינפורמציה מתאימה אישית .
    שלך בכבוד רב
    דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה לאחר ניתוח מתיחת בטן ותמיכת ה
    חן
    31/03/2014

רציתי לשאול מה דעתכם, לפני כחודש נותחתי מתיחת בטן והרמת חזה + הגדלה. התוצאה אינה לשביעות רצוני וכשפניתי בעניין למנתח תמיד הפנה לתמונה ש"לפני"... לא הוגן כי רציתי מושלם ולא משופר.
    נשארו לי שומנים במותניים והחזה יצא קטן מידי לטעמי.
    לא הייתה לי תמיכה כלל במהלך ההחלמה הצלקת בבטן במרכז נפתחה... חודש אחרי לא מקבל הנחיות איך לפעול...
    מה לעשות? אני בידיים שלהם כי יש לנו עוד המשכיות ושילמתי לא מעט, לא מרוצה אחרי סבל לא נורמלי עם תוצאות לא מספקות כפי שהובטח לי.

הוספת תגובה

• החלמה לאחר ניתוח מתיחת בטן ותמיכת ה - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    05/04/2014

תגובתי היא חלקית כיון שאיני מצוי מספיק בהליך שלך אותו את מתארת.
    יש תמיד לזכור את המצב של לפני הניתוח. יש להבין שהמנתח אינו אלוהים וגם אצלו - (אצל אלונים) - לא תמיד יוצא טוב...
    אני משוכנע שתקבלי יחס טוב אצל המנתח שלך אם תהיי קשובה אליו ותתאזרי בסבלנות המצריכה לריפוי פצעי ניתוח די גדול ומורכב.
    מאחר לך הצלחה ורפואה שלמה ומהירה ככל הניתן.

שלך בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת עודפי עור מדופן הבטן
    מורין סיטבון
    03/03/2014

שלום רב לד"ר, אני שנה אחרי מעקף- כרגע בשלבי הבירורים מאחר והמשקל לא יציב ועוד בירידה . מתעניינת בעקבות המלצת המנתח שלי למתיחת בטן בדופן הקדמי. נוצר אצלי שיפול נוראי וכבד הגורם לאיזור שמתחת להזיע ולהריח לא טוב חרף המאמצים לשמור על הגיינה. אציין כי גם חוויתי זיהום קשה בטבור שהוביל אותי למיון. האם מנסיונכם ייתכן והקופה תאשר את ההליך ע"ח הקופה? אני מבוטחת בכללית מושלם. אשמח לדעת מהו התהליך שאני צריכה בבירורים. למי פונים עם מכתב ההפניה מהמנתח? תודה על ההכוונה.

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת עודפי עור מדופן הבטן

הוספת תגובה

• הסרת עודפי עור מדופן הבטן - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    05/04/2014

עלים לפנות לדעתי למרפאה לכירורגיה פלסטית במרכז רפואי של כללית ושם ידונו במקרה שלך. אין אני מבטיחך שייענו בחיוב לפנייתך. ואולם כדאי לנסות גישה זאת

בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן
    ב
    28/01/2014

אני כבר מעל שנתיים מאז הלידה. בהריון לא היה בטן כמעט בכלל (עליתי קצת פחות מ-6 ק"ג) וגם התאמנתי הרבה. שבוע לאחר ניתוח קיסרי כבר הייתי כמו היום ללא בטן ובכושר (מיד חזרתי להתאמן). אבל עדיין יש לי עודף עור שרואים כאשר אני נתכופפת וגם נפיחות מעל הצלקת נשארה וגם צלקת קלואידית למרות שתפר היה פנימי כמו שעושים מנתחים פלסטיים.
    א. מה לעשות בנושא מתחיחת בטן (כאשר אני עומדת לא רואים מהצד אבל מקדימה הבטן לא כמו שהיתה פעם)
    2. נפיחות מעל צלקת. היתה לי בצקת מעל התפר ללא זיהום ועשו ניקוז. זה ירד אבל לא עד הסוף. רופא אמר שבצקת בגלל שהתחלתי להתאמן 24 שעות אחרי ניתוח קיסרי. האם אפשר לטפל בזה?
    3. מה עושים עם צקלת קלאוידית.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן

הוספת תגובה

• מתיחת בטן - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    02/02/2014

ל-ב ניקרה
    הינך שואלת המון שאלות שלכל אחת ניתן לכתוב מאמר באופן נפרד...
    אני ממליץ לך להבד'ק על ידי מומחה לכירורגיה פלסטית אשר יוכל ביחד איתך להתלבט במה הכי טוב לך ומה יענה על הציפיות שלך..
    השאלות הן מאוד ייחודיו לך ויש צורך לבדוק אותך בקפידה לפני מתן חוות דעת מתאימה

בכבוד רב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה נוגדת דיכאון לפני ואחרי ניתוח
    הדס
    28/01/2014

שלום רציתי לדעת האם וולבוטרין 300 מג עם פרוזק 20 מג מסוכן לקחת לפני ניתוח פלסטי שמתבצע בהרדמה מלאה ואם אחרי הניתוח משכך כאבים ואנטיביוטיקה מסוכן עם התרופות שאני לוקחת ? אני פשוט פוחדת שיקרה לי משהו מכל החומרים ביחד וגם השאלה שלי האם המנתח פלסטי יכול לבקש חוות דעת מהפסיכיאטר שלי בשביל לבצע את הניתוח ? אני שוקלת להפסיק עם התרופות מהפחד שיקרה לי משהו עם האינטראקציה בין התרופות של החומר הרדמה ושל האנטיביוטיקה והמשכך כאבים שאצטרך לאחר הניתוח תודה רבה .

הוספת תגובה

• תרופה נוגדת דיכאון לפני ואחרי ניתוח - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    02/02/2014

להדס היקרה.
    כדאי בהחלט להתייעץ עם הפסיכיאטר לגבי הניתוח בכלל ולגבי התרופות אותן את נוטלת בפרט.

בהצלחה

דר אבישי וינברגר
    מומחה לכירורגיה פלסטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחר ניתוח פנים וצוואר ועפעפיים
    דנה
    13/11/2013

שלום
    כחודשיים לאחר הניתוח יש בצקת מתחת ללסת. עשיתי 4 עיסויים לימפטיים שלא עזרו משמעותית. בנוסף בעפעפיים ומסביב לעיניים יש עדיין תחושת רדימות, חוסר תחושה גם בצידי הלחיים. האם יש מקום לדאגה ? איך מטפלים בבצקת כדי שלא תתקבע? חוסר תחושה מסביב לעיניים- האם תופעה מוכרת? תודה מראש על התשובות. דנה

הוספת תגובה

• אחר ניתוח פנים וצוואר ועפעפיים - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    31/12/2013

בצקת מתחת ללסת יכולה עדיין להיות לאחר חודשיים מהניתוח. הייתי ממליץ אגידה אלסטית טובה לפחות בלילה מסביב לראש אשר כוללת את האזור שמתחת ללסת.
    הייתי ממליץ גם שינה עם ראש גבוה ככל הניתן בשעות הלילה.
    התחושה של "הרדמות " אתרי הניתוח קשורה בפגיעה אשר הולכת עם הרמת העור ופוגעת בעצבים השטחיים של העור אשר נותנים את התחושה.
    התופעה נעלמת ברובה עד שנה לאחר הניתוח ולפעמים וברב המקרים אף לפני זה.
    מקוה שעזרתי לך מעט.

בכבוד רב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להרמת גבות
    אחת
    23/10/2013

אני בת 55 ויש לי צניחת גבות רצינית. איזה שיטה אתם ממליצים שאעבור? שמעתי שיש דרך הגבות ודרך הראש בקו השיער? מה הסיכונים בניתוח כזה ואיזה שיטה עדיף אתם ממליצים שאעבור? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להרמת גבות

הוספת תגובה

• ניתוח להרמת גבות - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    31/12/2013

לאחת! קיימים מספר ניתוחים להרמת הגבות. לפני שבוע חזרתי מכנס בניו יורק שעסק בנושא של עיצוב פנים. הטכניקה הפשוטה ביותר וגם המדוייקת ביותר היה הטכניקה אשר מסלקת מעט עור מעל לגבה ועל ידי כך מרימה אותה.
    היתרון דיוק מיירבי וניתוח קטן מאוד - יחסית.
    החיסרון הוא צלקת קלה מעל לגבה שברוב המקרים ניתן להסוותה וגם אינה בולטת -אם אין אפשרות להסוותה ( גברים).
    מקווה שעניתי לשאלתך.
    בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן
    אנונימי
    13/06/2013

שלום,
    אני עברתי תהליך של דיאטה קיצונית והורדתי 47 קילו ונשארו לי עודפי עור.
    איך אני קובע את רמת העודפי עור נגיד בשביל ניתוח?
    חשוב לציין אני בן 18 גובה 1.83 משקל 75

לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן

הוספת תגובה

• מתיחת בטן - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    07/07/2013

יש לבדוק אותך ולברר מה רמת עורף העור שיש לך באופן אישי. בניתוח מחליטים על כמות העור העודף אותה מסלקים בניתוח לפי המצב בשטח לעתים מהטבור ועד הערווה ולפעמים פחות ואולם ברב המקרים - יותר.
    בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על מרדים לניתוח הרמת פנים
    ארנית
    04/06/2013

אני בת 62 ורוצה לעבור ניתוח הרמת פנים צוואר ועפעפיים.רציתי לעשות בהרדמה מקומית אבל אמרו לי שזה ניתוח ארוך כ- 5 שעות ולא מומלץ בהרדמה מקומית. עקב גילי אני חוששת מהרדמה כללית אבל אם אין ברירה אני רוצה להתייעץ עם מרדים קודם.
    למישהו יש המלצה על מרדים שעובד בניתוחים פלסטים?
    חשוב!!!!!

הוספת תגובה

• המלצה על מרדים לניתוח הרמת פנים - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    09/06/2013

קיימים מספר מרדימים אשר עוסקים בהרדמות כלליות שטחיות לניתוחי פנים.
    אני ממליץ לך לתאם פגישה עם מזכירותי על מנת לבדוק על מה מדובר.

בכבוד רב

דר אבישי וינברגר מומחה לכירור פלסטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כזה דבר הרדמה כללית שיטחית

רובי
    22/08/2013

או שזו הרדמה כללית או שזה טישטוש וזה שיטחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן
    עדי
    02/05/2013

מתיחת פנים "מחזיקה מעמד"?

לקביעת תור
    סגירה
    כמה זמן

הוספת תגובה

• כמה זמן - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    19/05/2013

פעם פורסמה עבודה מדעית על אחיות תאומות זהות אשר אחת מהן עברה טיפול פלסטי בפנים ואחותה התאומה הזהה - שלא עברה.
    בבדיקה של השוואת פני האחיות לאחר זמן קצר ובזמנים מדודים עד לאחר עשרים שנה - לאחר הטיפול, זאת שעברה פלסטיקה בפנים - נראתה תמיד יותר טוב מאחורת שלא עברה טיפול כזה.
    האם עבודה שהצגתי בפניך עונה על שאלתך?

בבכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן + סימני מתיחה מעל הטבור
    וי
    17/04/2013

אני בת 41, ארבעה חודשים לאחר לידה שלישית (הראשונה הייתה בניתוח קיסרי), לא מתכננת לידות נוספות, שוקלת 65 קילו , גובה 1.63.
    יש לי סימני מתיחה כבר מההריון הראשון לפני 13 שנה, הסימנים הם מעל הפופיק.
    הייתי ביעוץ במכון הלן מדיקל סנטר בר״ג למתיחה, שאיבה והמסת שומן.
    פניתי בשל סימני המתיחה, ובייעוץ נאמר שנדרש ניתוח מתיחה + שאיבה והמסת שומן + הצרת היקפים + הזזת מקום הפופיק.
    רציתי לשמוע מבנות נוספות שעברו ניתוחים כאלו, והאם יש המלצה לגבי רופא מומחה בתחום זה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן + סימני מתיחה מעל הטבור - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    24/04/2013

ניתוח מיחת בטן אינו מסיר את סימני המתיחה בעיקר אלה שנמצאים מעל לטבור. העור שנמצא מעל לטבור - בזמן מתיחת בטן - יורד לאזור הערוה. אם סימני המתיחה הם בחלק התחתון של הבטן אז הם מסולקים ביחד עם העור העודף של דופן הבטן ואולם ברב המקרים עודף העור אינו כ"כ גדול שניתן לסלק גם חלקים מהחלק שנמצא מעל אזור הטבור והא יורד כלפי הערוה..
    להסבר ממצא יותר עליך לפנות לרופא אשר יבדוק אותך ויתן לך אינפורמציה ספציפית לך.
    בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת פנים
    אלה
    10/04/2013

לכמה זמן היא "מחזיקה מעמד"?

לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת פנים

הוספת תגובה

• מתיחת פנים - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    10/04/2013

פעם האמריקאים עשו עבודה מדעית והשוו אחיות תאומות זהות אשר אחת עברה מתיחת פנים והשניה- לא והשוו אותן משך שנים רבות לאחר המתיחה של אחת מהן .תמיד זאת שעברה את המתיחה - נראתה טוב מאחותה שלא עברה את המתיחה. האם זה עונה על שאלתך. הממוצע של פנוים או פונות למתיחה ועיצוב חוזר הוא כ-7 שנים

בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן משולבת עם עוד אזור
    דיתי
    02/04/2013

שלום רב,
    האם אפשר לשלב ניתוח מתיחת בטן עם הקטנת חזה, כך שיעשה באותו נתוח?

תודה.

הוספת תגובה

• מתיחת בטן משולבת עם עוד אזור - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    10/04/2013

לדעתי לא רצוי קודם כל בגלל הפרעה אפשרית באספקת הדם למתלה של הבטן לאחר ביוצוע ההקטנה ושנית מאריך מאוד את הניתוח.

בכבוד רב דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה