מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה רבה ד"ר מאייר אקבע פגישת יעוץנעמה02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה ד"ר מאייר אקבע פגישת יעוץ - תגובה
ד''ר יצחק מאייר02/12/2010בשמחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מאייר - התיעצות לגבי מ. פניםנעמה30/11/2010
שלום ד"ר מאייר, שמי נילי בת 59, שמעתי עליך רבות... ואף ראיתי מקרוב שתי מנותחות שלך, שפשוט נדהמתי מאיך שהן נראות לאחר ניתוח פנים שעברו אצלך. לגבי, אני מעוניינת גם כן לעבור ניתוח מתיחת פנים אצלך, שאלתי האם עודף משקל של כ- 10 ק"ג אמור להשפיע על תוצאות הניתוח, האם כדי קודם לרדת במשקל ורק אחכ? למעשה אני כרגע בתהליך הרזיה.. מה אתה מציע? אשמח לקבל את תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר מאייר - התיעצות לגבי מ. פנים - תגובה
ד''ר יצחק מאייר30/11/2010עודף משקל של כ10 ק'ג לא ישפיע על התוצאה,גם במידה ותרזי לאחר מכן.
בעת הנתוח,מסלקים את הריקמה השומנית העודפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןניב24/11/2010
שלום רב,
אני שוקלת לעבור מתיחת בטן ואף עברתי ייעוץ בעניין, שאלתי:
אני מבינה שבאמצעות הניתוח ושאיבת השומן הנילוות ניתן לרדת במשקל כ 3-4 קילו וזה בוודאי לא שינוי מהותי, אך מה לגבי ההקפים של המותניים וכו' האם כאן יש שינוי?
אשמח לדעת מעבר לבטן שטוחה האם ממשיכים להראות שמנים?
(בת 43, גובה 158, משקל 75 )
בברכה,
ניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר27/11/2010ניתוח מתיחת בטן אינו ניתוח לירידה במשקל. מתיחת הבטן נותנת תוצאות משמעותיות בנושא הבטן בעיקר עם השלכות מינימליות על שאר הדברים.(תלוי מה נקודת המוצא וצריך לראות כדי לתת לך תשובה מדויקת יותר).
לפי המידות שכתבת כנראה שאינך דחלילה.... אולם צריך לראות אותך.
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים או הפרשותגילי23/11/2010
שלום רב.
אני שבועיים אחרי שאיבת בטן ומתיחתה ועדיין לא מפסיקה לדמם מהניתוח ומהטבור. הכמויות הן עצומות וייתכן שהנן הפרשות אחרי ניתוח. מהבור יוצא גם ריח רע.
האם זה הגיוני כל כך הרבה ואחרי כל כך הרבה זמן??
הרופא שלי מרגיע אותי, אבל אני ממש לא רגועה.
תודה
המודאגת מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים או הפרשות - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר23/11/2010לגילי היקרה. קשה לעשות רפואה דרך האינטרנט כמובן.
כדי לקבל חוות דעת רפואית עלייך להבדק . אם רופאך אומר לך שאין מה לדאוג בשלב זה אני מניח שהוא יודע את אשר הוא אומר ועלייך להתאזר בסבלנות ואולם אם בכ"ז הינך רוצה חוות דעת נוספת זוהי כמובן זכותך
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פנים וצוארנוני21/11/2010
שלום רב
לפני 24 שנים עברתי ניתוח אף והכנסת סיליקון בסנטר. היום אני מעוניינת לעבור מתיחת פנים וצואר. האם אפשרי או "מתנגש "עם השתל בסנטר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת פנים וצואר - תגובה
ד''ר יצחק מאייר21/11/2010אין בעיה לעבור מתיחת פנים בגלל השתלת סיליקון בסנטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת פנים וצואר - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר22/11/2010שתל בסנטר מושתל לעתים קרובות כאשר מבצעים מתיחת פנים כזאת או אחרת. השתל הישן אינו מפריע ואולם אני הייתי שוקל החלפתו בשתל חדש אם כבר נמצאים בסביבה.... שתל אינו מפריע ויכול להשאר כפי שאת ציינת משך שנים רבות במקומו ללא כל בעיות.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פניםשרה19/11/2010
הייתי בפגישה במרפאת מומחים למתחית פנים בהרדמה מקומית ,מנתח מומחה
מהן הסיכונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת פנים - תגובה
ד''ר יצחק מאייר21/11/2010ההסבר על מהות הנתוח וסיכוניו חייב להנתן ע"י הרופא המנתח בהתאם למהות הנתוח ובצועו המתוכנן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת פנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר22/11/2010הסיכונים במתיחת פנים תלויים באופן ניכר במה עושים בפנים כיון שקיימות טכניקות רבות לטיפולים להצערת פנים.
הצערת הפנים כוללת היום לעתים קרובות גם מלוי שומן וגם עפעפעיים עליונות ותחתונות ואולי גם מרכז הפנים. ברמת העיקרון הסיבוכים השכיחים הם זיהום שהוא מאוד נדיר בפנים ודימום שהם מנת חלקם של כל הניתוחים. כמובן שיכולה להיות אסימטריה כזאת או אחרת שברב המקרים הינה זניחה ומקבילה לנורמלי. . הרגשות נימול בפנים באזור בו מרימים את עור הפנים. קו הצלקת שיכולה להיות פחות ממעולה וגם מיקומה.
נושא הפגיעה העצבית בפנים קשור במאסיביות הניתוח. בדרך כלל קשה לקבל הפרעה תפקודית בעצבי הפנים כיון שתופעות של חולשה של פעילות שרירים בפנים בדרך כלל חולפת אפילו אם היא קוריית.
בהזרקת שומן יש לדעת שהשומן אינו נקלט בחלק קטן מהמקרים ואז יש צורך לחזור על הפעולה. קילוף פנים לעתים מתבצע בזמן מתיחת פנים או הצערתם.
ניתן לכתוב ספר על נושא הסיבורים של ניתוחי וטיפולי פנים ואולם זה - על קצה המזלג
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןאמילי16/11/2010
שלום,עברתי ניתוח מתיחת בטן לפני שבוע ומאתמול יורד לי דם מהטבור..מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן - תגובה
ד''ר יצחק מאייר21/11/2010יש להבדק ע"י הרופא המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר22/11/2010לאמילי היקרה. ראשית הנני מקווה שהכל בסדר. יציאת נוזלים ואו דם מאתר הניתוח הם דברים מקובלים תלוי בכמויות. אני בטוח שהתייעצת עם הרופא המנתח ואולם את ממשיכה להיות מודאגת ואני חושב שאת תהיי בסדר. בכל מקרה אם הדימום ממשיך באון ניכר והבטן מתנפחת" כדאי להתייעץ בפעם נוספת
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר וינברגראלישע31/10/2010
אני מאד מעונין להוסיף ביצה שלישית.
שמעתי שאתה עושה.
אני מאד מתלבט באם לא להוסיף גם ביצה רביעת משהו בגודל של ביצת יונה.
רציתי גם לשאול כמה ביצים אפשר להוסיף מקסימום?
איך מתקשרים למרפאה שלך?
תודה
אלישע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדר וינברגר - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר31/10/2010לאלישע שלום. טכניקה שמבוצעת בארה"ב מזה שנים. הרעיון בין מעניין למוזר. ניתן לביצוע. אם ברצונך לשקול ולשמוע אתה מוזמן ליצור קשר למרפאה 0526089098
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אמכור לך 7 חביתות עם עשבי תיבול
שף בלול02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדביל
שרון09/11/2010תוסיף ישר תבנית אולי זה יספיק לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פניםחני30/10/2010
אני בת 54 מראה הפנים שלי כמו בת 60 לפחות אם לא יותר, מאוד רוצה לעשות מתיחת פנים,אבל לא יודעת לאיזה רופא לפנות ומה העלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת פנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר31/10/2010לחני היקרה שלום. עליך להוועץ בנושא כזה עם מספר מנתחים על מנת שתמצאי אחד שיתאים לך ותחושי שהוא יבצע עבורך את ההתערבות הנכונה.
הפנים המתבגרות הן פנים אשר סובלות ממספר בעיות רובן ניתן לשפר ואולם יש לבדקך על מנת להצעי לך את הטכניקה הטובה והמתאימה לך ביותר מכל הבחינות.
את גם מוזמנת להכנס לאינטרנט ולחפש בגוגל את השם שלי דר אבישי וינברגר על מנת שתוכלי להתרשם ממה שניתן להציע לך וגם זה על קצה המזלג.
מקוה שעניתי לך באופן חלקי לפחות על שאלותיך.
בכבוד רב שלך
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מתיחת בטןנעה29/10/2010
היי אני בחורה בת 30 , אחרי 3 לידות , מתוכן 2 ניתוחים קיסריים, לאחר הלידות נשארה לי בטן מאוד גדולה ורפוייה,במיוחד הבטן התחתונה, ממש אפשר להרים אותה בשתי ידיים, אני לא רזה בכלל, אבל הבטן מפריעה לי מאוד, לפני הלידות היא היתה די שטוחה.
רציתי לדעת האם ממולץ לעשות ניתוח מתיחת בטן ומה ההשלכות של הניתוח? ומה משך זמן ההחלמה? ומה בדבר הריון נוסף בעתיד לאחר הניתוח?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מתיחת בטן - תגובה
ד''ר יצחק מאייר30/10/2010ממליץ להינתח לאחר סיום הלידות.
בכל מקרה כדי לקבל תוצאה אסטתית טובה,ממליץ לא לשקול מעל7-10 ק"ג מהמשקל התקין.
זמן ההחלמה כ10-14 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מתיחת בטן - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר31/10/2010לנעה היקרה שלומות.
אם תכנסי לבלוג שלי באינטרנט תחת השם דר אבישי וינברגר בגוגל - תוכלי לראות אישה אשר בפניתך מזכירה אותך....
הניתוח הוא ניתוח מודרני אשר המפתח שלו הוא מנתח בשם פסקל מדרום צרפת איש אשר פיתח שיטה בטוחה וקלה יותר להתמודד עם ניתוח סילוק עודף עור שומן וחיזוק שרירי דופן הבטן. לפי שיטתו ,אותה אני מבצע - אינך נזקקת למנקזים לאחר הניתוח והמהלך שלו יחסית לא קשה.
את מוזמנת להבדק על ידי גם כן על מנת שתוכלי לקבל הצעה אופרטיבית מתאימה.. ברם, הריון נוסף כמובן אינו משפר את הבטן.... לשון המעטה.
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי ניתוח מתיחתבטן לפני 7 ח
סמדי24/11/2010עברתי נתוח אצל ד"ר רון עזריה לפני 7 חודשים. ההאוששות לאחר הניתוח לא קלה- ב 3 ימים הראשונים תרגישי זוועה! אבל לאחר מכן כל יום תתחילי להתאושש וכשתצאי לרחוב מרוב מחמאות תשכחי את הכאבים... ממה שהבנתי ממלא רופאים שהלכתי להתרשם מהם ומעבודתם שהריון נוסף יכול להרוס לך את הנתוח. בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחני24/10/2010
כמה זמן אחרי ניתוח מתיחת בטן זה הגיוני שיהיו הפרשות מהצלקת של הניתוח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יצחק מאייר26/10/2010את חייבת להבדק כדי לאבחן את הסיבה להפרשה.
לעיתים היא נובעת מעודף נוזל מתחת למתלה,לעיתים בהפרעה ברפוי הפצע,ויש לטפל בסיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר29/10/2010לחני שלום. ברב המקרים ההפרשה מצלקת הניתוח היא אפסית כבר בהתחלה !! ואולם קורה לעתים שקיימת הפרשה לזמן קצר או ארוך יותר ולעתים עד מספר שבועות.
התאוששות איטית יכולה לקרות בכל סוג של ניתוח וגם בניתוח מתיחת בטן כמו שלך, והסיבות לכך הן שונות ולא אכנס לזה בפורום זה .
לעתים בניתוחח למתיחת דופן הבטן - הניקוז הלימפטי נפגע, ואז הנוזל הלימפטי יוצא דרך קו התפרים עד שהוא מפסיק.
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלי07/10/2010
שלום, קוראים לי שונית אני בת 41, ואני רוצה לעבור ניתוח של מתיחת בטן.
קראתי בכתבה שההחלמה מהניתוח היא מהירה, אך בעייתית. האם אני אמורה לחשוש ממה שמדובר בנוגע להחלמה שם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יצחק מאייר10/10/2010בד"כ כלל ההחלמה הראשונית עורכת בין שבוע ל10 ימים.
הפעילות היחידה שאני לא מאשר היא הפעלה במאמץ של שרירי הבטן למשך חודש ימים.
במרבית המקרים המטופלות לא סבלו מסבוכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר29/10/2010לגלי שלום. הטכניקה היום למתיחת בטן מורידה באופן ניכר את הסיבוכים והבעיות של לאחר הניתוח. את הטכניקה הזאת המציא איש בשם פסקל והוא הציג אותה כבר לפני מספר שנים. לפי שיטת הניתוח אין צורך במנקזים לאחר הנתוח והניתוח לפיכך הוא יותר קל ובטוח. הצלקת היא בצורה של "טנגה " אולם ניתן להשאיר גם צלקת בצורה של "ביקיני".
אשמח לעמוד לרשותך
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןמירי23/09/2010
.אני בגובה 1.53 מ' שוקלת 51 ק"ג ( משקלי לפני הניתוח היה בין 51 ל-52 ק"ג ), אני מתעמלת באופן קבוע מזה כ-20 שנים ,מקפידה על תזונה נכונה .עברתי ניתוח מתיחת בטן לפני ארבעה חודשים היות ונשאר לי מעט עור רפוי לאחר לידות והיתה לי נפיחות בבטן , כולל בבטן עליונה .אולם היום , לאחר הניתוח , הבטן התחתונה שלי השתטחה ,אך הבטן העליונה שלי עדיין נפוחה ונראה שבעיה זו לא נפתרה .אני עדיין לובשת אותם בגדים שלפני הניתוח ולא ירדתי במידה .נפיחות זו מאוד מפריעה לי וזה גורם למראה "מוזר" , שכן חלק תחתון שטוח ומעל לטבור הכל נפוח .ברצוני לברר מה גורם לכך והאם זה ניתן לטיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן
ד''ר אבישי וינברגר23/09/2010בטכניקה של מתיחת בטן לעתים הידוק שרירי הבטן בחלק התחתון מתוך כוונה לקבל תוצאה טובה הוא הדוק מאוד והוא דוחף את תוכן חלל הבטן כלפי מעלה שם הידוק דופן הבטן הוא פחות הדוק. לפעמים קורה גם ההפך.
עלייך להבין שאין אפשרות לסלק את תוכן הבטן וכאשר לוחצים אותו מכוון אחד - הוא יוצא מכוון אחר ולדבר זה אין טיפול ניתוחי.
אני מקווה שהצלחתי להבהיר לך את התופעה אותה הינך מתארת בפניתך
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת19/09/2010
רציתי לשאול לגבי טיפולי זריקות ליפוטרפיה להמסת שומן ממקודת בגוף האם הטיפול בטוח או שהוא מסוכן וממש לא מומלץ? האם הוא באמת אפקטיבי?
אודה על כל אינפורמציה שאוכל לקבל על מנת שאני לא בסוף אעשה משהו שיהי אחר כך נזק בלתי הפיך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפוטראפיה
ד''ר אבישי וינברגר23/09/2010לליאת היקה שלום. לצערי אין לי נסיון אישי עם ליפוטראפיה ואולם מנסיונם של אחרים הטיפול אפקטיבי לפגמים לא גדולים ומגובלים בלבד. איו טיפול זה מוריד משקל או היקפים ככל הידוע לי.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרם01/09/2010
האם בעת מתיחת בטן יש השפעה כל שהיא על איברים קרובים כגון חזה או איבר המין? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת מתיחת בטן על אברים שכנים.
ד''ר אבישי וינברגר01/09/2010לא באופן ישיר או קבוע קיים קשר בין האברים הסמוכים אולם אין השפעה ממשית של המתיחה עליהם ברב המקרים.
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)