מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ר אבישי וינברגניר13/03/2013
ד"ר אבישי שלום רב
(אני יודע שפורום זה לא עוסק בשאלתי אבל זה מאוד חשוב לי ובכל אופן אתה הרופא היחידי שמצע טיפול זה , אנא ממך אל תתעלם משאלתי) תודה.
אני בן 28 שסובל ממפרצים בצידי הראש בעומק של 2.5 ס"מ , אני נוטל פרופסיה מדי יום כבר חמש שנים המצב שלי נשמר כל הזמן כלומר הנשירה נעצרה כבר ממזמן .
אני מעוניין לטפל באיזור זה ומתלבט בין השתלת שיער רגילה לבין השיטה החדשה שלך
ובשל כך יש לי מספר שאלות. (שוחחתי עם ד"ר ברנרדו פינקל ואף שהוא מבצע השתלות שיער הוא המליץ עליך בחום ).
ברצוני לשאול אותך לגבי טיפול חדש שלך שנקרא "העברת מתלי שיער" שאות אתה מבצע
1) האם אתה היחיד בעולם שמבצע טיפול זה (בארץ אני יודע שאתה היחיד)
2) האם בניתוח זה אתה מוציא כמה רצועות של עור עם שיער ושותל כל רצועה בשלמותה (ללא הפרדה למיני ומיקרו שתלים) ושותל אותה בקדמת הראש באיור קירח משיער ?
במידה ואכן כך אתה עושה האם אתה מסיר שכבת עור גם מהאזור הקירח על מנת שבמקומה תניח שכבת עור עם שיער אותה הוצאת מהאזור התורם?
3) האם טיפול זה מיועד רק לקדמת הראש או שהוא מיועד גם לאזור הפדחת (קודקוד הראש)?
4) האם אפשר לומר שחסרונה היחיד של שיטה זו היא שנותרות מספר צלקות במקומות שונים בראש בניגוד להשתלת שיער סטנדרטית בשיטת ה FUT בה נותרת צלקת אחת בלבד או לחילופין השתלה בשיטת הFUE בא לא נותרת אך צלקת ניראת לעין אלא מיקרו צלקות?
5) האם טיפול זה מבוצע בהרדמה מקומית?
6) האם השיער המושתל יתחיל לצמוח לאחר שלושה חודשים לערך כמו בהשתלה רגילה?
7) האם מוזרקים מים פיזיולוגים לקרקפת ?
8) האם תיתכן אובדן תחושה בקרקפת או באיזורים בה?
9) האם ניתן להשתיל שיערות בודדות על הצלקות על מנת לטשטשם ?
10) מהי העלות או טווח המחירים של ניתוח זה למקרה שלי (מפרצים בעומק 2.5 ס"מ)
אודה לך מאוד אם תעניק תשומת לב מלאה לכל השאלות שלי , זה חשוב לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר אבישי וינברג - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר09/06/2013צור בבקשה קשר עם מרפאתי על מנת שתבדק ואז אוכל להמליץ או לא על שיטה זאת או אחרת.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת סנטריהלי25/02/2013
הי,
יש לי סנטר רופס, כאילו שכמעט והוא לא קיים וזה ממש מכער את הפרופיל שלי. אמרו לי שאפשר לעשות מתיחה של הסנטר ע"י ניתוח בשתי קצות הלסת התחתונה. זה ניתוח מסובך? יקר? התאוששות ארוכה? כדאי להכנס לזה בכלל? השיפור משמעותי במראה החיצוני?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת סנטר - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר26/02/2013ליהלי שלום. שכחת לציין בת כמה את כיון שלגילים שונים ישנם טיפולים שונים שהם אפקטיביים לגיל.
הטיפול בסנטר הרופס או הסנטר הכפול נותן בכל גיל בכל מקרה תוצאות יפות ואולם יש להתאים את הטיפול המתאים כפי שאמרתי לגיל המתאים .
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי מתיחת פניםרעות13/02/2013
שלום,
אמא שלי עברה ניתוח מתיחת פנים. אחרי שבועיים וחצי יצא לי לראות אותה, וכמעט לא זיהיתי אותה. לא זיהיתי נפיחויות, אבל העיניים כאילו עיניים של אישה אחרת. אני ממש לא מצליחה לזהות את העיניים של אמא שלי. הן טיפה יותר קטנות ושונות לגמרי. גם אחרים חושבים כמוני. האם ככה זה ישאר? או שהעיניים לאט לאט יחזרו לעצמן? (חשוב לי לציין שאין נפיחות).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי מתיחת פנים - תגובה
ד''ר יצחק מאייר16/02/2013שבועיים היא תקופה קצרה מידי בכדי לראות את התוצאה כסופית.
לדעתי יש להמתין מספר חודשים.
בכל מקרה התייעצי עם הרופא המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פנים או טיפול יעיל לבת 50אילנית12/02/2013
שלום לכולם,
אלו טיפולים אפקטיביים ניתן לעשות על מנת להעלים את קמט "בולדוג" עדין ומתיחה באיזור העיניים.
שמעתי על טיפולי מיזותרפיה, אך אינני יודעת מה יעילותן לאורך זמן, ושמעתי שיש טיפול קילוף בלייזר - אבל לא הבנתי עם זה עוזר לאזורים הללו.
ומהי מתיחת פנים, כיצד מתבצעת, מה יעילותה ומה המחירים?
תודה לכל העונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת פנים או טיפול יעיל לבת 50 - תגובה
ד''ר יצחק מאייר16/02/2013אין קשר בין הגיל הביולוגי והכרונולוגי.
כדי לקבל יעוץ פרטני יש להתייעץ בכירורג פלסטי שיתאים לך את הטפול בהתאם לממצאים שיגלה בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנטר כפולגלי28/01/2013
היי,
אני רק בת 30 ומבנה גופי רזה אבל יש לי סנטר קטו ומעצבן שמבצבץ החוצה בכל פעם שאני מורידה את ראשי או מחייכת. האם יש דרך להעלים אותו ללא ניתוח? ואם זה רק בניתוח איזה סוג של ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנטר כפול - תגובה
ד''ר יצחק מאייר03/02/2013בחלק מהמקרים ניתן לשפר את איזור הסנטר ע"י שאיבת שומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטרקט והרמת עפעפייםאלין08/01/2013
מה מומלץ לעשות קודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטרקט והרמת עפעפיים - תגובה
ד''ר יצחק מאייר09/01/2013לדעתי,יש לבצע ראשית את הנתוח הרפואי ולאחר מכן את הנתוח הקוסמטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף עוראנונימי19/12/2012
שלום,
אני בן 17 וחצי, שוקל 73, גובה 1.84.
לפני שנה ו4 חודשים התחלתי בדיאטה שכוללת המון ספורט במשך שנה של דיאטה וספורט ירדתי 47 קילו ובמשך 4 חודשים אני שומר על המשקל שנע בין75-73
הבעיה היא שיש לי עודף עור בבטן ובזרועות ובירכיים בעיקר בבטן.
הכפלים בבטן כלומר ה''צמיגים'' מפריעים לי ממש לגופי.(לא יפה)
אני רוצה לפתח שרירים ואני לא יודע עם העודף עור הזה זה אפשרי.
מה אם יש עודף איאפשר לחטב את הגוף?!
מה עושים עם זה?
אני מבקש תשובה אחת מלאה ונורמלית כי נמאס לי לקרוא מאמרים או להקשיב לאנשים אז בבקשה לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף עור
אנונימי19/12/2012חשוב לציין שאני כמעט חצי שנה עובד כל שכיבות סמיכה,כפיפות בטן ,אלכסונים, הרמת רגליים לבטן, וכפיפות ברכיים לירכיים.
ואני לא כלכך רואה תוצאות.
הכל בגלל עודף עור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף עור - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר22/12/2012קרוב לודאי כיון שפיתוח שיריר אינו יכול למלא את עודף העור במקום השומן בכמות כ"כ גדולה שאיבדת עקב הירידה במשקל.
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף עור - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר22/12/2012עודף עור לאחר ירידה ניכרת במשקל מטופל בדרך כלל על ידי סילוק שלו בניתוח. - אם העור אינו מתכווץ .
פיתוח שרירי הוא טוב ואולם בדרך כלל אינו מספיק על מנת למלא את עודף העור..
עליך לפנות לרופא מנתח אשר יבדוק אותך ויחווה דעתו באופן אישי אליך.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חגורת בטן לאחר ניתוחדוד30/11/2012
האם חגורת בטן לאחר ניתוח שבר תבורי מתאימה גם כחגורה בטן לאחר הורדת סינר - עודפי עור גדול. במידה ולא איך קוראים לאותה חגורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגורת בטן לאחר ניתוח - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר11/12/2012לניתוח מתיחת בטן יש לדאוג לחבורה מתאימה אשר תהדק את כל דופן הבטן וזה יכול להיות מבוצע על ידי חגורה מיוחדת לכך או חגורה "יפנית" אותה ניתן לרכוש בפרמים השונים . לעתים קרובות זקוקים לשתי חגורות יפניות על מנת לכסות את כל דופן הבטן
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעמוד ולככת זקוף לאחר מתיחת בטןניקול14/11/2012
שלום רב, רציתי לדעת בערך כמה זמן לוקח עד שאוכל לעמוד וללכת ישר אחרי מתיחת בטן???
וכמה זמן אמור לכאוב התפרים בשרירים???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעמוד ולככת זקוף לאחר מתיחת בטן - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר20/11/2012ניתן לעמוד זקוף לאחר מתיחת בטן לאחר בין 7-10 ימים.
המיחושים חולפים עם הזמן וחוזרים לפעילות נורמלית תוך זמן לא ארוך - ברב המקרים..
לא הייתי ממליץ למשל על כפיפות בטן לפני 6 שבועות מהניתוח וזה גם כן באופן הדרגתי.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פניםאדוה13/11/2012
שלום רב, אני בעלת עצמות לחיים גבוהות מה שגורם לעיניים שלי להראות מעט שקועות במיוחד כשאני מרזה מאוד. אני רוצה לעשות ניתוח למתיחת פנים אבל השאלה היא האם הניתוח יגרום לעצמות הלחיים שלי לבלוט עוד יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת פנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר25/11/2012לאדוה היקרה. בדרך כלל לחיים מורמות הוא סימן לנעורים... בכל מקרה רצוי לבדוק או לראות אותך על מנת לתת לך תשובה עיניינית
בכבודר רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לבצע מתיחת פניםחני05/11/2012
אני מעוניינת לבצע מתיחת פנים, רציתי לדעת איפה ניתן לעשות זאת והאם זה משאיר צלקות בולטות? והאם הן עוברות עם הזמן או נשארות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - 3 ימים אחרי מתיחת בטן+הרמת חזהשירי27/10/2012
כל הגוף שלי מאוד נפוח, זה נראה כאילו עליתי 5-10 קילו (אני יודעת שזה הצטברות נוזלים). אפילו כפות הרגליים שלי נפוחות מאוד.
הייתי רוצה לדעת מתי הנפיחות הזאת תרד?
בנוסף, אני מאוד מפחדת להשמין בתקופת ההחלמה.
לא רק שהפסקתי לעשן בגלל הניתוח (כידוע, הפסקת עישון גורמת להשמנה),
אני גם מבלה את רוב זמני בשכיבה או ישיבה ואוכלת הרבה.
בנוסף, לוקחת אנטיביוטיקה ומשככי כאבים וקראתי שהם גורמים להשמנה.
אם אוכל רק יוגורט ביו, פירות, ירקות ודגים אוכל למנוע השמנה או אפילו לרזות קצת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 ימים אחרי מתיחת בטן+הרמת חזה - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר28/10/2012עלייך להיות בקשר עם הרופא המנתח שלך ואני בטוח שהוא יענה על כל שאלותיך מתוך היכרות עימך ועם גופך.
שאלות באינטרנט אינן תחליף לאבחון וטיפול של הרופא המטפל!!
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על ניתוח מתיחת בטןשי15/10/2012
שלום, האם בניתוח מתיחת בטן חותכים את העור העודף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על ניתוח מתיחת בטן - תגובהפ
ד''ר אבישי וינברגר18/10/2012בניתוח מתחחת בטן מסלקים את העור העדף כמובן
בכבוד רב
דר וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה מניתוח פניםמנותחת טריה06/10/2012
שלום לכולם, עברתי ניתוח מתיחת פנים, שליש תחתון וצוואר לפני 10 ימים. הפנים שלי עדיין מאוד נפוחים ועדיין סובלת מתחושת חנק. האם זה סביר? כמה זמן לקוחת החלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת פנים
מיוש06/10/2012זה מאוד אינדיבידואלי.לי לקח כחודשיים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה מניתוח פנים - תגובהלאחר מתיחת
ד''ר אבישי וינברגר18/10/2012סביר מאוד וזה דורש זמן קצר או ארוך יותר. התוצאה הסופית של הרמת פנים היא עד שנה ואולם הנפיחות העיקרית יורדת לאחר שבועיים שלושה
בכבוד רב
דר וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן ריפוי
דן04/11/2012אחרי מתיחת פנים רוב הנפיחות יורדת עד חודש
אולם ריפוי מושלם אורך עד שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה מניתוח פנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר11/12/2012ראשית כדאי לך להוועץ ברופא שניתח אותך.
נפיחות בפנים זה דבר סביר וזה כמובן ללא בדיקתי אותך!!!
הרגשת חנק גם כן אפשרית כיון שהפנים נמתחות בעזרת תפרים אשר מהדקים את השרירים שמתחת לעור.
תשובתי לך אינה עוסקת במקרה הספציפי שלך ואולם נותנת אינפורמציה כללית.
עליך להוועץ עם הרופא המנתח שלך בכל השאלות שאת שואלת באינטרנט
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מרוצהמיוש04/10/2012
בת 51.גם אני אינני מרוצה מתוצאות מתיחת הפנים שעשיתי לפני כשנה וחצי.מיד אחרי הניתוח הייתי הכי מאושרת בעולם,לאט לאט פניי חזרו כמעט למצב הקודם "לפני". הבעיה העיקרית היא מירקם העור שלי.בבוקר צעיר ונפלא,במשך היום משתנה,מבוגר. איך אני יכולה לשנות את המירקם של עור פניי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה לפנייתי?
מיוש05/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)