פורום מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פנים וצואר
    שרון
    29/11/2011

לפני שנה עברתי ניתוח פנים צואר שדיים ועפעפיים. היום אני יודעת שזו הייתה טעות לעשות כל כך ניתוחים רבים בבת אחת ובגלל מקום העבודה וזמן עשיתי הכל יחד. כיוון שניתוח עפעפיים לא עלה יפה עשיתי את שוב אחרי שנה זה מה שהרופא אמר והפעם יצא מאוד יפה. איני יודעת מה קרה בניתוח הראשון אולי לפי דעתי כמה ניתוחים בבת אחת ויש כל מיני סיבות מה קרה שאני לא יודעת. שאלתי היא על ניתוח הצואר. כמו שאני ראיתי שהעפעפיים לא היה מוצלח הצואר לא כל כך מתוח ויש פס כמו פלטיסמה [שריר] ובבית אני מסתכלת במראה מהצד שאני מורידה את הראש יש לי תחושה של סנטר כפול זאת אומרת עוד שנה או שנתיים לא יראו כלל שעברתי ניתוח צואר שזה אמור להחזיק מעט יותר. העור מתחת לסנטר מתוח זה בסדר והפנים יצא יפה חלק.
    מה עושים? שדברתי איתו על זה הוא אמר שאי אפשר למתוח יותר מידי את העור. אבל שאני רואה נשים בטלויזיה שחקניות שאני יודעת שהן עברו ניתוח אין להן מה שלי יש,
    אני אוהבת שדברים יוצאים יפים הרי לשם כך עשיתי את הניתוח. אני מאוד מרוצה מניתוח הרמת הגבות והעפעפים שהרופא עשה לי שוב והפעם זה ממש יפה כי כך זה צריך להיות. בפעם הקודמת כנראה הוא עשה זאת בשיטה אחרת והגבות צנחו יחד עם העפעפיים כי אחת הייתה גבוהה ואחת נמוכה יותר לא סימטרי בקיצור. טוב לגבי הצואר מה לעשות? האם כך עלי לחיות עם התחושה שזה לא הכי הכי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פנים וצואר

הוספת תגובה

• ניתוח פנים וצואר - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    04/12/2011

לשרון היקרה. את מאוד קפדנית לפי דבריך וקשה מאוד לראות עד כמה את צודקת וכנראה שכן .
    לדעתי אין אפשרות לתת חוות דעת בנושא של הצלחה מלאה או פחות ממלאה ללא שתבדקי באופן מסודר.
    לכמה זמן יחזיק ניתוח כזה או אחר בפנים - זוהי שאלת המליון דולר ואולם עקומת גאוס לפנים היא - 7 שנים.
    למתוח ביקורת על עבודה של משהו אחר, זה דבר קל כמובן ,ואני תמיד נמנע מלהביע דיעה ללא שבדקתי בקפדנות.
    עלייך להבדק ואז אוכל להביע דיעה קרובה יותר למציאות.
    ברם לא חשוב כמה שנים עוברות - בעבודות מדעיות, המסקנה היא ,שתמיד תראי יותר טוב מאשר לפני הניתוח (הכוונה כמובן לניתוח מוצלח) אפילו אחרי שנים רבות.
    בכבוד רב
    דר אבישי וינברגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח פנים חוזר

שרון
    11/12/2011

דיברתי עם המנתח ואמרתי לו שאני לא מרוצה מתוצאות ניתוח פנים, שאני מורידה את הראש לא יתכן שיהיו לי קפלים בצדדים כי כך היה לי לפני הניתוח וגם סנטר כפול כפי שכבר כתבתי. השינוי הוא מזערי מלפני הניתוח והיום ולפי דעתי אני נראית אחת שמתאימה לניתוח פנים. החברות בעבודה אמרו לי את האמת רק אחרי שעברתי ניתוח הרמת גבות זה הדבר היחידי שהן רואות שינוי וזה כואב. כמו שאמרתי הרופא אמר שפגישה הבאה נדבר על זה. אני גם רואה שהעור בצואר כבר לא מתוח ואני כל הזמן רק על זה חושבת מה עשיתי ולא זה קרה לי. אם הוא יציע לעשות תיקון ולתקן את מה שלא בסדר האם עלי לדעת ולבקש ממנו איך הוא הולך לעשות זאת ואיך תראה התוצאה השנייה כי זה לא פשוט לעבור ניתוח פנים גם כאבים גם היעדרות מהעבודה . תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צחוק הגורל

שרון
    11/12/2011

הייתי אמורה להגיע לפגישה לייעוץ אצלך במרפאה אך קבעו לי תור לעוד חודשיים וזה היה מאוחר מידי בשבילי. נזכרתי בזה עכשיו וזה עצוב בשבילי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת גבות

מירי
    11/12/2011

שלום שרון, גם אני עברתי לפני שנה ניתוח פנים עם עפעפיים והרמת גבות. מיד אחרי הניתוח התברר שהרמת גבות נכשלה ובכוונתי לעשות את התיקון.
    מתלבטת אם לעשות הרמת מצח או להשאר רק בהרמת גבות.
    בינתיים במהלך השנה, המיתרים של הצוואר הפכו לבולטים ויש לי עור רפוי מעט מתחת לסנטר.
    אני חושבת שמצבי כמו שלך.
    אודה לך אם תשתפי אותי. כמו זמן החלמה של הרמת הגבות והאם כרוך בסבל כלשהו כמו יובש בעיניים ועוד.
    תודה מראש
    מתלבטת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת גבות

שרון
    11/12/2011

כנראה אנו לא היחידות שתוצאות הניתוח לא משביעות רצון. איני יודעת או שניתוחי פלסטיקה בארץ לא מפותחים כמו בחול איני יודעת. חברתי בעבודה שלבעלה יש אח בברזיל וברזיל ידוע שהנשים אוהבות להתנתח. היא ספרה לי על נשים מהמשפחה שעברו ניתוחי פנים שזה מהמם. טוב אנו בארץ וכאן זה שונה. נכנסים לאתרים וכולם נראים מרשימים אלא רק אם מישהי קרובה עברה וראית אותה כך שאפשר להתרשם.
    אגב, היום ראיתי את אודטה דנין בטלויזיה והיא נראית נהדר ורואים שהיא נותחה ואני חושבת שבעלה מנתח לא בטוחה אפשר לשאול אותה.
    לפי דעתי לא רצוי לעשות חלקים. אם את צריכה לעבור הרמת מצח וגבות תעשי הכל כי זה משנה את כל הפנים ומוריד שנים זה בטוח. את צריכה לדבר עם הרופא על מה שאת מרגישה ותראי מה יאמר לך. אם לא תשביעי רצון ממנו תמיד תוכלי ללכת לפלסטיקאי אחר להתייעצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

מירי
    12/12/2011

שלום שרון,
    אמרת שעשית תיקון של הרמת גבות. האם סבלת מכאבים? אם כן כמה זמן? כמה זמן לקח לך להחלים ולצאת מהבית בלי סימנים (אם היו, היו הרבה?) הבנתי שאת מרוצה מהתוצאה, בת כמה את? כמנותחת פנים, הצוואר יצא לא משהו ויש מעט ריפיון, מאוכזבת, המצח שלי נראה יחסית בסדר, אמנם יש לי 2 קמטים דקים רוחביים ושני קמטים בין הגבות, לכן לא הייתי רוצה שחצי פנים יהיו חלקים והחצי השני פחות, אני חושבת שזה יבליט את הלא יפה, מה דעתך? האם הרמת גבות שיפר מעט את הקמטים שלך, אם היו?
    אודה להתייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר מאייר יצחק לגבי ניתוח פנים.
    עידית
    24/11/2011

ד"ר שלום רב, אני נמצאת במצב של בלבול ולכן אשמח מאד לקבל הכוונה. . אני מעוניינת בשינוי בפנים . . בשנתיים האחרונות אני חשה הזדקנות . אני בת 46.וגם הפנים קטנו לפתע. ומאחר והבעיה מאד מציקה ומאז אני מסתכלת על פנים אחרות בכדי להבין מה מצבי. האני נוכחת לראות לא מעט מפורסמים עם פנים מלאות קורנות . . ללא סימני מתיחת פנים . . קראתי על השתלת שומן עצמי ורציתי לדעת לכמה זמן טיפול זה עמיד ?? מתי טיפול זה מחליף ניתוח פנים? האם אפשר לדעת אם ישנם טיפולים שמצעירים ונותנים נפח?
    חשוב לי שתדע שראיתי תוצאות של מנותחות פנים שלך והתרשמתי מאוד מהתוצאה הסופית, אך איני רוצה כרגע לעבור מתיחה מלאה בפנים, עוד מוקדם לי, וגם כלכלית קצת לא נוח כרגע..
    תודה מראש

הוספת תגובה

• לד"ר מאייר יצחק לגבי ניתוח פנים. - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    28/11/2011

נוכחנו לדעת שאין קשר בין הגיל הביולוגי והכרונולוגי.
    כדי לדעת מהיא בעייתך ואיך ניתן לסייע לך בדרך היעילה והמתאימה ביותר עליך להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר מאייר יצחק לגבי ניתוח פנים. - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    29/11/2011

לדגנית היקרה.
    כיון שגם אני נמנה על מנהלי הפורם ממליץ לך למרות שפנית לדר מאיר הנכבד - להכנס לבלוג שלי באינטרנט תח השם אבישי וינברגר ולראות סרטון אחד לפחות וכן תוצאות של מלוי שומן.
    מלוי שומן הוא אך טכניקה אחת להצערת פנים ויש לבדוק אותך על מנת להחליט אם היא בלבד תניח את דעתך

בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולשאלתי, מופנה לד"ר מאייר
    עידית
    21/11/2011

שלום ד"ר מאייר היקר, נותחתי אצלך מתיחת בטן לפני שנתיים, מאוד מאוד מרוצה, וחושבת על הניתוח הבא... לגבי מתיחת פנים, עוד בזמנו שאלתי אותך לגבי מצב עור הפנים שלי ומרת שאתה מציע לחכות שנתיים שלוש, אז הנה חיכתי בסבלנות, אבל בינתיים בלוטת התריס שלי יצאה משמוש, אני נוטלת אלטרוקסין ומשתדלת להיות מאוזנת, בעקרון הדבר הזה אמור להפריע לגבי ניתוח מתיחת פנים? האם יש לכך השלכות לגבי ההבראה והתוצאה? אשמח לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה
    ולשאלתי, מופנה לד"ר מאייר

הוספת תגובה

• ולשאלתי, מופנה לד"ר מאייר - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    28/11/2011

במידה ובדיקות הדם מוכיחות כי הבלוטה מאוזנת ,אין כל בעיה לביצוע הנתוח והחלמה רגילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור מקרה דומה לשלך נותחתי ע"י ד"
    עידית
    21/11/2011

הי לימור, נכנסתי לשאול שאלה, וראיתי את ההודעה שלך, גם אני אחרי 3 לידות יחסית רזה והיה לי עודף עור בבטן וסימני מתיחה בדיוק כפי שתארת, עברתי את הניתוח מתיחת בטן אצל ד"ר מאייר לפני שנתיים כמעט, גם אני חששתי מעניין הסימנים לאחר הניתוח, ומסתבר שככל שהזמן עבר העור כאילו ריפא את עצמו והסימנים בהירים וכמעט בלתי נראים, אני מאוד מרוצה מהתוצאה הסופית שלי כיום, תהיי מוכנה לכך שיקח זמן עד שהעור יחזור לעצמו, היי סבלנית ובהצלחה לך

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר ניתוח מתיחת בטן

מירי
    11/09/2013

היי עידית מרגיע אותי שאת אומרת שככל שעובר הזמן התוצאה משתפרת לטובה אני שלושה חודשים אחרי ניתוח ויש לי בליטה באיזור התבור ונפיחות לא כמו אחרי הניתוח ממש אבל עדיין לא לגמרי ירדה הנפיחות האם גם לך היה ככה וכמה זמן הנפיחות הזאת עד שהיא תרד ואהיה עם בטן שטוחה .
    אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר ניתוח מתיחת בטן - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    23/09/2013

נפיחות באתר הניתוח לאחר ניתוח מתיחת בטן הוא דבר די מקובל. יש להתאזר בסבלנות וברב המקרים הנפיחות אשר נגרמת מסיבות של הפרעה בניקוז הלימפטי - חולפת ללא טיפול .
    לעתים הנפיחות בגלל תוך חלל הבטן אשר מן הסתם הוא מלא בתוכן של חלל הבטן ומתיחת הבטן אינה יכולה לטפל בו.
    לעתים הידוק לא מספק של דופן הבטן יכול לגרום בחלק קטן מהמקרים להתבלטות כזאת או אחרת של דופן הבטן.
    עלייך להתאזר בסבלנות ולהיות בקשר עם המנתח שלך על מנת לקבל תמיכה בתהליך

בכבוד רב

דר אבישי וינברגר
    מומחה לכירורגיה פלסטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן וסימני מתיחה
    לימור
    31/10/2011

אני לאחר 4 לידות, רזה (1.74, 69 ק"ג), יש לי עור רפוי בבטן + הרבה סימני מתיחה. רציתי לדעת אם הניתוח למתיחת הבטן מעלים לגמרי את סימני המתיחה (גם מתחת וגם מעל הטבור)?

לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן וסימני מתיחה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן וסימני מתיחה - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    03/11/2011

מרבית הצלקות מתחת לטבור נכרתות עם עודף העור .
    העור מעל הטבור אמור לחסות את כל שטח הבטן.
    במידה והחלק העליון מכיל צלקות,הן תשארנה בחלק התחתון שלהבטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן וסימני מתיחה - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    05/11/2011

מתיחת הבטן אינה מעלימה את הסימנים שמעל לטבור. הסימנים שמתחת לטבור נעלמים כאשר החלק המסולק מדופן הבטן אמנם מסולק משם ואלה הסימנים אשר נעלמים ביחד עם העור...
    קיימות טכניקות כאלה ואחרות אשר משפרות את מראה העור הקרוע אשר נותן את מראה סימני המתיחה עליהם את מדברת - ואולם איני עוסק בכך.
    תוכל לדעתי למצוא אפילו באינטרנט כתובות לכך.
    בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות בבטן התחתונה - דחוף
    יהלי
    25/10/2011

לפני כשלושה חודשים עברתי מתיחת בטן, בארה"ב, התוצאות בגדול יפות אך ישנה נפיחות בבטן התחתונה, הרופאה שלחה אותי לאולטראסאונד ושללה היוצרות של מים , היום ביקרתי במרפאה ונאמר לי שלדעתה היא חוששת שקרעתי את התפרים בבטן התחתונה, התפרים שאחראים להידוק השרירים????? נשמע מוזר היא המליצה לי לעבור ניתוח נוסף בעוד מספר חודשים לתיקון. מה עליי לעשות? האם הדבר ייתכן, מה גם שפעלתי על פי הוראותיה, והרמתי את הבת הקטנה שלי בת השנה רק לאחר כ-6 שבועות. אשמח לתשובה תודה מכל הלב

הוספת תגובה

• נפיחות בבטן התחתונה - דחוף - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    25/10/2011

אם אמנם נשללה אפשרות של נוזל בחלק התחתון של הבטן דבר שהוא נדיר בשלב מאוחר יחסית לניתוח ,יתכן שאמנם התפרים אינן מחזיקים את דופן הבטן התחתונה בגלל "קרע" של דופן הבטן אם לא הייתה חזקה דייה, או - הופעל מתח גדול בזמן התפירה מתוך רצון לתת תוצאה יפה.
    ממליץ לך לדבוק במנתחת שלך או לחילופין לבוא לייעוץ אצל מנתח/ת אחר/ת .
    בעייות או חסר שלמות יכולים להיות אפילו אצל הכי טובים.

שלך בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהלי דחוף

רונזה
    23/11/2011

יהילי שלום לך,אני קראתי את ההודעה שלך שלאחר שלושה חודשים עדיין סבלת מניפחות בבטן תחתונה ורציתי להתעניין איתך מה קרה בסוף והאם זה עבר לך , דיי חשוב לי לדעת כי יש לי אותה בעיה כבר כמעט חודש לאחר מתיחת בטן והרופא אומר שזה עובר ועד עכשיו אין שינוי מאותו היום הראשון ,מאוד אשמח אם תעני לי אולי באמת ארגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן למתוח את עור הפנים על מנת...
    שאלה
    21/10/2011

ניתן למתוח את עור הפנים על מנת לגרום לעיניים להיות יותר מלוכסנות-כלומר את העור שבין העיניים לפאות.אני בן 17 ותמיד חלמתי על עיניים מלוכסנות יותר.אם כן מה בערך המחיר של זה?

הוספת תגובה

• ניתן למתוח את עור הפנים על מנת... - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    24/10/2011

ניתן במקרים מאוד מיוחדים ואפילו לסיבות קוסמטיות.
    בכל מקרה הינך קטין ויש לקבל הסכמת הוריך לכל צעד מסוג זה.

בכבוד רב
    דר אבישי וינברגר ( הכנס לגוגל תחת שמי ותוכל להתרשם ממה שניתן לבצע בפנים לאו דוקא לכסון עיניים...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר מתיחת פנים
    אור
    20/10/2011

דר שלום, כמה זמן לאחר מתיחת פנים ניתן לבצע תיקונים? ממתינה לתשובתך עדי

לקביעת תור
    סגירה
    לאחר מתיחת פנים

הוספת תגובה

• לאחר מתיחת פנים - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    24/10/2011

לעדי שלום.
    בדרך כלל התיקונים אם מתבצעים - לאחר שנה, כאשר התוצאה כבר מבשילה. אם קיימת בעייה חריגה של משיכה או דבר שמפריע בתפקוד יש לשקול לגופו של עניין.
    בתודה ובכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור רפוי בפנים - קשור לירידה במשקל?
    יוספה
    05/10/2011

דר' שלום,
    יש לי עור רפוי בלחיים. אציין שירדתי בשנה האחרונה עשרה קילוגרמים ממשקלי וכמו כן הפסקתי לעשן אחרי שעישנתי 15 שנה (אני בת 33). האם יכול להיות קשר בין הדברים? לא היה לי עור רפוי כשהייתי שמנה יותר. האם זה משהו שניתן לתקן עם מתיחת פנים והאם התוצאה נראית סבירה?

הוספת תגובה

• עור רפוי בפנים - קשור לירידה במשקל? - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    06/10/2011

ברכות על הפסקת העשון.בהחלט אין קשר בין הפסקת העשון ורפיון העור.
    בהחלט יתכן שהירידה במשקל יצרה מצב של ירידת נפח השומן בפנים.ובמידה והעור איבד מהאלסטיות,ואיננו מסוגל להתכווץ ולהתהדק עלפני הנפח החדש,תווצר שמיטה של העור.
    במידה והתופעה חמורה ניתן לתקנה ע"י בצוע מתיחת פנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור רפוי בפנים - קשור לירידה במשקל? - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    10/10/2011

ירידה במשקל גורמת בדיוק את מה שאת מתארת בפנייתך
    העור הרפוי נין לתיקון או על ידי מתיחתו או על ידי מלויו. צריכים כמובן לראות אותך על מנת לראות מה להציע לך או אחד משניהם או שניהם או אף לא אחד מהם.

שלך בכבוד רב

דר אבישי וינברגר ( הכנסי לגוגל או לפייס בוק)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכון במתיחת בטן
    מורן
    25/09/2011

שלום, אני בת 21 ומעוניינת לעשות ניתוח מתיחת בטן, ירדתי 30 קילו ויש לי עודפי עור הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שזה יפגע בי להכנס להריון בעתיד ?

לקביעת תור
    סגירה
    סיכון במתיחת בטן

הוספת תגובה

• סיכון במתיחת בטן - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    06/10/2011

לאחר מתיחת בטן אפשר לנהל הריון ולידה תקינים.
    יש לציין שתוצאת הנתוח יכולה להפגם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכון במתיחת בטן - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    10/10/2011

למורן היקרה. אין סיכון להכנס להריון לאחר ניתחמיחת בטן אולם להווה ידוע לך ההריון יכול ל9מתוח והוא אכן מותח את דופן הבטן אשר הרקמה האלסטית שלה היא כבר אינה רקמה טובה. לסכום ניתן להיכנס להריון לאחר ניתח למיחת בטן ואולם אין בטחון שתוצאות הניתוח ישארו

שלך בכבוד רב

דר אבישי וינברגר ( מוזמנת להכנס לגוגל או לפייס תחת שמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן
    מירי
    25/09/2011

כ-6 ימים לאחר מתיחת בטן, יש לי טבעת שהוכנסה לגופי לפני 11 שנה, ההתנהלות הפיזית מיום הניתוח משתפרת מרגע לרגע בקצב אותו אפיין הרופא המנתח. בעייתי העיקרית היא שעדיין לא מצליחה לאכול כמעט בכלל, ולשתות מצליחה מעט מאד.האוכל נעצר בטבעת, לפני הניתוח לא הייתה בעיית מעבר כזו בעיקר לא בנוזלים,במזון תלוי בסוג ובכמות לכן מקפידה על תזונה קלילה , מרקים, ירקות רכים וכדומה , שאלתי היא האם יש קשר להידוק השרירים, האם זה זמני , האם יש צורך לפנות למנתח הטבעת ? עםהטבעת אני כבר במצב סטטי של 3 שנים.(כלומר ללא פתיחות וסגגירות). שאלה נוספת, יומיים לאחר הניתוח הופיעו שיעולים, שוב בלילה בלבד המלווים בליחה - ??
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן

הוספת תגובה

• מתיחת בטן - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    06/10/2011

את חייבת בעצתו של הרופא המנתח.
    במרבית המקרים רצוי לפתוח את הטבעת לקראת נתוח מתיחת הבטן,ובמידה ובתקופת ההחלמה נוצר צורך להמשיך בהצרה,מנפחים את הטבעת בשנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן -יעלותה
    חלי
    23/09/2011

אני בת 44 ומעוניינת לעבור מתיחת בטן.
    אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ולכן מתקשה לרדת במשקל.
    האם מתיחת בטן תעזור או שנחוצה גם שאיבה ?
    תודה
    חלי

לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן -יעלותה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן -יעלותה - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    24/09/2011

לפי המרומז את סובלת מהשמנת יתר.
    הנתוחים הפלסטים מיועדים לאלו שמשקל הגוף תקין אולי בעודף של עד 10 ק"ג.
    מתיחת בטן נועדה להסיר עודפי עור ושומן, וחיזוק דופן הבטן.
    שאיבת שומן,נועדה לסלק מצבורי רקמת שומן המשבשים את קווי המתאר של הגוף.
    לפני החלטה על נתוח רדי במשקל ע"י תזונה נכונה ופעילות גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן -יעלותה - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    10/10/2011

לחלי היקרה שלומות.
    ניתוח מתיחת בטן כולל גם שאיבת שומן מדופן הבטן ולעתים גם ממקומות קרובים לאתר הניותוח.
    תת פעלות הבלוטה הוא נושא שאינו צריך להפריע לניתןח - לדעתי במידה והיא מאוזנת.

שלך בכבוד רב

דר אבישי וינברגר ( הכנסי לגוגל תחת השם שלי ותקבלי אינפורמציה מתאימה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת פנים לסובלת מפסוריאזיס
    יסמין
    19/09/2011

היי
    אמי בת ה67, סובלת ממחלת עור פסוריאזיס בגופה, לא בפנים.
    בפניה קמטים רבים, מה מומלץ לה לבצע?האם יכולה לבצע ניתוח מתיחת פנים?
    יש לציין כי כאשר יש לה פצע או משהו פתוח זמן האחלמה ארוך יחסית

תודה מראש

הוספת תגובה

• מתיחת פנים לסובלת מפסוריאזיס - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    20/09/2011

ברמת העיקרון ניתן לבצע ניתוח לסובלת מפסוריאזיס ולמיטב זכרוני ביצעתי לפחות לאחת.
    כדאי ליצור קשר עמי על מנת שאוכל להתרשם ממך ולהציע לך את הדבר המתאים לך ביותר בהתחשב במגבלות???
    אבקשך להביא להתיעצות מסמך מרופא העור וכן מרופא המשפחה על מצב בריאותך בכללי על מנת שנוכל ביחד לראות מה ניתן לעשות.
    אם את מגיעה אבקך לתאם גם עם סיגל מזכירתי בטלפון 0526089098 ולהביא עמך תמונה מגיל צעיר (גיל החתונה כפי שאומרים...)
    ממליץ לך להכנס לגוגל תחת דר אבישי וינברגר כדי להתרשם קודם בואך

בתודה ובכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 54 מתיחת פנים
    דייויד
    13/09/2011

היי,אני דייויד. אני בן 54 ולצערי יש לי הרבה קמטים כבר בגילי ה"צעיר". זה כנראה תורשה כי גם לאימי ז"ל היו קמטים רבים. מתיחת פנים יכולה לעזור לי? לא רוצה משהו דרסטי רק להיראות פחות או יותר בגילי. שאר הבריאות תקינה. אשמח לייעוץ.

לקביעת תור
    סגירה
    54 מתיחת פנים

הוספת תגובה

• 54 מתיחת פנים - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    17/09/2011

לדייויד שלום.
    יש לראות אותך דבר ראשון כיון שמתיחת פנים הוא שם מאוד כללי למה שמקובל היום - הצערת פנים.
    קיימות טכניקות רבות להצערת פנים שאחת מהן היא מתיחת הפנים ואולם עליך להבדק באופן רציני ומעמיק על ידי מי שעוסק בכך - טרם שתקבל הצעה מה לעשות וגם אז עליך לחשוב ולהחליט.
    אני ממליץ לך ללכת לפגישת יעוץ על מנת שמומחה לדבר זה יוכל להתרשם ממך ומהפנים. ולאחר מכן ימליץ לך על הגישה המתאימה לך

בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חברים
    רוזי
    02/09/2011

אני אחרי קיצור קיבה שאראול הייתי רוצה לשמוע תהליך למתיחת בטן אני מאיזור חולון

לקביעת תור
    סגירה
    שלום חברים

הוספת תגובה

• שלום חברים - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    17/09/2011

פנייתך אינה ספציפית . אינך מוסרת כל פרטים חשובים על זמנים לאחר הניתוח כמה ירדת במשקל וכמובן אין לדעת כיצד את בעצם נראית.
    עלייך לחפש מאמרים רציניים על נושא מתיחת הבטן כדי לקבל מושג מה קורה .
    חפשי בגוגל (גם תחת שמי )על נושא מתיחת הבטן באופן כללי ואז תוכלי לשאול שאלות יותר ספציפיות לגבייך.
    ברם הכי טוב להתייעץ לאחר עיון ב"ספרות האינטרנטית" או לימוד כללי של הנושא עם אחד המומחים אשר יביע את דעתו הייחודית למצבך.

בכבוד רב ובהצלחה

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה